Onemocněli jste covidem jako očkovaní?

Anonymní
3.10.21 20:41

Onemocněli jste covidem jako očkovaní?

Je tu někdo, kdo se nechal naočkovat a přesto onemocněl covidem? Jaký jste měli průběh?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
3.10.21 20:56
@Anonymní píše:
Je tu někdo, kdo se nechal naočkovat a přesto onemocněl covidem? Jaký jste měli průběh?

Znam spoustu lidi. Nekdo nahodny zachyt, nekdo prubeh horsi, i umrti byla. Ta umrti nebyla u starych, ale neco po padesatce, celkem zdravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.10.21 21:04

@Baba vážně úmrtí i po očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.10.21 21:06

Ja po první dávce, cca 14 dni, ale ten kontakt s nakazenym byl velmi intenzivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.10.21 21:09
@Lajinka1 píše:
@Baba vážně úmrtí i po očkování?

To jedno byla primo pacientka myho muze. Covidova pneumonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.21 21:11

Babička byla na očkování hned jak to bylo možné, má 75 let. O cca. půl roku později jsme přinesli s manželem britskou mutaci. Babička to přešla téměř bez problémů, bylo ji špatně asi den a půl ale nic extrémního, jsme si jistí že kdyby nebyla očkovaná už by mezi námi nebyla. Má problém “přežít” i blbou virozu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.21 21:12
@Anonymní píše:

Zdá jsem chytla covid nebo to byly jen negativní účinky nevím, testovat jsem se nedala, ale znova očkovat už bych jsem se taky nedala :zed:
Ale před očkováním jsem dělala vše možné abych jsem chytla britskou mutaci covidu a nic.
Myslím to naprosto vážně…měli ji rodiče o které jsem se starala - nenosila jsem roušku, chodila jsem do velmi blízkého kontaktu, dotýkala jsem se jich, nepoužívala jsem dezinfekci, nechodila jsem se neustále umývat ruce, občas jsem se napila z stejné flašky a nic… i podle doktorky výborná imunita.
Pak první očkování dobrý.
Druhé očkování skončila jsem na 4 dny naprosto mimo provoz. Silné bolesti hlavy, jak by mě někdo mlátil kladivem do hlavy, problémy s polykáním a s dýcháním, horečky které lítali nahoru dolů, polovina těla zimnice polovina těla šílené horko…a celková slabost těla, kdy mě vše bolelo
Kdybych jsem tohle měla u první dávky, tak na druhou bych už jsem nešla

• Citovat
  • Upravit
7188
3.10.21 21:12

Já jdu zítra na PCR, tak jsem zvědavá. Jsem očkovaná čtyři měsíce, covid jsem měla v únoru a mám teď virózu, která mi nápadně připomíná covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
3.10.21 21:13
@Anonymní píše:

Naše vedoucí. Poprvé teda šílený průběh skončila v nemocnici a po druhé jako očkovaná v pohodě. Měla horečky, ztratila zase čich, ale zvládla to s paralenem a vitamínem C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27895
3.10.21 21:14

Poznám len jednu očkovanú čo sa nakazila a mala ľahký priebeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.10.21 21:15

@Azeretereza Dej vědět, to mě zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
3.10.21 21:16
@Anonymní píše:
Zdá jsem chytla covid nebo to byly jen negativní účinky nevím, testovat jsem se nedala, ale znova očkovat už bych jsem se taky nedala :zed:
Ale před očkováním jsem dělala vše možné abych jsem chytla britskou mutaci covidu a nic.
Myslím to naprosto vážně…měli ji rodiče o které jsem se starala - nenosila jsem roušku, chodila jsem do velmi blízkého kontaktu, dotýkala jsem se jich, nepoužívala jsem dezinfekci, nechodila jsem se neustále umývat ruce, občas jsem se napila z stejné flašky a nic… i podle doktorky výborná imunita.
Druhé očkování skončila jsem na 4 dny naprosto mimo provoz. Silné bolesti hlavy, jak by mě někdo mlátil kladivem do hlavy, problémy s polykáním a s dýcháním, horečky které lítali nahoru dolů, polovina těla zimnice polovina těla šílené horko…a celková slabost těla, kdy mě vše bolelo
Kdybych jsem tohle měla u první dávky, tak na druhou bych už jsem nešla

no ten šílený průběh po očkování ti právě udělala ta výborná imunita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
3.10.21 21:17
@Anonymní píše:
Babička byla na očkování hned jak to bylo možné, má 75 let. O cca. půl roku později jsme přinesli s manželem britskou mutaci. Babička to přešla téměř bez problémů, bylo ji špatně asi den a půl ale nic extrémního, jsme si jistí že kdyby nebyla očkovaná už by mezi námi nebyla. Má problém “přežít” i blbou virozu.

a byl jí ten „covid“ potvrzen PCR testem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.10.21 21:18
@Anonymní píše:
Kdybych jsem tohle měla u první dávky, tak na druhou bych už jsem nešla

U našich taky, máma měla covid a brácha a táta žijící ve společný domácnosti ani ťuk. Naproti tomu mě to přitáhl přítel z nějakýho sedanku s kámošema, byli jsme spolu dva dny a ejhle, oba pozitivní. Ačkoli já mám taky imunitu velmi dobrou, neměla jsem rýmu snad dva roky, na kašel vůbec netrpím. A sestřelilo mě to solidně, deset dní mimo provoz, jen jsem spala. Po vakcíně mi nebylo vůbec nic, jen ruka bolela, po druhý ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
4.10.21 14:07

Trochu z jiného úhlu: Já očkovaná nejsem, covid jsem prodělala s lehkým průběhem, byla jen opravdu strašná únava snad deset dní. Ale - covidem mě nakazil zaočkovaný člen rodiny :( Volně si pochodoval světem s očkovacím potvrzením v ruce a roznášel. Jemu samozřejmě nic nevyčítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí