Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AdélaBatkova píše:
Dobrý den chci se podstatě omluvit, včera jsem založila diskuzi a ptala jsem se jakou hygienu preferuje u svých dcer a vyznělo pro vás jako trolleni nebo že jsem uchyl.. což není pravda takže se omlouvám za špatně podané téma
A to jako do té doby se tvoje dcera nemyla, že ptáš?
@AdélaBatkova A co to je vůbec za blbou otázku? Na co se vlastně ptás? Nežijeme prece v praveku, koupelnu, vodu, mýdlo, ručník má snad kazdy, myti je zamazrejmost, nechápu smysl diskuze.
Hele dobře je to opravdu blbá diskuze.. si mám založit nový účet aby ste mě nechali?
@AdélaBatkova píše:
Hele dobře je to opravdu blbá diskuze.. si mám založit nový účet aby ste mě nechali?
A to tě někdo uráží nebo si tě jiných diskuzích dobírá? Holt budeš ta, co se ptala na to, jak moc se má její dcera mýt. Každý tady má nějakou historii. Jen srabíci mění identitu. Navic to je proti pravidlům diskuze.
Dobrý den chci se podstatě omluvit, včera jsem založila diskuzi a ptala jsem se jakou hygienu preferuje u svých dcer a vyznělo pro vás jako trolleni nebo že jsem uchyl.. což není pravda takže se omlouvám za špatně podané téma