Omluvit se bývalým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Taková jedna...
18.1.14 11:14

Pokud to tak citis, tak je to spravna vec, ver sve intuici :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30
18.1.14 11:20

Neuvěřitelný, dokonce i ženy mají svědomí. Že by žádný „za všechno může chlap“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.1.14 11:21

Já mohu říct pouze to. Odpusť hlavně sama sobě. Jednalas podle sebe a tak jak jsi v dané situaci mohla. Špatné svědomí si člověk hlavně musí srovnat sám v sobě. Pokud ti život přivane do cesty některého z nich, můžeš se snažit si o tom co bylo kdysi popovídat a přiznat svou chybu. Ale vědomě bych je nekontaktovala. Stalo se mi něco podobného. Po 13 letech se mi omluvil kluk, že mě kdysi podvedl a opustil kvůli jiné, já už to dávno pustila, každý si hledáme to své štěstí podle svého. A i když jsem jeho omluvu přijala a řekla mu že to je dávno pryč, jeho špatné svědomí ho neopustilo. On musí především přijmout plně fakt jak se zachoval, odpustit sám sobě a pustit to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
18.1.14 12:58

@Jeny

:palec: odpustit sám sobě, naprosto přesné.

• Citovat
  • Upravit
153
18.1.14 18:25

No jaky to melo na ne efekt a jak je to ovlivnilo tezko rict. Zalezi jak moc spatna vec, ale rekl bych ze na vetsine lidi to neco zanecha. Urcite to lidi zmeni k „horsimu“, byt praktictejsi a sobectejsi, nikdo se asi nestane milejsi tim, ze ho nekdo podrazi. :mrgreen: Vetsina lidi je pak asi opatrnejsi, prehodnoti sve chovani. Coz muze byt k lepsimu pro ne. Ale jsou typci, kteri to berou hodne spatne, takze uz zadnou zenu pak nechtej ani videt a ten jeden, co je pry 7 let sam, tak by mohl byt jeden z nich, mu by to treba prospelo se omluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.1.14 15:23

Já být na Tvém místě, omluvila bych se, pokud by se k tomu naskytla příležitost. Jestli to tak cítíš, tak to udělej. Tobě se uleví a je to třeba potěší. A když ne, tak přece nic neztratíš, když si o Tobě budou myslet, že jsi trapná, je to jejich věc a Ty se s nima stejně nevídáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí