Online deník miminka

10461
8.9.14 17:07

Online deník miminka

Zdravím maminky, nemáte nějaký tip na online deníček miminka/dítěte? Zatím si píšu, co a kdy náš syn uměl, kdy mu rostly zuby apod. do bloku (na ty miminkovské deníčky, co se prodávají v obchodě já nejsem), ale chtěla bych si to přepsat a psát dále někam do elektronické podoby. Co jsem se ale zatím dívala, tak se mi žádný online deník nelíbil svým zpracováním.
Máte nějaký oblíbený? Používáte? Nebo máte tip na něco jiného, co by tu funkci zastoupilo? Mě by vyhovovalo něco co nejvíc automatického, abych tam nemusela vypisovat romány, ale jen v bodech fakta a data, co a kdy, váhu, výšku atp a abych si to pak mohla přehledně zobrazit.
Předem díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
8.9.14 17:17

Žádný na internetu nepoužívám, ale co znám je toto .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.9.14 17:24

Stahni si aplikaci Baby Connect do tel.
http://www.baby-connect.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.4.16 12:00

Denik miminka

Zdravím všechny maminky, mám podobný dotaz jako maminka předemnou. Mám 2letou holčičku, které píši deník, už snad od narození. Potíž je, ale v tom, že to mám rozházené všude možně: notes, mobilní notesy, pc.
Moc ráda bych to sjednotila na jedno místo a myslím, že nejraději do PC, jelikož do ručně psaného se nedá vložit video ani žádná zvuková stopa.
Takže hledam nějakou aplikaci či program, který by splňoval mé požadavky… A to je: Přehledné zapisováni klidně formou kalendáře a zpětné snadné dohledání, vložení fotky, videa či zvukové stopy, zpětné přidání příspěvků a ne začít dnem stažení. Pokud o něčem takovém víte, budu velmi ráda. A nebo jestli víte v jakém programu si tohle všechno můžu já sama vytvořit, budu možná ještě radši. Už jsem vážně bezradná. Tak děkuju moc a přivítam jakoukoliv reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.1.17 09:02
@Zuzana08 píše:
Zdravím všechny maminky, mám podobný dotaz jako maminka předemnou. Mám 2letou holčičku, které píši deník, už snad od narození. Potíž je, ale v tom, že to mám rozházené všude možně: notes, mobilní notesy, pc.
Moc ráda bych to sjednotila na jedno místo a myslím, že nejraději do PC, jelikož do ručně psaného se nedá vložit video ani žádná zvuková stopa.
Takže hledam nějakou aplikaci či program, který by splňoval mé požadavky… A to je: Přehledné zapisováni klidně formou kalendáře a zpětné snadné dohledání, vložení fotky, videa či zvukové stopy, zpětné přidání příspěvků a ne začít dnem stažení. Pokud o něčem takovém víte, budu velmi ráda. A nebo jestli víte v jakém programu si tohle všechno můžu já sama vytvořit, budu možná ještě radši. Už jsem vážně bezradná. Tak děkuju moc a přivítam jakoukoliv reakci

Dobrý den,
zrovna řeším to samé, našla jste nějaké řešení pro vás? Našla jsem https://www.childbook.me/cs/ a pak https://denikditete.cz/. U druhého zmiňovaného mají uvedenou cenu fotoknihy, ale childbooku ne. Využíváte jednu z těchto aplikací? Díky za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.6.26 14:39

Dobrý den,

s manželem jsme pro syna založili online deníček cestacasem.cz Lze přidávat zápisky, fotky a milníky a deník pak sdílet například s rodinou nebo si ho nechat jen pro sebe. Dá se použít i jako cestovní nebo klasický deník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí