Opakované ohřátí MM ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1086
27.4.10 08:54

Opakované ohřátí MM ?

Prosím o radu. Slyšela jsem, že po rozmražení a ohřátí MM se dá zbytek, který prcek nevypije, dát znovu do ledničky a opět ohřát a zkrmit později. Je to pravda? Díky za rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
27.4.10 08:59

To bych nedelala…ani s UM, beru to tak, ze kdyz uvarim rano polevku, v poledne ji ohreju, tak pokud mala nesni celou porci, zbytek uz take neohrivam k veceri…bala bych se mnozeni ruznych bakterii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
27.4.10 09:12

Marfinko rozhodně se to nedělá. Nespotřebované, již jednou ohřáté mléko se už nesmí znovu ohřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.4.10 09:17

všude píši že tohle určitě, nedělat, když vyndáš mm z mrazáku rozmrazovat pomalu nejlépe v lednici, ohřát jednou a nedopité mlíčko určitě vyhodit, mateřském mléku se množí bakterie hodně rychle, i se doporučuje nenechávat mlíčko v nádobce nikdy bez víčka jen tak otevřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
27.4.10 09:32

Dík, já si to myslela, ale dotyčná mě tak vehementně přesvědčovala, že mi to začalo vrtat hlavou :think: … Já totiž taky ten zbytek vždycky vylila a ona prej jaká je to škoda a že to normálně zkrmuje 8-o … V tom případě chudák malá :poblion: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.4.10 10:45

Jak píší holky musiš ho vyhodit. Tvoři se tam choroboplodné zárodky které jsou pro mimi velmi nebezpečnééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová