Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky, mám 3mesicniho chlapečka. Je plne na UM. Máme Hipp Bio combiotik. Dnes se nám stalo, že jsem mu dala omylem o jednu odměrku víc
dala jsem 5 odměrek na 120 ml vody. Uvědomila jsem si to, az když už malý všechno vypil
nemůže mu to nějak ublížit? Jsem z toho ted na nervy ![]()
![]()
Úplně vidim sebe…stalo se mi to samý s tim samym mlékem a reagovala jsem stejne. Dneska ti muzu rict, ze mu tim opravdu neublizis.
Ne, neboj se…:) Maximálně ti bude víc plakat, protože mu bude (může být)těžko.. Zkus mu dát třeba napít teď víc vody nebo čaje, ať se to rozmíchá.. Ale žádná trága se nekoná ![]()
Stalo se mi to nedávno, dala jsem o odměrku víc. Příští dávku jsem udělala zas o jednu míň, trošku se to v bříšku naředilo a pohoda, vůbec nic na miminku nebylo poznat ![]()
@LaEllaX píše:
Holky, mám 3mesicniho chlapečka. Je plne na UM. Máme Hipp Bio combiotik. Dnes se nám stalo, že jsem mu dala omylem o jednu odměrku vícdala jsem 5 odměrek na 120 ml vody. Uvědomila jsem si to, az když už malý všechno vypil
nemůže mu to nějak ublížit? Jsem z toho ted na nervy
Dala bych mu napít vody. Takhle jednou a o trochu víc se nic nestane.
Nestane se nic. Tenhle problém s přepočítáváním odměrek jsem řešila každou druhou noc, když jsem byla rozespalá
Minimálně jednou se to stane snad každýmu ![]()
Neboj, jednorázově se nic nestane, průser by byl, kdybys to dělalapravidelně, takhle s enic neděje ![]()
@lubomíra píše:
Stalo se mi to nedávno, dala jsem o odměrku víc. Příští dávku jsem udělala zas o jednu míň, trošku se to v bříšku naředilo a pohoda, vůbec nic na miminku nebylo poznat
to bylo pravděpodobně ale úplně zbytečný:)))
@RadkaCh píše:
Nestane se nic. Tenhle problém s přepočítáváním odměrek jsem řešila každou druhou noc, když jsem byla rozespaláMinimálně jednou se to stane snad každýmu
Ha ha
presne hlavne jsem si rikala jestli uz jsem takovy jelito, ze neumim napocitat do 6 sti ![]()
@Šarlota4 píše:
Ha hapresne hlavne jsem si rikala jestli uz jsem takovy jelito, ze neumim napocitat do 6 sti
To se pravděpodobně stalo každé z nás a ani jsme si to neuvědomily, to je daleko horší ![]()
@JaneDoe píše:
To se pravděpodobně stalo každé z nás a ani jsme si to neuvědomily, to je daleko horší
Pro jednou se nic neděje, ale v porodnici nás děsili story jak to nějaká paní dělala účelově, aby miminko lépe prospívalo a přivodila mu selhání ledvin.