Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hibou píše: Více
Mě by ještě zajímalo, kde bydlí. Včera to na opalování moc nebylo.
Já! Neopaluju se, ale cíleně nahřívám, na sluníčku mám jen nohy a břicho, když si na břichu čtu, tak mám na slunci jen nohy. Samozřejmě používám kvalitní opalováky z lékárny. Úplně nesnáším bílé sýraté nohy, v létě nosím převážně sukně a šaty a samoopalováku a různým punčochám ve spreji jsem nikdy na chuť nepřišla.
@terien píše: Více
No na Slovensku zřejmě byly tropy, u nás slovy klasika chcalo a chcalo a dnes od rána taky…sudy plné, v trávě se mi i hadice ztratila ![]()
Na dovolene se mažu 50 krémem, na obličeji se přestříknu přes den i v ČR SPF, každý rok kontrola známek. Já si lehnout nahoře bez na sluníčko, tak si manžel ťuká na čelo, že mi přeskočilo nebo že se fakt jdu jen vystavit před sousedy ![]()
No, podle obsahu prispevku mi neprekvapuje, ze pisatelka ano…
@j.a.n.i1 Popravdě to vidím spíš na toho souseda s vlhkými sny, než na nějakou pisatelku.
Tak já jdu proti proudu, moje kožařka mi sice nadává, ale já se teda mažu kvalitně a opaluju se ráda, jsem indiánský typ, takže mi to sluší
(až na ty vrásky, obličeji to moc neprospívá, no..), nahoře bez ráda, ale buď doma, nebo na pláži tam, kde v tom „nejedu sama“, prostě někde bokem, nebo kde je nás víc, nebo když jsem v tom sama, tak si takhle jen opaluju záda a nohy zezadu, ale předek ne..
když jde soused, Nikdy bych tak nešla, prostě to je úplně něco jiného (ani do vody tak nechodím a nevystavuju se), mám vždy po ruce obalovací velký šátek, který nosívám jako šaty (vážu pod pažemi v úrovni nad prsama), takže v tom chodím přes léto celkem často a exhibice před sousedy fakt neprovozuju, přijde mi to trapné a nevhodné a naštvání manžela se nedivím - i když to dle mne nebude asi pravda, ovšem téma opalování nahoře bez je pro mne zajímavé ![]()
@Kataaspr Ty jsi se asi duševně vrátila do 90 let a inspirovala se filmem Slunce seno erotika
Opalovat nahoře bez klidně, ale před sousedem bych se oblíkla. Ja zažila mládí kdy se opalovala nohore bez každá, ale je rozdíl se opalovat nebo promenádovat s kozama ven.
Proč?
Jsem fototyp 3 a nespálím se, mám cikánské geny a chodím na kontrolu znamének, sluníčko mi dělá dobře a na důchod se stehuji na jih, kde je teplo ![]()
@Lucy75 píše: Více
Nápodobně, sice mám světle oči, ale tmavší pleť a nevidím důvod proč bych nelezla na slunce ![]()
@terien píše: Více
Taky se opaluju, když je zataženo a chčije, nesnáším vedro a na sluníčku bych se rychle spálil…
![]()
@Kataaspr píše: Více
A zacal ti uz vypisovat? O nic jineho ti asi neslo, ne? Jinak nechapu tvuj exhibicionismus a evidentni touhu po pozornosti, za me lacine chovani.
Jinak u nas taky zima a prselo, zatazeno, takze pristre lepsi tema k trollingu ![]()