Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A neříkali ti při kontrolním utz jestli jsi už po ovu? Nebo ji máš déle?
Spoustu ženských má po lpsk ms spíše opožděnou, někde jsem dokonce četla, že normální je, že dojde až za 6tydnu…já byla na zákroku o den déle, jako ty a naopak jsem to dostala dříve 😀
Ale test zkus, za to nic nedáš 🍀
@Emenem Neříkalo vůbec nic právě.. Uvidime, zítra koupím testík. Dekuji za normální odpověď 😊
@Emenem Tak těhu test negativní, ms trvá už 7.den,co se děje nemám tušení🤷♀️ Uvidime😊
Jeee, Tak to mě mrzí.
Ale taky jsem to tak měla. Nejdřív brutal špinění 7 dnů a pak týden ms. Bylo to nekonečné. Ale už je klid! Tak snad už brzy budeš mít taky!
Ahoj holky, 23.11. jsem byla na laparoskopii, kde mi měli vzít oba vejcovody. Naštěstí při samotném zákroku zjistili, že jsou oba průchozí jak mají být, tak mi je tam nechali a jen mi rozrušili pár malinkých srůstů a udělali mi chromopertubaci.Bylo to 18DC(výkon) a menstruaci jsem měla dostat 3.11. a dodnes stále nic🤷♀️ MS mám jinak pravidelnou. Myslíte ze mám zkusit rano test? Mám tu někoho se stejnou zkušeností? Dekuji😊 S přítelem se nechranime žádným způsobem, jen máme prerusovanou soulož a jak už z příspěvku zřejmě vyplývá,6tinedeli jsme nedodrželi 🤷♀️