Omluva příteli

32215
2.4.19 19:31

@Valerie0133 Vy jste jeden horší než druhej…já bych se mu neomlouvala, protože to samé udělal on tobě…ale blbá sranda je to teda z obou stran, s tímhle se fakt nežertuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25132
2.4.19 19:34

Přesně, vy jste dvojka
Jestli nebude problém, že dneska už je 2.dubna. Řekla bych mu, lásko, pojď to hodit za hlavu, vždyť to jsou blbiny. Co až přijdou opravdové problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.4.19 19:36

A navíc teda, když máš problémy se srdcem, tak to už je teda přes čáru, to se fakt asi ani nikdo nezamýšlel nad tím, že to nemusí být pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.4.19 19:44

Tak od něj to byl hloupý apríl, ale lidi dělají na apríla větší blbiny… Nicméně od tebe to byla úplná konina, vůbec se nedivím že je naštvaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.4.19 19:46

@Valerie0133 včera ok, i když je to taky blbá sranda, ale volal sám, takže by šlo kdyžtak jen o plechy. Dneska to už bylo trapný. Až ti opravdu jednou něco bude, těžko ti bude věřit. Rozhodně mu neříkej, že to byla reakce na jeho srandu, ale nasypej si popel na hlavu a rekni mu, jaká že jsi to blbka tuplovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
2.4.19 19:46
@Valerie0133 píše:
Ahoj holky :)
potřebuji radu.. včera byl první apríl a přítel mi volal že boural. Už jsem za nich chtěla jet se slzami v očích, ale nakonec mi řekl že to byla sranda( moc dobře ví že tento typ srandy nesnáším, a vůbec mi nedošlo, že je apríl). Dneska jsem měla přednášku v nemocnici, a on o tom nevěděl, jelikož je na školení. Hned mě napadlo, že mu tu jeho “zábavu” vrátím a poslala mu fotku z nemocnice, se slovy : lásko, bolelo mě u srdce a zavolala si záchranku(ví že mám problémy se srdíčkem), nechají si mě tady. Trápila jsem ho 3 hodiny a až potom mu rekla, že to byla odezva na jeho blbou srandu… je strašně naštvaný, napsal mi že tohle bude přehousávat dlouho, jestli jsem normální atd. Poraďte mi nějakou účinnou omluvu.. jelikož obvolal rodinu, že jsem v nemocnici :nevim:

Neomlouvej se, sám si začal, jen se v tom budeš vrtat, nepřipomínej to..

• Citovat
  • Upravit
12281
2.4.19 19:47

Tak se chovaji dospeli? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
2.4.19 19:49
@Ketris píše:
Tak se chovaji dospeli? :roll:

Tady se neřeší jak se chovají dospělí..

• Citovat
  • Upravit
85472
2.4.19 19:53

@Valerie0133 prijdete mi ujeti oba. Ale Ty vic. Dneska totiz neni april. A o zomto bych nezertovala ani na aprila, natoz v normalni den. Taky bych byla nastvana byt jim. :nevim: prece jen, kdyz uz, tak april byl vcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
2.4.19 20:02

On teda neměl super nápad, ale dobře, pomačkaný plechy, byl apríl a řekl ti to.

Co si předvedla ty, nechat ho 3 hodiny, že seš ve špitále se srdcem, promiň, ale seš…

Omluvte se navzájem a příští apríl vynechte :roll:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
2.4.19 20:05

Kolik vam je? 15? Za 1) bych se mu neomluvila. Naopak bych mu rekla, ze ja se o nej taky bala. Za 2) o takovych vecech se nevtipkuje. Probudte se oba.

• Citovat
  • Upravit
2163
2.4.19 20:07

Jeden stejny jako druhy.popovidejte si o tom ze jste oba prestrelili a ze se nezertuje se zdravim ani na aprila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
2.4.19 20:13

To je teda hodně trapné, od vás obou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
2.4.19 20:13

Seš jak malá. Včera byl apríl tak si z tebe prostě vystřelil, ale ty si to fakt dneska přehnala. Ještě když máš problémy se srdcem tak to je sakra blbá sranda, počkej až ti fakt něco bude a on ti nebude věřit.. Takže bych se mu omluvila že sem to přehnala uvařila třeba oblíbený jídlo a nechala ho až to překousne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
2.4.19 20:18
@Valerie0133 píše:
Poraďte mi nějakou účinnou omluvu..

Tak pravděpodobně nějaká sexuální praktika, po které už delší dobu touží, ale ty ji odmítáš, by mohla zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí