Ona v 8. měsíci stojí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
17.11.11 11:24
j.a.n.i1 píše:
KPKristy píše:
Emil, nočník nehrotím. Ondra se vyčůrá, když ho tam posadím, ale sám si neřekne. Spoléhám, že jednou se to naučí a na diskošku s plínkou nepůjde :jazyk:
A po čtyřech na ní taky nepůjde :mrgreen: … no, z ní možná někdy jo :think:

A monžá někdy ani ne po čtyřech … monžá že se bude plazit … a ne v 16, ale ve 40 :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.11.11 13:38
Emilie píše:
j.a.n.i1 píše:
KPKristy píše:
Emil, nočník nehrotím. Ondra se vyčůrá, když ho tam posadím, ale sám si neřekne. Spoléhám, že jednou se to naučí a na diskošku s plínkou nepůjde :jazyk:
A po čtyřech na ní taky nepůjde :mrgreen: … no, z ní možná někdy jo :think:
A monžá někdy ani ne po čtyřech … monžá že se bude plazit … a ne v 16, ale ve 40 :-)))))

Holky, vy jste vtipný :mrgreen: . Ale máte pravdu.

Fakt bych se neděsila. V osmi měsících je ještě brzo na závěry typu, že si nesedne apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.11.11 20:50

Také se připojuji k názoru neposazovat, nestavět, neučit chodit. Vše nechej na dceři, zvládne to sama. Synovi také trvalo trochu déle než se to všechno naučil. Teď je mu rok a dohnal vše co měl. Chodili jsme i na rehabilitace, kde mu fyzioterap. pomáhala a teď… nestíhám za ním běhat, jak rychle leze. Ještě nechodí, ale v lezení je motorová myška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.11.11 08:41
lulul píše:
Také se připojuji k názoru neposazovat, nestavět, neučit chodit. Vše nechej na dceři, zvládne to sama. Synovi také trvalo trochu déle než se to všechno naučil. Teď je mu rok a dohnal vše co měl. Chodili jsme i na rehabilitace, kde mu fyzioterap. pomáhala a teď… nestíhám za ním běhat, jak rychle leze. Ještě nechodí, ale v lezení je motorová myška :lol:

Ahojky no me to právě mrzí,že malá neleze :cry: moje kámoška má ještě o 4 dny mladsi holcicku a ta leze hača a stoupa si u nabytku:-( a my kdyz tam pridem mala lezi n brise jak socha:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.11.11 08:53
evicka18 píše:
lulul píše:
Také se připojuji k názoru neposazovat, nestavět, neučit chodit. Vše nechej na dceři, zvládne to sama. Synovi také trvalo trochu déle než se to všechno naučil. Teď je mu rok a dohnal vše co měl. Chodili jsme i na rehabilitace, kde mu fyzioterap. pomáhala a teď… nestíhám za ním běhat, jak rychle leze. Ještě nechodí, ale v lezení je motorová myška :lol:
Ahojky no me to právě mrzí,že malá neleze :cry: moje kámoška má ještě o 4 dny mladsi holcicku a ta leze hača a stoupa si u nabytku:-( a my kdyz tam pridem mala lezi n brise jak socha:-(

A proč tě to mrzí? Jako že je oproti jiné holčičce méněcenná? 8-o
Mrzet by tě mělo, pokud by neměla nohu nebo byla slepá, tohle pusť z hlavy. Hlavně, že je zdravá! Lezení dožene, že se ještě budeš divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.11.11 08:57
KPKristy píše:
evicka18 píše:
lulul píše:
Mrzet by tě mělo, pokud by neměla nohu nebo byla slepá, tohle pusť z hlavy. Hlavně, že je zdravá! Lezení dožene, že se ještě budeš divit…

no znama mi řekla že pokud nezačne lest do 11měsícu bude zní ležák :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.11.11 09:07

Jako jak ležák??? 8-o
Jakože se nikdy nezvedne? To je kravina. Pokud nezačne lézt do 11 měsíců, bude cvičit, ale nechala bych jí ještě čas.
Většina dětí v osmi měsících prostě neleze, to je realita!

A jen tak na okraj. Známá má nějaké zkušenosti nebo dítě ležáka? Já jen, že známí se často montují do věcí, do kterých jim nic není, promiň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.11.11 09:10

Známá teda dokáže povzbudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.11.11 09:12
evicka18 píše:
KPKristy píše:
evicka18 píše:
lulul píše:
Mrzet by tě mělo, pokud by neměla nohu nebo byla slepá, tohle pusť z hlavy. Hlavně, že je zdravá! Lezení dožene, že se ještě budeš divit…
no znama mi řekla že pokud nezačne lest do 11měsícu bude zní ležák :cry:

To máš dobrou kámošku :palec: :lol:
Můj syn začal lézt ve 13 měsících, v 16 začal chodit - opravdu ležák není (ani v noci :-? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
18.11.11 09:26
evicka18 píše:

No, asi bych známé řekla, že dítě, které má blbou matku bude chudák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.11.11 09:55
j.a.n.i1 píše:
evicka18 píše:
No, asi bych známé řekla, že dítě, které má blbou matku bude chudák…
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.11.11 10:09
RyBANA píše:
evicka18 píše:
KPKristy píše:
evicka18 píše:
lulul píše:
To máš dobrou kámošku :palec: :lol:
Můj syn začal lézt ve 13 měsících, v 16 začal chodit - opravdu ležák není (ani v noci :-? )

Ahoj a chodili jste cvicit nebo se rozlezl sam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.11.11 10:09
KPKristy píše:
Jako jak ležák??? 8-o
Jakože se nikdy nezvedne? To je kravina. Pokud nezačne lézt do 11 měsíců, bude cvičit, ale nechala bych jí ještě čas.
Většina dětí v osmi měsících prostě neleze, to je realita!A jen tak na okraj. Známá má nějaké zkušenosti nebo dítě ležáka? Já jen, že známí se často montují do věcí, do kterých jim nic není, promiň :nevim:

No myslela to tak,že kam jí ráno položím tam jí večer najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.11.11 10:18
evicka18 píše:
KPKristy píše:
Jako jak ležák??? 8-o
Většina dětí v osmi měsících prostě neleze, to je realita!A jen tak na okraj. Známá má nějaké zkušenosti nebo dítě ležáka? Já jen, že známí se často montují do věcí, do kterých jim nic není, promiň :nevim:
No myslela to tak,že kam jí ráno položím tam jí večer najdu…

Ha, tak to je podle mně do roka spíš výhoda :wink: . Toho, že ti bude dítě zdrhat, si užiješ ještě dosytosti.

Opravdu neřeš nedůležité věci! Užívej si zdravé a spokojené miminko a dej jí šanci na postupný vývoj. Kdyby bylo něco špatně, pediatrička tě jistě upozorní. Kamarádka to asi myslí dobře, jenže ti může spíš uškodit. Upneš se na hlouposti a utečou ti důležité věci! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.11.11 10:19

A hlavně! Neznamená, že když dítě v osmi měsících neleze, že v osmi a půl taky nepoleze. Může to být ze dne na den! Rozleze se, rozchodí, ani se nenaděješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí