Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, poraďte mi prosím nějaké dobré opalovací mléko jak pro mě, tak i pro mou tříletou dcerku. Zakoupila jsem od firmy ASTRID - ale vůbec se mi tato značka neosvědčila. Dost špatně se roztírá a pokožka po ní zůstává úplně bílá. Díky za tipy.
My máme teď Garnier - pro malýho 40 a já mám 20 a jsme s nima spokojený ![]()
brituska píše:
Ahoj holky, poraďte mi prosím nějaké dobré opalovací mléko jak pro mě, tak i pro mou tříletou dcerku. Zakoupila jsem od firmy ASTRID - ale vůbec se mi tato značka neosvědčila. Dost špatně se roztírá a pokožka po ní zůstává úplně bílá. Díky za tipy.
My zas máme Niveu, dětskou, dřív 30 mlíko, ted 40 ve spreji aje super, mazala jsem dceru od cca půl roku (ve stínu) a fakt to funguje, pro sebe to mám na kolo, abych neěmla divně opálené nohy, je to sun block, nepropustí nic, je s atestem a maže se dobře, ten spej líp
Máme Daylong 16 - mléko. Zvolila jsem nižší faktor, protože malou na sluníčko nevstavuji a když proběhne, tak stačí. Zatím jsme neměli žádný problém a venku jsme denně ![]()
Mirka
My máme Urtekram (přírodní kosmetika) 20, přelom července/sprna jedeme na hory, to plánuju Vichy 30
Ahojky,my máme nový Oriflame pro děti 40.faktor a byli jsme teď u moře a paráda!!!
G.
hopdně se doporučuje kožními lékaři Daylong-koupila jsem New Daylong kids 40 faktor pro malého, dělají se i pro dospělé.
K.
AHoj,
DAYLONG je hodně doporučovaný, takže jsem koupila Nikolce DAYLONG KIDS 40 a jsem spokojená. Roztírá se moc dobře a i hezky voní
V lékárně mi ho doporučili a prý je výborný i pro děti s exémy.
Jarka a Nikolka
Britusko
Dalif
My máme taky Daylong 40 a absolutní spokojenost. Parádě se roztírá. Přesně jako Dalif - ráno namažu a celý den je pokoj ![]()
i.
Cauky,
i ja se pripojuji k vdecnym uzivatelkam Daylongu.Mam 25 i Kids40.Minuly rok u more(40) byl maly jako belka,mel ekzem a taky dobry.
Tento rok jsem 25 otestovala na manzelovi(velky sportovec,hodne turnaju na slunci pres poledne).Skvele.Vetsinou se po takovem celod.turnaji vratil pekne prismahly,hlavne oblicej a krk,protoze potem a utiranim se ty kremy hned sundaji.S Daylongem spaleny nebyl,i kdyz hral v tomto pocasi od rana do vecera:))
Any
Ahoj,
také preferuju Daylong. Firma Spirig dělá i jiné kožní přípravky a tak mají tu texturu, ochranné sluneční filtrya různé pomocné látky vychytané a proto tolika lidem a dětem jejich výrobky vyhovují. Neznám snad nikoho komu by vadil.
Dáša
Ahoj,
pro prcka používám Panthenol 20 dětskej (nemá právě ty chemické filtry, ale rozmazat jde dobře). K moři mám nachystanej Daylong 40. Pro nás mám k moři nějakou 15 a 8 z drogči - tuším značka Délice. Tady se nemažu, jsem nepálící se tip.
Petra
Ahoj,
přidávám se k chvále na Daylong 40. Anička měla letos trošku solární alergii kolem očiček, přestože jsem ji mazala - měla jsem Dermasense (nebo tak nějak) a nebyla jsem s ním spokojená - jednak ji před alergií neochránil, jednak po něm na kůži zůstávaly bílé mapy. Tak jsem koupila Daylong a je SUPER!!!
Světlana
Můžu mít takovej stupidní dotaz?
Čím se liší krém či mléko dětské a dospělácké, když mají stejný faktor?