Jaký máte názor na opalování nahoře bez?

3
8.6.25 05:53

Opalovani nahore bez

Ahojte „kolegyne“ mamicky, buduce mamicky aj nemamicky :) Ako ste na tom s opalovanim bez horneho dielu plaviek? U nas na zahrade sa tak opalujem bezne, povazujem to za normalne, akurat manzel s tym zacal mat problem. Vcera som sa takto slnila a zrazu nas ohlasil sused s miskou jahod, nech si vezmeme. Ja som bola blizsie, tak som sa normalne postavila a isla za nim po jahody. Uz ked som sa vracala, manzel pozeral dost divne a neskor vnutri zacal, ze ci som normalna, ist za susedom v tangacoch s holymi kozami, ze ma tak viac nechce vidiet :roll: Ale ved sme dospeli ludia, u nas v meste pri rieke sa viacere zeny opaluju hore bez a chodia tam aj ludia, co ich poznaju a su tam casto aj s partnerom/manzelom. Aky mate na to nazor? Nechcem manzela hnevat, ale je to predsa moje telo a mozem si vybrat, ci chcem mat prsia biele od plaviek, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21050
8.6.25 05:58

Něco jiného je se tak opalovat a něco jiného je takto chodit vykecavat se sousedem. Taky bych neocenil, kdyby si moje manželka chodila polonahá vykládat se sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40771
8.6.25 06:00
@Kataaspr píše: Více

Zajímavé, ve své druhé diskusi z prosince 2024 máš přítele, s kterým jsi krátce, ted už to je manžel, jestli se tady spíš někdo nezasnil při představě, jak běhá polonahá po zahradě před sousedem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
8.6.25 06:05

Já se také manželovi nedivím, že se mu to nelíbí. Nepřijde mi vhodné, jít se takto bavit se sousedem. Chodit doma nahatí je jedna věc, jít nahá někomu otevřít/nahá si s někým povídat je něco trošku jiného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3128
8.6.25 07:44

Klidně bych tak šla i se tak opaluju na koupalištích a u moře (ne vždy, ne všude). Manžel by si nesouhlasit nedovolil :D… ale asi se ho při příští příležitosti zeptám, co si o tom myslí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 08:31

Opalovat se na zahradě nahoře bez, proč ne. Ale chodit tak otevírat, tak to by mi také vadilo, takže manželovi se nedivím.
Ale je mi nepříjemné, i když se ženy opalují nahoře bez na veřejných koupalištích.

• Citovat
  • Upravit
703
8.6.25 08:39

@Kataaspr

Pokud máš tak silnou potřebu ukazovat svoje tělo i sousedovi, pak je otázka, jestli tě vlastně víc zajímá vlastní ego než respekt k manželovi. Možná nejsi až tak odvařená z vlastního muže, když ti připadá normální chodit před jiným chlapem, navíc sousedem nahoře bez. Asi ti chybí pozornost, evidentně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.6.25 08:44

Opalovat se nahá v soukromí a jít za sousedem polonahá je sakra rozdíl. Tobě by snad nevadilo, kdyby tvůj chlap šel nahý za sousedkou k plotu? :think: Se mu nedivím, že mu to vadilo. Soused asi musel koukat. Možná jahody donesl úmyslně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3117
8.6.25 08:58

Opalovat se tak doma opaluji, ale otevřít bych tak nikomu nešla. To není o svobodě, to je o základních společenských konvencích. I na veřejných místech jsem se kdysi takhle opalovala, ale asi v momentě, kdy jsem šla s někým do interakce, jsem se oblikla :nevim: Mimo nudaplaz samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
8.6.25 08:58

On se v dnešní době někdo ještě vědomě opaluje? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5359
8.6.25 09:06
@Hibou píše: Více

Přesně tohle mě napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.6.25 09:15

Tak zkus to obráceně, myslíš, že kdyby ti přinesl soused jahody jen v tílku bez trenek, že by s tím manžel byl ok? Nebo sousedova manželka? Buď jsi troll nebo jemně řečeno neinteligentní, ze jdeš s nahýma prsama vykecávat se sousedem.

• Citovat
  • Upravit
12860
8.6.25 09:20
@Kataaspr píše: Více

To neni opalovani bez, ale producirovani se odhalene po sousedech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11028
8.6.25 09:29

@lilith1 Blaženo,co se tam u toho okna tak vystavuješ?
Dyť se nevystavuju.
Vystavuješ.
No jo, tak se vystavuju.
Dyť to říkám, že se vystavuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
8.6.25 09:32

Z opalováni nahoře bez jsem vyrostla tak ve 20. :mrgreen:

Edit. bylo by mi to neprijmeny samotny, jit tam jen takhle v podstate pred ciziho chlapa. Mas nejakou uchylku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová