Test One Step

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
25.2.13 08:08

One step mi duchy nedelaly, ukazovaly stejne jako mamatest.
Tak drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.2.13 08:31

Je naprosto spolehlivy- preju at sily
ano na zacatku /pred terminem MS ;) / mi ukazoval kolem 5 odpoledna vzdycky skok ---silnejsi carku nez rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.7.13 07:30

Prosím máte zkušenosti s těmato OVU a Těhu testy? spíš mi jde o ty OVU testy? používala jste je některá? jsou kvalitní? děkuji

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.7.13 14:30

.

• Citovat
  • Upravit
300
25.7.13 14:37

@smurfka ahoj, já je na OVU používala, i těhu vlastně a ukazovali vždy spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.7.13 14:40
@veru324 píše:
@smurfka ahoj, já je na OVU používala, i těhu vlastně a ukazovali vždy spolehlivě.

opravdu? mám je objednané z ebay a četla jsem tam i nějaké negativní recenze na ně, tak jsem se vylekala..sice jsou tam levné, takže kdyby nefachčili tak člověk aspon nevyhodí z okna tolik peněz, ale hodně by mě to mrzelo no

• Citovat
  • Upravit
300
25.7.13 15:41

@smurfka jj fakt, když OVU byla, byla čárka výraznější, když proběhla, testovala jsem dál, abych viděla, jak se to postupně snižuje, ale zase musím říct, že takhle dobře mi reagují všechny OVU testy, snad jen s vyjímkou takovejch těch kazetovejch od LH28 - ty teda fakt neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.7.13 15:43

@veru324
no já si minule kupovala na ovu ovu test life light..taky byl super teda vždy fungoval..tak jsem zvedavá co tady ty..díky za koment. :palec:

• Citovat
  • Upravit
300
25.7.13 15:45

@smurfka já teď používám Dr. Maxe, jestli máte tuhle lékárnu u vás, je jich tam 7 a stojí 80Kč, nemůžu si na ně vůbec stěžovat. Jiný ty testy jsou fakt drahý jak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.7.13 15:48
@veru324 píše:
@smurfka já teď používám Dr. Maxe, jestli máte tuhle lékárnu u vás, je jich tam 7 a stojí 80Kč, nemůžu si na ně vůbec stěžovat. Jiný ty testy jsou fakt drahý jak 8o

taky dobrá cena..no u nas se ty ovu testy nedají vůbec kupovat - pokud tím nekdo ovu zjištuje a nepoužívá jinou metodu..proto jsem zkusila ten ebay - uplně jiné ceny.. 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex