Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Alanies Hlavně nebrečet, jsou lidi, co se snaží několik let a nejde to. Šla bych konzultovat ke gynekologovi a případně CAR.
Pokud se to stalo 3× prakticky za sebou, řeš to s gynekologem který tě pošle na různá vyšetření. Tím že máš nedostatek železa to opravdu nebude
Štítnou máš v pořádku? no jinak neřvat a najít pořádného mudr
Navštivte oba dva nejlépe přímo Carovou ambulanci.Taky jsem si potratem prošla 3× za sebou. Prošli jsme s manželem veškerá vyšetření od genetiky, imunologie, hematologii a spermiogramu a nic se nezjistilo.Po posledním potratu jsme si dali na doporučení CARU 3 měsíce pauzu a ono to vyšlo. Hned od zjištění pozitivního testu jsem zaváděla Gynprodyl a píchala si Fraxiparin a nyní jsem ve 36 týdnu a doufám, že už to dotáhneme do konce. Někdy je ta cesta k mimču trnitější…
Ja jsem potratila 2krat vzdy v 7tt, taky jsme absolvovali všechna mozna vysetreni a problem bude asi ve spatne srazlivosti krve, takze si taky budu od zacatku těhotenství pichat injekce a snad bude pak všechno ok ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.