Jaký máte názor na opalování nahoře bez?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
11.6.25 16:44

Mě jímá čirá hrůza, že takto by manžel nabízel neco naší o 15 let a 15 kg mladší sousedce. By pravděpodobně padala slova jako „štětka, to se nemůže aspoň oblict?!“ atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11669
11.6.25 16:51
@Judy Hopkava píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
11.6.25 16:52

@Ploskutáček Slamak je super!

Inak k tomu nahore bez, mne to nevadi, kludne by som to v ramci rovnopravnosti zaviedol ako standard. Proste muzi aj zeny budu mat iba dolne diely plaviek a smitec :-D

Asi to neboli ani prve ani posledne prsia ktore sused vydel v zivote. Na obycajnej plazi mas tiez spustu ludi hore bez, na nuda plazi tak nejak automaticky vsade bez, v saune… je vela miest a zrazu z toho zacneme robit tragediu? (alebo komediu?)

Doma sa vo vyrivke tiez kupeme nahy a ked pride sused na pokec tak pride, rotacia zeme sa nezmeni, nikto sa nezblazni a zivot bezi dalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11669
11.6.25 17:11
@IcePlanet7 píše: Více

Teď je otázka, jestli jde u tazatelky bezeslovní laškování se sousedem, nebo fakt má opalování nahoře bez ráda. Mě naživo odhalená prsa uvádí do rozpaků a z těch rozpaků se mi kroutí palce u nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23988
11.6.25 18:15
@Ploskutáček píše: Více

To máš ještě dobrý, páč mě to kroutí i…,…,…,…palce u rukou… :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11669
11.6.25 18:17
@bse.pedro píše: Více

Asi bychom měli oba vyhledat terapii. Ale je fakt, že před tebou se asi svlíkají ženský častějc než přede mnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23988
11.6.25 18:21
@Ploskutáček píše: Více

Terapie asi ano, svlíkací ženský naštěstí nee, a když něco podobného hrozí, posledních cca 30 let raději prchám do bezpečí… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11669
11.6.25 18:21
@bse.pedro píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...