Opakované krvácení ve 2.trimestru

61
7.12.21 22:02

Opakovane krvácení ve 2.trimestru

Ahoj.

Chci se zeptat, jestli někdo nemá podobnou zkušenost.
V 19tt jsem v noci šla na wc a curkem ze mě tekla jasná červená krev. K smrti vydesena jsem jela na pohotovost, kde žádný problém nezjistili, ale ani to, odkud to tolik krvácí. Do rána to přešlo a pak jsem už jen několik dní slabe spinila.
Jenže přesně po týdnu to same-v noci jsem šla na wc a zase ze me tekla krev. Jelikož jsem to už zažila, tak jsem jela do nemocnice až ráno. Tentokrát jsem ale krvacela i ráno a nechali si mě v nemocnici. Po kapacce to přešlo a pak uz jen spineni. Doktoři ale absolutně netuší, odkud to bylo. Dite ok, placenta ok, cipek ok, žádný hematom, stery ciste..
Neměla jste to některá podobne a přišlo se u vás na to, proč to tak bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.12.21 23:18

Já tohle zažila vloni, taky to začalo v 19tt, akorát tedy krev netekla proudem, bylo to spíš vždy zašpinění. Na pohotovosti jsem byla několikrát, i pár dní na rizikovém. Nejspiš to bylo z níž položené placenty, jiný doktor říkal zas možná z čípku, kdo ví. Dostala jsem pak prášky se stejnou látkou, jako je v té kapačce. Teď si nevzpomenu na název. Brala jsem to vždy týden, a když mi došly, do tří dnů bylo špinění krví zpět. :roll: Takže jsem cca 6 týdnů proležela na gauči jen s rychlou cestou na wc a do koupelny. Jak bříško rostlo, placenta se vytáhla a bylo po špinění a porodila jsem přirozeně úžasnou holčičku. :srdce: Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1966
7.12.21 23:27

Mě to dělalo taky jen to nebylo curkem, ae celkem dost krve a vždy to bylo v noci nebo ráno jak jsem vstávala z postele. U mě to bylo 11tt, 24tt, 28tt a 31tt. Vždycky to bylo dost krve a na ultrazvuku nikdy nic nenašli. Až v tom 31tt mi dělali nakonec císaře a až při něm se zjistila příčina a to odlucujici se placenta v takovém místě, kde to na ultrazvuku vidět jít nešlo. Takže ne vždy je na ultrazvuku vše vidět. Hlavně ležet a žádná fyzická námaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5983
8.12.21 00:27

No ono stačí když je placenta trochu přirostlá k děloze, nebo trochu dráždí čípek a hned je z toho krvácení.
Já bych raději teď dodržovala klidový režim, kdyby to náhodou bylo ono.
U mě taky ve 22tt neviděli nic a až ve 24tt, kdy už ta placenta byla hodně spadená, tak na to přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.12.21 14:53

Díky za komentáře.

Placentu mám skoro 5cm od branky, takže ta mi to neměla dráždit. Jediné že by byla prirostla no🤷‍♀️
Dostala jsem antb pro jistotu, protože doktore opravdu netuší, čím to je:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.22 00:36

@Anettt12 řeším aktuálně to samé, mám šilený strach z abrupce placenty, na utz vše v pořádku, ale jak víme, nemusí to tam být vůbec vidět.
Opakovalo se to u tebe ještě?

• Citovat
  • Upravit
61
22.4.22 07:47

Ahoj. Krvácení se už neopakovalo, ale po odtoku plodove vody chlapeček zemřel..
Zda se, že to byl zanet, který nezachytily žádné testy a který mohl - a nemusel způsobovat tohle krvaceni..
Jediné, co ti můžu poradit, trvej na důsledné péči a i na těch vysetrenich, kdy ti doktoři řeknou, že to je zbytečné apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
22.4.22 10:16

@Anettt12 bože to je mi tak moc líto :cry: zažila jsem to samé rok a půl zpátky. Moc mě to mrzí, posílám hodně síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.24 15:09

Ahojte holky, jsem tady nová, jsem 16tt, o O víkendu jsme byli s přítelem na výšlapu v horách což se mi samozřejmě nevyplatilo jelikož já jsem v noci začla mít strašně velké bolesti a začla jsem hodně krvácet hned jsme jeli do nemocnice tam mě zjistili že miminko je v pořádku, ale že se mi hodně zkrátil čípek na 20 mm, Za 3 dny jsem přijela na kontrolu čípek byl ve stejném stavu takže mi doporučili klidový režim dostala jsem léky které si zavádím dovnitř, stále špiním, bolest už ustoupila, další kontrolu mám v pondělí. Má někdo podobné zkušenosti? a donosil miminko v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.24 15:10

Ahojte holky, jsem tady nová, jsem 16tt, o O víkendu jsme byli s přítelem na výšlapu v horách což se mi samozřejmě nevyplatilo jelikož já jsem v noci začla mít strašně velké bolesti a začla jsem hodně krvácet hned jsme jeli do nemocnice tam mě zjistili že miminko je v pořádku, ale že se mi hodně zkrátil čípek na 20 mm, Za 3 dny jsem přijela na kontrolu čípek byl ve stejném stavu takže mi doporučili klidový režim dostala jsem léky které si zavádím dovnitř, stále špiním, bolest už ustoupila, další kontrolu mám v pondělí. Má někdo podobné zkušenosti? a donosil miminko v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
25.7.24 16:38

@Lara1987 ahoj, krvácela jsem kvůli hematomu, to nejdůležitější co můžeš udělat je odpočívat.. opravdu nohy nahoru a klid..
Budete v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.7.24 18:51

Holky tak nakonec hospitalizována mám nějakou infekcí tak doufám že se to podchytilo včas a budeme s miminkem v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
26.7.24 19:10
@Lara1987 píše: Více

Držím palce, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.7.24 01:00

Moc děkujeme 🙏 ✊ ✊ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.7.24 13:52

Nález streptokoka, jsme 50na50zda to zvladneme čípek 1,5cm což je hodně málo, miminko zdravé, teď jen to přelečit než mi rozjede porod. uplne se modlím 🙏 🙏 🙏 🙏holky Jakýkoliv problém budete mít trvejte v nemocnici na kultivaci z moči o a zpochybněna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí