Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když už se opaluji, pak nahoře bez, protože nesnáším ty bílé pruhy od ramínek, které jsou vidět, když si na sebe vezmu jiný vršek. Partner je s tím v pohodě 😊
@Hanka1 píše: Více
Já to mám rád, ale nikoliv kvůli šmírandu, ale když pak koukám někdy na nahé slečny v televizce, nelíbí se mi přes prsa a na zadku bílý pruhy, když zbytek opálen je. Před několika lety jsem ale četl, že všeho s mírou, kůže na prsou je prý na sluneční záření citlivější než jiné časti těla.
P. S. Pokud je někde ve vašem okolí bezplavkový opalovák, pošlete mi přes SZ souřadnice. Dík.
@Hanka1 píše: Více
Dík, hrozně jsi mě rozesmála, chlap v tílku a dole bez je dneska vzácnost
![]()
@CatOnTheMoon píše: Více
Tak na to stačí vršek bez ramínek, ne ![]()
@bse.pedro píše: Více
Vidím to stejně jako tvůj manža. Nějaký plot nebo něco, přes co vám do zahrady nikdo neuvidí nemáte? Protože přecijen jsi byla na své zahradě
Tobě dělá dobře, že se můžeš vystavit před sousedem.
Jedna věc je, že se opaluješ nahá. Ale minimálně ručník přes prsa šel dát. Soused bude teď nosit misku často
.
@Kataaspr píše: Více
A ty se manželovi divíš? Nechápu, jak tohle může dospělou ženu napadnout. A ještě nechápeš, proč to manželovi vadí ![]()
@Cenarius píše: Více
Nebuď tak úzkoprsý, myslím, že sousedé by to naopak ocenili ![]()
Ono by stačilo, kdyby si zakladatelka spálila ten odhalený hrudník a ono by ji to opalování nahoře bez přešlo.
Vlastní zkušenost.
@Dani65 píše: Více
Já mám občas spálenou plešku. Má hlava má tvar šišoidu, takže potřebuju velký kšiltovky nebo slamák.
Příspěvek upraven 11.06.25 v 16:27