Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A ty to řešíš proč? Jsi ta údajná „kamarádka“? ![]()
Příspěvek upraven 07.06.25 v 10:08
Ale no tak. Trochu zapoj fantazii, ať je to uvěřitelnější. Toto by byla taková Lolita naopak😄. Víš, ono se stává, že se starší muž nechá okouzlit mladou dívkou. Naopak to takhle moc nefunguje, zejména pokud je chlapci kolem 15ti let. U žen pořád funguje ten „mateřský instinkt“, kdy má potřebu spíš chránit a ne na to, vlastně ještě dítě, pohlížet jako na sexuální objekt. Sice byly i takové případy, že se učitelka zamilovala do studenta, ale není to úplně normální. A ještě ve vztahu, kdy by mu měla v jistých ohledech nahradit chybějící rodinné zázemí. Teda pardon ale to by bylo už dost přes čáru. Trestné by to sice nebylo, pod zákonem už není, ale stejně, kam dala rozum ![]()
Pro ni problemove? Jasne, chudinka. A co jeji partner, ktery ji ma rad, chteli spolu miminko, vydelava, aby se meli dobre..
Hlavne aby si on nasel nejakou skutecne milujici partnerku, az mu pani s mladikem zdrhne
Pominu, že jde pravděpodobně o výmysl, ale přijde mi absurdní, že se zajímáš o možné problémy pro kamarádku, ale nenapadlo tě, že pro toho kluka by to mohlo mít daleko horší následky…
Pred par mesici dostali kluka 16-17 let, a za par mesicu mu bude 18?
Staci si zadat do googlu jak to funguje. O kazdou navstevu pres noc musi rodina predem podat zadost socialni pracovnici/detskemu domovu. Ne ze si dama rekne, chlap ma dneska nocni, tak si kluka vezmu na noc.
Urcite by mohla mit nejake problemy, vzdyt je to dite z dd, kdovi cim si prosel ve vlastni rodine, hostitelska rodina ho ma naucit fungovat v normalnim svete, duvere, ne ze je normalni aby dospela vdana zenska vyjizdela po diteti, vzdyt je to uplne zneuzivani.
@hani28 píše: Více
tak je to blbě vymyšlené, zase opakuji, že trollit se musí umět,
ale to spíš píšu jako ironii, doufám, že je to celé nesmysl,
ještě mě tam zaujalo, jak vzala 17letého do ZOO
![]()
@Buba mara píše: Více
Tenhle příběh je sice vymyšlený, ale rozhodně případy, že se do sebe zamiluje mladý kluk a starší žena, existují. V tomhle věku rozdíl 13 let není nijak nepochopitelný. Kluk chce získat zkušenosti, žena mladé maso.:-)
@ZuzaM píše: Více
jako - asi je to možné - ale s prominutím všem maminkám kluků v tomto věku, ti kluci od 15 do 19 jsou většinou tak hrozně nepřitažliví, samá ruka, samá noha, mutuje to, je to hubené, na obličeji a všude samý beďar, nic sexy na nich není
@stinga píše: Více“Trollit se musí umět” jsem chtěla napsat já
@azaleila píše: Víceže jo, někdy čtu diskusi dlouho a pořád přemítám, jestli je to troll nebo ne, a aspoň je to zajímavý, ale tohle je tak prvoplánové
Ahoj, je to asi par měsíců, možná rok, kdy mi kamarádka (věk 31 let) oznámila, ze by chtěla s partnerem zkusit hostitelskou péči. Myslim, ze celkový proces jim trval několik týdnů a nakonec jim přiřadili pohledného 16-17ti leteho kluka. Bravala ho domu, do zoo, na nákupy, a řešila s nim takový ten běžný život. Jenže po nějaké době se mi začala svěřovat, že se snad do něj zakoukala, ukazovala mi jejich fotky a měla úplně rozzářené zamilované oči. Nevim jestli spolu něco mají, ale posledni dobou s nim zacala trávit víkendy včetně nocí, hlavně kdyz je její partner na službě a neni doma. Kdyz tady tohle vsechno vnímám, nemuze to byt pro ni problémové ikdyz je kluk téměř dospěly? Mam obavu z toho co bude, kluk bude mít zřejmě za par měsíců 18 let.. s jejim partnerem se ještě donedávna snažili o dítě, dnes už na takove téma ticho po pěšině…