Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hlavne klid, nestane se vubec nic. Mliko akorat tolik nezasyti a bude mozna drive hladova…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ja krava blba ted maly michala mlicko a misto trech odmerek sem dala dve doslo mi to az co mlicko vypila nestane se ji nic? Jsou ji dva mesice ted si tu za to nadavam
Zaciname s um a ja se idiot spatne koukla a jak sem pospichala aby neplakala dala sem misto tri odmerek dve ze se ji nic nestane jako bolest briska nebo tak neco
Co napřiklad by se mohlo stát???i kdybys ji dala jen čistou vodu… co by se tak stalo???
Doporučuji okamžitě zavolat rychlou a na výplach žaludku.
Tohle snad nemůžeš myslet vážně. Doufám, že sis jen zatrolila, protože pokud ne, tak to je fakt smutné. A takoví se rozmnožují… ![]()
Taky se mi zdá, že to nemůže být myšleno vážně. A proč anonym?
Otevri si okno, vydychej se a jdi se ven projit, je tam krasne ![]()
Nez zacnes plasit vzdy popremyslej
Zbytecne se nervujes, tady prostě nevymyslis nic, co by mohlo uškodit. Dala jsi vodu a UM. O odmerku min a? Maximalne bude mit hlad driv a nebo taky ne ![]()
@Fee-bee Ježiš, nepiš jí, ať volá rychlou nebo to fakt udělá.
Zakladatelko: trochu klidu a selského rozumu by neškodilo.
Ach ty hormony - vím, že to není lehké.
@azalia píše:
@Fee-bee Ježiš, nepiš jí, ať volá rychlou nebo to fakt udělá.
Zakladatelko: trochu klidu a selského rozumu by neškodilo.
Ach ty hormony - vím, že to není lehké.
Tady chybí zdravý lidský úsudek.
@Burj Chalifa píše:
Tady chybí zdravý lidský úsudek.
Tady toho zjevně chybí víc, než jen úsudek… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ja krava blba ted maly michala mlicko a misto trech odmerek sem dala dve doslo mi to az co mlicko vypila nestane se ji nic? Jsou ji dva mesice ted si tu za to nadavam
Zaciname s um a ja se idiot spatne koukla a jak sem pospichala aby neplakala dala sem misto tri odmerek dve ze se ji nic nestane jako bolest briska nebo tak neco
A co by se jí mělo stát? ![]()
Já nevím že jsou tu někteří tak vypatlaní, že si hned musí kopnout do ženské, co má třeba první dítě a vůbec neví co a jak.
Prostě napíšu, že se nic nestane a nehoním si tu triko jak profesionální b*b.
Autorko, když dáš méně, nic se nestane. Mlíko není akorát dost syté a dítě může mít dřív hlad.
Horší by bylo, kdybys dala o odměrku navíc - mlíko by mohlo být až moc husté a dítě by mohlo mít pak bolavé břicho.