Obchody obuv,koronavir

7811
4.4.20 13:33

Obchody obuv,koronavir

Ahojky v pondeli se pry bude řešit ze se otevrou obchody s obuví. Myslite ze to budou male obchudky, nebo i řetězce. Kde maji levnou obuv pro deti? Třeba deichman :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
4.4.20 13:41

Levna obuv pro deti bude vsude mozne, i lidl, ccc… ale otazka pro jak velke dite a jak je to vhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
4.4.20 13:55

Já myslim, že otevřou všechny obchody s obuví, tedy i Deichmanna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.4.20 14:43

Už jsem koupila jarní přes net. A co si myslíme my je úplně fuk. O tomhle rozhoduje vláda eventuálně krizový štáb, takže nevím, co tomu pomůžou nějaké internetové spekulace. Nechme se překvapit.
Btw, boty z Deichmana nebo CCC vyjdou v podstatě na totéž, co boty ze speciálky, ale ta kvalita je o hodně níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.4.20 15:00
@j.borufka píše:
Ahojky v pondeli se pry bude řešit ze se otevrou obchody s obuví. Myslite ze to budou male obchudky, nebo i řetězce. Kde maji levnou obuv pro deti? Třeba deichman :think:

Taky sem brala dceři přes net, sobě zatím nic, nikde se mi nic nelíbí :nevim: Co se týká obchodů, tak rovnou můžou otevřít už vše, páč se stejně tak jako tak maminy s kočárkama slezou do obchoďáků :think:

• Citovat
  • Upravit
2089
4.4.20 16:51

Já objednávala ze sportisimo, mají výprodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
4.4.20 18:40

Objednala jsem z Decathlonu. Měli jsme je už loni a byla jsem velmi spokojená. Takže ty stejné, ale větší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová