Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
netušíte náhodou? Dočetla jsem se na internetu, že kartou Visa Electron vydanou ČSOB lze platit při nákupech on-line i v USA internetových obchodech, zkusila jsem to, ale odmítlo mi to kartu zprocesovat… Pak jsem se dívala na stránky ČSOB a s hnusem jsem si přečetla, že ty prasata nenažraný za takovýto převod peňěz ztrhávají mezi 250 a 500 CZK. Je to pravda? Kdo má s tímto zkušenosti?
Díky moc!!!!
N.
taky zalezi, zda mas kartu odblokovanou primo pro platby na netu. Vetsina bank vydava karty, ktere jsou na tyto platby blokle a vetsinou Vam to po telefonu a zadarmo nebo za maly poplatek odbloknou.
Ovsem v tomhle pripade nevim - v CSOB jsem nikdy nic nemela, nemam a do budoucna zatim ani mit nebudu.
Presne jak pise anonymni.Mam tedy kartu u KB a take jsem jednou chtela platit a kartu mi to odmitalo protoze byla blokla na platby na netu.Takze jsem si to nechala pri nejblizsi prilezitosti odbloknout a je to v pohode,Mam take Visu a platim s ni vesmes na vsech americkych online strankach.
Ja myslela ze pres net je mozne platit jen embosovanymi kartami. Mam Elektron u raifky a tam je primo v podminkach, ze touto „levnou“ verzi karty platit nemuzu. Asi to ma kazda banka jinak, pokud se to da nejak odblokovat.
Zofko, na typu karty pri placeni po netu vubec nazalezi, dulezite je jak ma banka nastavene autorizacni parametry u jednotlivych prefixu (typu) platebnich karet.
Dokonce elektronicke karty jsou bezpecnejsi nez embosovane a uplne nejlepsi je mit „virtualni“ platebni kartu pouze pro placeni na netu, pripadne si nechat vystavit za stovku, dve - tu nejlevnejsi debetni kartu (Maestro od MasterCard systemu nebo Elektron z VISA systemu) a tu pouzivat jenom na placeni po netu…
Jo ta prvni anonymni odpoved je take ode mne, z domova mi blbne prihlasovani a z prace je mi videt do monitoru.
Neprihlasena Hanka1