online platby VISA electron ČSOB do USA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
5.9.08 14:17

online platby VISA electron ČSOB do USA

netušíte náhodou? Dočetla jsem se na internetu, že kartou Visa Electron vydanou ČSOB lze platit při nákupech on-line i v USA internetových obchodech, zkusila jsem to, ale odmítlo mi to kartu zprocesovat… Pak jsem se dívala na stránky ČSOB a s hnusem jsem si přečetla, že ty prasata nenažraný za takovýto převod peňěz ztrhávají mezi 250 a 500 CZK. Je to pravda? Kdo má s tímto zkušenosti?

Díky moc!!!!

N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.9.08 20:14

taky zalezi, zda mas kartu odblokovanou primo pro platby na netu. Vetsina bank vydava karty, ktere jsou na tyto platby blokle a vetsinou Vam to po telefonu a zadarmo nebo za maly poplatek odbloknou.
Ovsem v tomhle pripade nevim - v CSOB jsem nikdy nic nemela, nemam a do budoucna zatim ani mit nebudu.

• Citovat
  • Upravit
13503
5.9.08 20:23

Presne jak pise anonymni.Mam tedy kartu u KB a take jsem jednou chtela platit a kartu mi to odmitalo protoze byla blokla na platby na netu.Takze jsem si to nechala pri nejblizsi prilezitosti odbloknout a je to v pohode,Mam take Visu a platim s ni vesmes na vsech americkych online strankach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
7.9.08 07:48

Ja myslela ze pres net je mozne platit jen embosovanymi kartami. Mam Elektron u raifky a tam je primo v podminkach, ze touto „levnou“ verzi karty platit nemuzu. Asi to ma kazda banka jinak, pokud se to da nejak odblokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.08 21:48

Zofko, na typu karty pri placeni po netu vubec nazalezi, dulezite je jak ma banka nastavene autorizacni parametry u jednotlivych prefixu (typu) platebnich karet.
Dokonce elektronicke karty jsou bezpecnejsi nez embosovane a uplne nejlepsi je mit „virtualni“ platebni kartu pouze pro placeni na netu, pripadne si nechat vystavit za stovku, dve - tu nejlevnejsi debetni kartu (Maestro od MasterCard systemu nebo Elektron z VISA systemu) a tu pouzivat jenom na placeni po netu…
Jo ta prvni anonymni odpoved je take ode mne, z domova mi blbne prihlasovani a z prace je mi videt do monitoru.
Neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová