Jaký máte názor na opalování nahoře bez?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
8.6.25 09:35
@Hibou píše: Více

Mě by ještě zajímalo, kde bydlí. Včera to na opalování moc nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.6.25 09:37

Já! Neopaluju se, ale cíleně nahřívám, na sluníčku mám jen nohy a břicho, když si na břichu čtu, tak mám na slunci jen nohy. Samozřejmě používám kvalitní opalováky z lékárny. Úplně nesnáším bílé sýraté nohy, v létě nosím převážně sukně a šaty a samoopalováku a různým punčochám ve spreji jsem nikdy na chuť nepřišla.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.6.25 09:38
@terien píše: Více

No na Slovensku zřejmě byly tropy, u nás slovy klasika chcalo a chcalo a dnes od rána taky…sudy plné, v trávě se mi i hadice ztratila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1059
8.6.25 10:07

Hodila bych na sebe triko nez bych sla za sousedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 10:13

Na dovolene se mažu 50 krémem, na obličeji se přestříknu přes den i v ČR SPF, každý rok kontrola známek. Já si lehnout nahoře bez na sluníčko, tak si manžel ťuká na čelo, že mi přeskočilo nebo že se fakt jdu jen vystavit před sousedy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101764
8.6.25 10:54
@Kataaspr píše: Více

Vcera, jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
8.6.25 10:56

No, podle obsahu prispevku mi neprekvapuje, ze pisatelka ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
8.6.25 11:16

@j.a.n.i1 Popravdě to vidím spíš na toho souseda s vlhkými sny, než na nějakou pisatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4105
8.6.25 11:35
@Hanka1 píše: Více

Vygoogli si sunscreen paradox ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
8.6.25 11:59

Tak já jdu proti proudu, moje kožařka mi sice nadává, ale já se teda mažu kvalitně a opaluju se ráda, jsem indiánský typ, takže mi to sluší :srdce: (až na ty vrásky, obličeji to moc neprospívá, no..), nahoře bez ráda, ale buď doma, nebo na pláži tam, kde v tom „nejedu sama“, prostě někde bokem, nebo kde je nás víc, nebo když jsem v tom sama, tak si takhle jen opaluju záda a nohy zezadu, ale předek ne..
když jde soused, Nikdy bych tak nešla, prostě to je úplně něco jiného (ani do vody tak nechodím a nevystavuju se), mám vždy po ruce obalovací velký šátek, který nosívám jako šaty (vážu pod pažemi v úrovni nad prsama), takže v tom chodím přes léto celkem často a exhibice před sousedy fakt neprovozuju, přijde mi to trapné a nevhodné a naštvání manžela se nedivím - i když to dle mne nebude asi pravda, ovšem téma opalování nahoře bez je pro mne zajímavé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15298
8.6.25 12:31

@Kataaspr Ty jsi se asi duševně vrátila do 90 let a inspirovala se filmem Slunce seno erotika :lol: Opalovat nahoře bez klidně, ale před sousedem bych se oblíkla. Ja zažila mládí kdy se opalovala nohore bez každá, ale je rozdíl se opalovat nebo promenádovat s kozama ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.6.25 13:48

Proč? 8o Jsem fototyp 3 a nespálím se, mám cikánské geny a chodím na kontrolu znamének, sluníčko mi dělá dobře a na důchod se stehuji na jih, kde je teplo :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.6.25 13:49
@Lucy75 píše: Více

Nápodobně, sice mám světle oči, ale tmavší pleť a nevidím důvod proč bych nelezla na slunce :palec:

• Citovat
  • Upravit
23990
8.6.25 14:27
@terien píše: Více

Taky se opaluju, když je zataženo a chčije, nesnáším vedro a na sluníčku bych se rychle spálil… :pankac: :pankac: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.6.25 14:32
@Kataaspr píše: Více

A zacal ti uz vypisovat? O nic jineho ti asi neslo, ne? Jinak nechapu tvuj exhibicionismus a evidentni touhu po pozornosti, za me lacine chovani.
Jinak u nas taky zima a prselo, zatazeno, takze pristre lepsi tema k trollingu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová