Omluvit se bývalým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
17.1.14 23:55

Pozdrav by měl stačit. 8) Sama poznáš jejich reakci.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
17.1.14 23:56
@Anonymní píše:
Tomu věřím :mrgreen:
Ikdyž ten poslední od našeho rozchodu s nikým nechodil (máme společného známého) a to už je 7 let.

To nemusí nic znamenat, můj bratr zase s nikým nechodil a pak rovnou v pětadvaceti přišel s tím, že existuje nějaká slečna, která s ním čeká dítě. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.14 23:58
@ncc1701 píše:
To nemusí nic znamenat, můj bratr zase s nikým nechodil a pak rovnou v pětadvaceti přišel s tím, že existuje nějaká slečna, která s ním čeká dítě. :mrgreen:

Moje mamka si taky myslela, že je brácha gay a když na to téma začala, tak ji ukázal fotku holky, se kterou už dva roky chodí. Jen se doma zapomněl zmínit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.14 23:58

Dík holky, sice jste mě nepodpořily, ale možná trochu otevřely oči.

• Citovat
  • Upravit
2435
18.1.14 00:00

No já bych se jim omluvila, nebo spíš bych jim to jen vysvětlila, omluva asi není až tak na místě. jen vyjádřit lítost, že tě to ted mrzí. já na tom nic špatného nevidím. akorát si vyčistíte stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.1.14 00:00

Jo to určo nic neznamená, mám dva šváry a ten jeden nechodil v životě s žádnou holčinou a to mu je letos třice a gay fakt není :-D. Prostě pozdravíš a uvidíš, třeba se jen pozdravíte a půjde dál, bo prostě jen neutral támata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.1.14 00:01
@Anonymní píše:
Moje mamka si taky myslela, že je brácha gay a když na to téma začala, tak ji ukázal fotku holky, se kterou už dva roky chodí. Jen se doma zapomněl zmínit :zed:

Jéé, já si nemyslela, že je teplej, občas jsem mu vlezla do telefonu a našla tam nějaký smsky od holek a holkám, ale spíš že je moc pohodlnej na to, aby navazoval vztahy. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15887
18.1.14 00:10

No, tak já tuhle hnusárnu taky kdysi pradávno jednomu klukovi, který mě zbožňoval, udělala…přesně jak píšeš - nechala jsem se zatloukat, zmizela jsem mu ze světa…pak mi (docela brzy, asi tak po dvou či třech letech) došlo, že jsem byla magor, že on byl to nejlepší, co mě mohlo potkat…osud tomu chtěl (a já jsem tomu osudu trochu pomohla :mrgreen: ), že ten chlap je dnes už 11 let mým životním partnerem, 4 roky manželem a také otcem našich dětí :srdce: Jsem ráda, že to mělo takový happyend :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.1.14 00:14

Cobych dala za to, kdyby se mi jeden byvaly omluvil. Totalne me odrizl, zazdil, dodnes to docela boli. Lezim v posteli a myslim na to uz tri hodiny. Nejaky erupce na slunci asi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 00:16
@locika píše:
No, tak já tuhle hnusárnu taky kdysi pradávno jednomu klukovi, který mě zbožňoval, udělala…přesně jak píšeš - nechala jsem se zatloukat, zmizela jsem mu ze světa…pak mi (docela brzy, asi tak po dvou či třech letech) došlo, že jsem byla magor, že on byl to nejlepší, co mě mohlo potkat…osud tomu chtěl (a já jsem tomu osudu trochu pomohla :mrgreen: ), že ten chlap je dnes už 11 let mým životním partnerem, 4 roky manželem a také otcem našich dětí :srdce: Jsem ráda, že to mělo takový happyend :jazyk: :mrgreen:

Tak to je krásný příběh.
Já už jsem toho svého pravého taky našla, před sedmi lety. I děti máme. A ani za jednoho z těch tří bych ho vyměnit nechtěla.
Jen mě to štve, protože si to nezasloužili.

• Citovat
  • Upravit
9374
18.1.14 00:16

Zakladatelko, já tě dost chápu. Já jsem byla v devítce na základce a udělala jsem hloupost, se kterou jsem jednomu klukovi ublížila. Po nějaké době mě to ale moc trápilo, čím dál víc. Nešlo o to být s tím klukem, ale cítila jsem, že mu dlužím omluvu za moje jednání. A kdybych ho potkala, tak bych se mu omluvila!! Ale pět let jsem ho neviděla a když jsem ho pak potkala na nádraží, ani se na mě napodíval, asi mě nepoznal :nevim: Ale píši proto, abys věděla, že aspoň někdo tuší, jak tu omluvu myslíš. Já bych se omluvila, ale jen v případě, že by k tomu byla vhodná okolnost, jak to budeš v ten okamžik cítit. Ti kluci se už na tebe určitě nezlobí, ale zato určitě by je potěšila omluva (nebo mě by aspoň potěšila :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.1.14 00:23

Ja zas premyslim, jestli na nej nemam vlitnout, rict mu to. Ze holce, se kterou pul roku zil, planoval, miloval se, mohl aspon do oci rict, ze odchazi. Ale asi jsem byla jenom bezvyznama epizodka, tak proc by to delal, ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 00:25
@Já_a_Kačí píše:
Ja zas premyslim, jestli na nej nemam vlitnout, rict mu to. Ze holce, se kterou pul roku zil, planoval, miloval se, mohl aspon do oci rict, ze odchazi. Ale asi jsem byla jenom bezvyznama epizodka, tak proc by to delal, ze jo.

Tak to bych zase nedělala já… z této strany s tím nemám osobní zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
9374
18.1.14 00:29

@Já_a_Kačí Kašli na to, pokud to není čerstvá záležitost. Já se taky vždycky kvůli chlapům trápím a poslední bývalý tomu nasadil korunu. Prostě zkus to brát jako dobrou zkušenost pro příště, ale já být na tvém místě, tak už po chlapovi vůbec nic nechci, ani za tu omluvu by mi nestál 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.14 00:33

Určite bych tak starou věc neotvírala. Pokud bych se s dotyčným potkala, pozdravila bych, nic ví. Ale pokud jste se nepotkali 10 let, je celkem málo pravdepodobné, že na sebe zrovna ted narazíte. Kdyby m s tím človekem svedla dohromady náhoda (nevím, třeba ho potkám u kamarádky kamarádky další kamarádky) a budu se s ním bavit dýl, pak bych se možná omluvila - podle situace, téma hovotu atd.
Ale ten tak nekoho potkat a řešit veci z minulosti - za me by to byl trapas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí