Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě jímá čirá hrůza, že takto by manžel nabízel neco naší o 15 let a 15 kg mladší sousedce. By pravděpodobně padala slova jako „štětka, to se nemůže aspoň oblict?!“ atd. ![]()
@Ploskutáček Slamak je super!
Inak k tomu nahore bez, mne to nevadi, kludne by som to v ramci rovnopravnosti zaviedol ako standard. Proste muzi aj zeny budu mat iba dolne diely plaviek a smitec ![]()
Asi to neboli ani prve ani posledne prsia ktore sused vydel v zivote. Na obycajnej plazi mas tiez spustu ludi hore bez, na nuda plazi tak nejak automaticky vsade bez, v saune… je vela miest a zrazu z toho zacneme robit tragediu? (alebo komediu?)
Doma sa vo vyrivke tiez kupeme nahy a ked pride sused na pokec tak pride, rotacia zeme sa nezmeni, nikto sa nezblazni a zivot bezi dalej.
@IcePlanet7 píše: Více
Teď je otázka, jestli jde u tazatelky bezeslovní laškování se sousedem, nebo fakt má opalování nahoře bez ráda. Mě naživo odhalená prsa uvádí do rozpaků a z těch rozpaků se mi kroutí palce u nohou.
@Ploskutáček píše: Více
To máš ještě dobrý, páč mě to kroutí i…,…,…,…palce u rukou…
![]()
@bse.pedro píše: Více
Asi bychom měli oba vyhledat terapii. Ale je fakt, že před tebou se asi svlíkají ženský častějc než přede mnou
![]()
@Ploskutáček píše: Více
Terapie asi ano, svlíkací ženský naštěstí nee, a když něco podobného hrozí, posledních cca 30 let raději prchám do bezpečí…
![]()