Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé maminy,
mám na vás dotaz zda máte některá zkušenosti s oljem na strie od Weled. Celkem mě zaujal, protože jsem mám knihu o těhotenství ve které je hodně zmíněná i aromaterapie a tento olej má téměř identické složení jako ten, který doporučují v knize.
Díky moc Lenka
Ahoj,
Ja ho sice pouzivam len mesiac, ale som spokojna. Myslim ze lepsie ako bonella, mam po nom taku jemnejsiu pokožku na bruchu. Je aj drahsi, snad to svedci o kvalite
Hlavne treba netierat pravidelne…
Krasne tehu, Lucia.
Při druhém sem ho používala, nepřibyla ani jedna strie, byla sem s ním spokojená. U prvního sem nenatírala vůbec a pár strií mam.
weleda je obecně dobrá značlka jak pro mamky, tak mimča, dělají i různé výživné sirupy a tak. Jsem s nimi spokojená.
Olej na strie jsem měla taky, krásně voní a vůbec je příjemný, nicméně břicho mi popraskalo. Ale to je dáno geneticky a pokud ti mají strie vzniknout, žádný krém tomu nezabrání, asi tak nějak…
Já jsem ho používala, i když jsem to nezvládala úplně pravidelně a neudělala se mi ani jedna strie.
Mary
já jsem mazala Weledou od začátku těhu pravidelně 2× denně prsa, břicho, spodní část zad, zadek, stehna a nemám ani jednu jizvičku ![]()
Používala jsem na střídačku v prvním těhotenství a neudělaly se mi strie (ale vyzkoušela jsem i elasti a vichy) a ted ve druhém těhotenství ho používám také. příjemně voní, dobře se roztírá, celkově na mě působí velmi příjemně.
Ahoj,
jsem 29tt a používám ho zatím žádné strie. Příjemně voní i se vstřebává. Ale myslím že důležitější roli hrajou dědičné dispozice, kolik přibereš a pravidelnost. Já jsem s pravidelností trochu na štíru, hlavně po ranní sprše, protože se mi nechce čekat/nemám čas až se to vstřebá a mastit si oblečení do práce. Večer to zvládám víc a po každé vaně určitě. Hlavně večer mi bříško masíruje partner, tak to by mohl být tip i pro vás holky, jen si hezky lehnete a necháte si masírovat bříško - je to otec ne, tak ať se zatím s mimušákem druží aspoň takhle a pro mě to má kosmetický účinek:)
@LenkaN26 píše:
Milé maminy,mám na vás dotaz zda máte některá zkušenosti s oljem na strie od Weled. Celkem mě zaujal, protože jsem mám knihu o těhotenství ve které je hodně zmíněná i aromaterapie a tento olej má téměř identické složení jako ten, který doporučují v knize.
Díky moc Lenka
Ahoj,
s Weledou konkrétně s pěstícím těhotenským olejem mám výborné zkušenosti:
Díky olejíčku nemám jedinou strii z těhotenství. Nejlepší je ho aplikovat každý den po koupeli, kdy ho pokožka krásně vstřebá a stačí ho opravdu málo. Olejíček jsem mazala na bříško, boky a prsa od začátku 5. měsíce. Určitě bych doporučila olejíček používat hned, kdy bříško začne viditelněji růst. Jsem maximálně spokojená!
DOPORUČUJI! ![]()
Ano, souhlasím s Veronikou. Weleda olej na strie jsem používala při obou tehu a výsledek skvělý
Nyní čekáme tretatko a můj výběr je jasný…bude to zase Weleda ![]()
Za mě doporučuji ![]()
Krém na strie - https://aliexpress.com výborný krém.
Příspěvek upraven 30.07.25 v 20:58
Zdravím koukám staré komentáře…poprosím ohledně proti striím tu weledu..už mám 2 děti… má břiše mám strii nejsem si se spokojená chtěla tu objednat nepíšou si tam ani po porodu? Nevím si se jak poradit děkuji