Krvácení v těhotenství nebo hemeroidy

Anonymní
7.12.21 20:26

Krvácení v těhotenství nebo hemeroidy

Ahoj holky, prosím zkušenosti
Jsem v 19.tydnu těhotenství. Občas třeba 1× za týden zakrvacím. Řešila jsem to s dr. miminko v pořádku, kvasinky v pochvě. Myslíte, že by mohlo jít o kvasinky a proto je občas krvácení. Je to hlavně v noci a vypadá to jakoby tam něco prasklo, krev vyteče a je zase klid. Dnes mě ale napadlo, mám hemeroidy nemůže to být hlavně z toho, ale nezávislé na stolici? Fakt už nevím a stále nad tím přemýšlím. Vím, že ti nejste doktoři, ale třeba se tu někdo najde kdo to měl třeba podobně. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
7.12.21 21:28

Ahoj.
Moc ti neporadím, ale mam stejnou zkušenost. Dneska jsem 20tt a ležím 3.den v nemocnici. V sobotu v noci jsem šla na wc, kde ze mě curkem tekla čerstvá červená krev. Ráno jsem jela do nemocnice a nechali si mě tam (před týdnem se mi opět v noci stalo totiž úplně to same). Nejdříve si mysleli, že to bude nízko položenou placentu, ale nic. Vše vypadá v poradku. Videlo mě už x doktorů a nikdo nevi :( takže mi dneska nasadili sirokospektralni antb, že tam může být skryta infekce.
Já se jen modlim, aby to zabralo a nemusela jsem co týden lítat do nemocnice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.21 21:17

@Anettt12 ahoj, promiň že odpovídám až teď. Jak si dopadla? Přišli na nějakou příčinu? Snad už si doma a je vše v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
61
10.12.21 21:33

Ahoj:)

Nevím, co si o tom myslet..pri příjmu v nemocnici mi jeden doktor řekl, že mám čip placenty ani ne cm od branky. Druhý den mi jiny 2 doktoři řekli, že se asi prekoukl, a ze to je ok, že ji mám 4 cm od branky.
Pri vizite před propuštěním placenta až k brance, tak přišel primář a zase to viděl skoro 5 cm od branky🙈
No a když jsem teď byla na screeningu ve 2.trimestru, tak bez jakéhokoli ptani mi doktor (ne z té nemocnice) řekl, Ze mi cip placenty dokonce prekryva branku:/ a jemu věřím nejvíc. Jen nechápu všechny ty nálezy předtím..
Každopádně říkal, ať mám klidovej režim a byl úplně v klidu, že se to určitě vytáhne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.12.21 23:20

Ahoj, ja zkusenost nemam, ale napada me, ze bys mohla pouzit tampon a podle toho zjistit jestli to jsou treba ty hemoroidy (ano muzou krvacet i bez stolice). Na ty kvasinky jsi snad neco dostala, tak ty uz by nely byt prelecene a nemelo by to byt tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí