Omylem více odměrek UM

522
7.8.15 13:24

Omylem více odměrek UM

Holky, mám 3mesicniho chlapečka. Je plne na UM. Máme Hipp Bio combiotik. Dnes se nám stalo, že jsem mu dala omylem o jednu odměrku víc :-( dala jsem 5 odměrek na 120 ml vody. Uvědomila jsem si to, az když už malý všechno vypil :-( nemůže mu to nějak ublížit? Jsem z toho ted na nervy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27625
7.8.15 13:26

@LaEllaX nemůže,měl jen hustší mlíko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.15 13:27

:D:D Úplně vidim sebe…stalo se mi to samý s tim samym mlékem a reagovala jsem stejne. Dneska ti muzu rict, ze mu tim opravdu neublizis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.8.15 13:27

Ne, neboj se…:) Maximálně ti bude víc plakat, protože mu bude (může být)těžko.. Zkus mu dát třeba napít teď víc vody nebo čaje, ať se to rozmíchá.. Ale žádná trága se nekoná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
7.8.15 13:29

Stalo se mi to nedávno, dala jsem o odměrku víc. Příští dávku jsem udělala zas o jednu míň, trošku se to v bříšku naředilo a pohoda, vůbec nic na miminku nebylo poznat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.8.15 13:32

Děkuji holky, už jsem klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
@LaEllaX píše:
Holky, mám 3mesicniho chlapečka. Je plne na UM. Máme Hipp Bio combiotik. Dnes se nám stalo, že jsem mu dala omylem o jednu odměrku víc :-( dala jsem 5 odměrek na 120 ml vody. Uvědomila jsem si to, az když už malý všechno vypil :-( nemůže mu to nějak ublížit? Jsem z toho ted na nervy :-(

Dala bych mu napít vody. Takhle jednou a o trochu víc se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Nestane se nic. Tenhle problém s přepočítáváním odměrek jsem řešila každou druhou noc, když jsem byla rozespalá :lol: Minimálně jednou se to stane snad každýmu :lol:

• Citovat
  • Upravit
31672
7.8.15 13:33

Neboj, jednorázově se nic nestane, průser by byl, kdybys to dělalapravidelně, takhle s enic neděje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.8.15 13:35
@lubomíra píše:
Stalo se mi to nedávno, dala jsem o odměrku víc. Příští dávku jsem udělala zas o jednu míň, trošku se to v bříšku naředilo a pohoda, vůbec nic na miminku nebylo poznat ;)

to bylo pravděpodobně ale úplně zbytečný:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.8.15 13:41
@RadkaCh píše:
Nestane se nic. Tenhle problém s přepočítáváním odměrek jsem řešila každou druhou noc, když jsem byla rozespalá :lol: Minimálně jednou se to stane snad každýmu :lol:

Ha ha :mrgreen: presne hlavne jsem si rikala jestli uz jsem takovy jelito, ze neumim napocitat do 6 sti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.8.15 13:42
@Šarlota4 píše:
Ha ha :mrgreen: presne hlavne jsem si rikala jestli uz jsem takovy jelito, ze neumim napocitat do 6 sti :lol:
:mrgreen: Ne asi :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1219
7.8.15 14:32

To se pravděpodobně stalo každé z nás a ani jsme si to neuvědomily, to je daleko horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.8.15 14:43
@JaneDoe píše:
To se pravděpodobně stalo každé z nás a ani jsme si to neuvědomily, to je daleko horší :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1130
7.8.15 14:59

Pro jednou se nic neděje, ale v porodnici nás děsili story jak to nějaká paní dělala účelově, aby miminko lépe prospívalo a přivodila mu selhání ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová