Omluvit se bývalým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
18.1.14 00:38
@Anonymní píše:
Tak to je krásný příběh.
Já už jsem toho svého pravého taky našla, před sedmi lety. I děti máme. A ani za jednoho z těch tří bych ho vyměnit nechtěla.
Jen mě to štve, protože si to nezasloužili.

Ty jo, je vidět, že už je hodně hodin, já jsem četla, že tě to štve, protože jste si nezasouložili :mrgreen: :mrgreen:

A jinak teda, jak jsem si na ten můj příběh vzpomněla, a pak se podívala na svého muže, jak si tu spokojeně oddychuje na gauči, tak jsem ho musela jít honem políbit a trochu se potulit, jak mě to dojalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
18.1.14 00:41

A jak psala @Petule030, tak já tu potřebu taky chápu no…udělala bych to, jak už tu bylo zmíněno, spíš kdybyste se vyloženě někdy sešli, né že ho potkám na ulici a vybalím na něj „jé, nazdar, víš, to co jsem ti tehdy udělala, to mě moc mrzí“…ale umím si představit, že se potkáte, dáte se do řeči a budete mít chuť si popovídat, tak zajdete někam na kafe…to už bych mu pak určitě řekla, že jsem si vědomá toho, co a hlavně jak jsem mu provedla a že mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 00:41

No, nezasouložili jsme si, to je pravda, ale vůůůůbec mě to neštve :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
18.1.14 01:30

A jak by to probihala. „Je cau Franto. Deset let sme se nevideli ale omlouvam se ti za to tenkrat. No vis co, pamatujes… tak v sme v pohode jo?“ :lol:

Nee to fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
7354
18.1.14 04:12

Já jsem za omluvu (při vhodné příležitosti). Jednou jsem se takhle omluvila (asi po 10 letech). Řekl jen něco jako „ehm to je v pořádku, já to tak nebral“. Situace byla trochu rozpačitá ale ne vyloženě trapná. Protože ten člověk si myslí, že byl třeba odkopnut z nějakého důvodu v jeho povaze a ono to bylo v povaze mé. Už je s tím sto let srovnaný, žádné melodrama. Vůbec nejde o navazování něčeho, podle mně je správný přiznat chybu. Ne?

Jeden řekne promiň, druhý nic se nestalo a je to vyřešené. Je tedy fakt, že my se celou dobu normálně stýkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
18.1.14 06:08

@ncc1701 OT - tak přece holčička! :pankac: moc gratuluju :hug:

• Citovat
  • Upravit
1146
18.1.14 06:09

@locika prej nezasoulozili :-D :-D :-D tak to. me po ranu pobavilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
18.1.14 06:40

Tak ja pujdu proti proudu, protoze si myslim ze ta omluva je velmi dulezita, kor kdyz to tak zakladatelka citi. Me kdysi napsal po letech omluvny mail muj byvaly manzel a nebyl za trapaka. A to nemam pocit ze mi kdy co provedl, neprovedl. Ale asi chtel se omluvit „za vse spatne“ a udelal to. SIce tuto kapitolu mam davno za sebou, ale potesilo me hlavne to, ze on si veci utridil a lepe se mu pujde dal. Takze za me jednoznacne se omluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.1.14 06:40

Já bych to asi takhle nehrotila, pokud by na to sam zavedl řeč, tak bych se omluvila, ale pokud, tak bych to nechala být. Já s k jednomu bývalýmu taky nezachovala úžasně, asi to nebyl pro něj dvakrát dobrý rozchod (i když mě zase nepřišlo, že bysme měli bůhví jaký vztah) ale už to nijak spolu neřešíme, i když se potkáváme na většině akcí, hlavně díky tomu, že je z obce, která spádá pod naši :-) a myslím, že je to v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
18.1.14 08:32

Zakladatelko, pokud to tak citis, tak to tve podvedomi potrebuje. Rika ti, ze v tom potrebujes udelat poradek. Taky Jsem pred x lety chodila s klukem, strasne zamilovana, on me odkopl. Dodneska v sobe mam tu krivdu, i kdyz uz mam rodinu. Kdyz jsem byla tehotna, tak jsem ho potkala a radeji mu uhla z trajektorie, at s nim nemusim mluvit. Co bych za to dala, kdyby se mi omluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LJM
429
18.1.14 08:58

Ja se taky po stredni docela hnusnym zpusobem rozesla a po par letech mu napsala email a narazila na nej na facebooku, omluvila a vysvetlila jsem mu to a ulevilo se mi a i on psal, ze je rad, ze to v sobe mohl uzavrit diky me omluve. A myslim, ze pokud to clovek tak citi, ma to udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 09:00
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym:

Holky, je to blbost, navíc už dost let stará, ale pořád mito leží v hlavě.
Kdysi dávno jsem hodně ublížila třem klukům, v jiném časovém horizotu. Na střední, po střední a na vysoké. Oni mě hodně milovali a udělali by pro mě všechno a já byla kráva nebeská, která si toho nevážila.
Roky uplynuly a já jsem se změnila. Je mito všechno hrozně líto a pořád koketuju s myšlenkou, že bych se jim omluvila, ale neodhodlala jsem se.

Dneska jsem jednoho z nich viděla jít po náměstí, nevšiml si mě. Měla jsem cukání za ním jít, pozdravit ho a omluvit se za to, jak jsem se chovala. Ale neudělala jsem to. Říkám si, jestli to má ještě teď cenu, po 10 letech. Určitě už je ženatý, má děti, je šťastný a na mě zapomněl a já budu za trapnou osůbku z minulosti.

Jak by jste se zachovaly vy? Nechaly by jste to plavat?

Mám pomněrně splachovací náladu a měci z minulosti v minulosti nechávám, ale tohle mě poslední dobou moc trápí.

ahoj, já se omluvila po 8 letech - s tím, že on měl na mě nějakou narážku, když jsme se náhodně potkali v hospodě u stolu po těch 8 letech - a já se omluvila… on byl teda hodně rád a od té doby (2 roky), když se potkáme vždycky přijde a je milý… takže pokud to tak cítíš a bude příležitost, udělej to…

• Citovat
  • Upravit
G12
18.1.14 09:29

Pokud bych s nima nebyla do teď v kontaktu, tak bych to nechala být.

• Citovat
  • Upravit
34473
18.1.14 10:33

Tak pokud bych na ně někde narazila a dali jsem se do řeči, tak bych na to asi zavedla řeč a řekla, že mě to mrzí ale kontaktovat jen tak s omluvou, do toho bych nešla. Ber to tak, že každý musí zažít něco bolavého, aby si pak vážil štěstí, takže jsi jim vlastně prokázala velké dobrodiní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.1.14 11:12

Prď na to… Taky jsem pár ¨klukům ublížila, no jo no. Holt jsem byla puberťačka a i když teď mi to přijde trapné, omlouvat se nehodlám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí