Kamarádka se zamilovala do kluka v hostitelské péči

Anonymní
7.6.25 09:34

Kamarádka se zamilovala do kluka v hostitelské péči

Ahoj, je to asi par měsíců, možná rok, kdy mi kamarádka (věk 31 let) oznámila, ze by chtěla s partnerem zkusit hostitelskou péči. Myslim, ze celkový proces jim trval několik týdnů a nakonec jim přiřadili pohledného 16-17ti leteho kluka. Bravala ho domu, do zoo, na nákupy, a řešila s nim takový ten běžný život. Jenže po nějaké době se mi začala svěřovat, že se snad do něj zakoukala, ukazovala mi jejich fotky a měla úplně rozzářené zamilované oči. Nevim jestli spolu něco mají, ale posledni dobou s nim zacala trávit víkendy včetně nocí, hlavně kdyz je její partner na službě a neni doma. Kdyz tady tohle vsechno vnímám, nemuze to byt pro ni problémové ikdyz je kluk téměř dospěly? Mam obavu z toho co bude, kluk bude mít zřejmě za par měsíců 18 let.. s jejim partnerem se ještě donedávna snažili o dítě, dnes už na takove téma ticho po pěšině…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
7.6.25 09:45
@Anonymní píše: Více

A ty to řešíš proč? Jsi ta údajná „kamarádka“? :mavam:

Příspěvek upraven 07.06.25 v 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
7.6.25 10:03

A teď tu o Červené Karkulce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
7.6.25 10:14

To je hodně blbej vymyšlený příběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36155
7.6.25 10:29

To ti tak žeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
7.6.25 10:43

Ale no tak. Trochu zapoj fantazii, ať je to uvěřitelnější. Toto by byla taková Lolita naopak😄. Víš, ono se stává, že se starší muž nechá okouzlit mladou dívkou. Naopak to takhle moc nefunguje, zejména pokud je chlapci kolem 15ti let. U žen pořád funguje ten „mateřský instinkt“, kdy má potřebu spíš chránit a ne na to, vlastně ještě dítě, pohlížet jako na sexuální objekt. Sice byly i takové případy, že se učitelka zamilovala do studenta, ale není to úplně normální. A ještě ve vztahu, kdy by mu měla v jistých ohledech nahradit chybějící rodinné zázemí. Teda pardon ale to by bylo už dost přes čáru. Trestné by to sice nebylo, pod zákonem už není, ale stejně, kam dala rozum :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
7.6.25 11:01
@Buba mara píše: Více

Kam dala rozum? Přece do kalhotek…

• Citovat
  • Upravit
36
7.6.25 11:01

Pro ni problemove? Jasne, chudinka. A co jeji partner, ktery ji ma rad, chteli spolu miminko, vydelava, aby se meli dobre..
Hlavne aby si on nasel nejakou skutecne milujici partnerku, az mu pani s mladikem zdrhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.6.25 11:22

Pominu, že jde pravděpodobně o výmysl, ale přijde mi absurdní, že se zajímáš o možné problémy pro kamarádku, ale nenapadlo tě, že pro toho kluka by to mohlo mít daleko horší následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
7.6.25 11:38

Pred par mesici dostali kluka 16-17 let, a za par mesicu mu bude 18?
Staci si zadat do googlu jak to funguje. O kazdou navstevu pres noc musi rodina predem podat zadost socialni pracovnici/detskemu domovu. Ne ze si dama rekne, chlap ma dneska nocni, tak si kluka vezmu na noc.
Urcite by mohla mit nejake problemy, vzdyt je to dite z dd, kdovi cim si prosel ve vlastni rodine, hostitelska rodina ho ma naucit fungovat v normalnim svete, duvere, ne ze je normalni aby dospela vdana zenska vyjizdela po diteti, vzdyt je to uplne zneuzivani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
7.6.25 12:26
@hani28 píše: Více

tak je to blbě vymyšlené, zase opakuji, že trollit se musí umět,

• ale pro příběh je jedno, jestli je mu 16 nebo 18, sexovat může od 15, a že bude mít chlap noční, víš dlouho dopředu - my třeba máme rozpis vždy na celý rok, takže to by si ho mohla zamluvit :mrgreen:,

ale to spíš píšu jako ironii, doufám, že je to celé nesmysl,
ještě mě tam zaujalo, jak vzala 17letého do ZOO :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
7.6.25 12:44
@Buba mara píše: Více

Tenhle příběh je sice vymyšlený, ale rozhodně případy, že se do sebe zamiluje mladý kluk a starší žena, existují. V tomhle věku rozdíl 13 let není nijak nepochopitelný. Kluk chce získat zkušenosti, žena mladé maso.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
7.6.25 12:48
@ZuzaM píše: Více

jako - asi je to možné - ale s prominutím všem maminkám kluků v tomto věku, ti kluci od 15 do 19 jsou většinou tak hrozně nepřitažliví, samá ruka, samá noha, mutuje to, je to hubené, na obličeji a všude samý beďar, nic sexy na nich není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
7.6.25 12:52
@stinga píše: Více
“Trollit se musí umět” jsem chtěla napsat já :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
7.6.25 12:53
@azaleila píše: Více
že jo, někdy čtu diskusi dlouho a pořád přemítám, jestli je to troll nebo ne, a aspoň je to zajímavý, ale tohle je tak prvoplánové :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová