Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, vsichni,
poradite prosim s nazvem okrasneho keriku na porizenych fotografiich?
Mnohokrat dekuji. Ala
Podle listu bych řekla nějaký druh pryšce. Jsou i v keřové variantě
Jak jsi přišla na to, že je to okrasný keř? Mně to připadá jako něco, co bys měla vyplít..
@FunArt píše:
Jak jsi přišla na to, že je to okrasný keř? Mně to připadá jako něco, co bys měla vyplít..
Taky si myslím, že to je obyčejnej pryšec a rozhodně bych ho v záhonu nenechávala, protože když se vysemení, tak se toho nejde zbavit. Ale z fotek se to blbě poznává.
Fotky jsou dost mizerné, ale mohlo by to být oregáno? Záleží na tom, jestli to voní, nebo ne.
@Prostě Vodnář píše:
Fotky jsou dost mizerné, ale mohlo by to být oregáno? Záleží na tom, jestli to voní, nebo ne.
Ne, to fakt není DOBROMYSL! ![]()
Podle mě je to přerostlý druh pryšec, který normálně vytrhávám jako plevel - dle Wikipedie a nepříliš kvalitních fotek by to mohl být kolovratec. https://cs.wikipedia.org/…c_kolovratec
Jestli je to pryšec poznáš snadno - kousek utrhni a pokud poteče bílá tekutina, je to pryšec. Rád se hodně semení..
Jestli je tuto potvoru někdo ochoten kupovat jako okrasný keřík, tak jsem do roka milionář
Letos se mi to objevilo v zahradě poprvé a je to děs, jak se toho blbě zbavuje ![]()