Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Pajča26 jo a teď jsem tam po císaří byla 7 dní (zase kvůli žloutence
), takže jsem vystřídala určitě všechny směny sestřiček a až na jednu byli teda úžasné. Je to jak všude, vždycky se najde nějaká nafučená, ale to se dá přežít ![]()
I v Olomouci se vším ochotně sestřičky pomáhaly
Na porodním boxu úplně super a na dětském si také nemůžu stěžovat.
Fakt? Tak moc díky za vaše zkušenosti:) Uklidnily jste mě. I když jsem slýchavala i dobré názory na FN, tak pořád ta úniková varianta do Šternberka se mi honila hlavou.
Ke svému posl. příspěvku… sestřičky byly, ne byli, jsem už fakt mimo
měla jsem potřebu to opravit ![]()
@mischelinka
Jsou i horší překlepy, taky mi občas něco ujede:)
Holky plánuju porodit v Olomouci každým dnem. Doktor mi vysvětlovat jak moc fajn na porod je třeba Šumperk (jsem oficiálně z Mohelnice), ale když jsem mu řekla, že jsem z Olomouce, tak sám uznal, že nemá cenu něco hrotit.. jen naznačil, že se občas stane, že maminky tam rodí jako na výrobním pásu, ale to je kvůli tomu, že je to nemocnice krajská a v tu chvíli co je plná se splní základní péče a jde další na řadu, rychle a efektivně
..ale jen když je plná. Nicméně mamka tam dělala sestřičku a bude u porodu se mnou, takže se nebojím. Dám vědět jak nebudu 2v1 ![]()
@BerenikaS Jééje tak se drž, určitě to budeš mít fajn, když tam máš mamku:) A pak dej nejnovější info:) Držím pěsti, ať to moc nebolí a ať si to užiješ…Já už se nemůžu dočkat na ten pocit jak porodím a malý bude venku
![]()
@BerenikaS
noo, na tom taky něco bude. Náš prcek se narodil v 2:45 ráno a další rodička přišla až nad ránem. Takže jsem měla všechny porodní sály pro sebe ![]()
Ale pokoje byli plné.
@Pajča26
Já rodila v úterý ráno a pouštěli mě v sobotu. Ale to byla spíš jen proto, že malý ze začátku nechtěl papat a taky jsem byla honě zašitá.
@blanula19
No teď je asi nějaký babyboom, porodnice jsou narvané k prasknutí, sestřička mě strašila u gyndaře v soukromé ordinace, aby mě neposlali nakonec někam jinam, nevím jak mco vážně ji mám ale brát
. Mě by to vadilo hlavně kvůli sprše v I. době porodní, chtěla jsem tam být jak nejdéle to půjde a když nás na ni bude víc..
Už řeším asi každou malou kravinu ![]()
@BerenikaS
Tak ve Šternberku je sprcha součástí porodního pokoje, takže i kdybych nebyla sama, tak bych jí měla jen pro sebe.
Je tak mimochodem, já v ní taky trávila spoustu času. Říkala jsem ségře a příteli (byli se mnou u porodu), že už nikam nejdu a porodím na ty kachličky ![]()
@BerenikaS Fakt? No je pravda, že mám kolem sebe samé těhule:) Určitě neřešíš, podle mě je to normální a já to budu určitě řešit ještě víc:)
Ja byla na cisari,5.den domu. ve stbk pry 8..nevim..neslo mi kojit a jedna sestricka tam u me byla v noci hodinu, pomahala mi a jeste jsme paradne pokecaly:)
@Bauerkaa
Tak jestli šli ve ŠTBK až 8. den, tak museli mít nějaký problém. Nás tenkrát v úterý rodilo 7 a všechny šli nejpo v sobotu domů, i po císaři. Dokonce paní, co byla se mnou na pokoji byla po komplikacích, kdy jí neodešla placenta, malá měla žloutenku a taky šli v sobotu (ta teda rodila v pondělí odpoledne).
@blanula19 píše:
@Bauerkaa
Tak jestli šli ve ŠTBK až 8. den, tak museli mít nějaký problém. Nás tenkrát v úterý rodilo 7 a všechny šli nejpo v sobotu domů, i po císaři. Dokonce paní, co byla se mnou na pokoji byla po komplikacích, kdy jí neodešla placenta, malá měla žloutenku a taky šli v sobotu (ta teda rodila v pondělí odpoledne).
kamoska tam rodila, bez komplikaci a sla az 8.den,ale jak jsem psala, nevim..
@Bauerkaa
Tak neměla nějaký problém pak? Jako, že by mimčo nepřibíralo nebo ona se špatně hojila? Mě by tenkrát taky pustili v pátek, doktorka z novorozeneckého řekla, že by nám pustila, ale musí počkat na gyndu, no a z gyndy mě nechali do soboty, že jsem byla hodně zašitá.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.