Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já určitě přírodní.
V solarku sem byla párkrát, třeba když sem v zimě letěla k moři, pac sem bílá jak stěna, takže je lepší třeba 3× jít aby si kůže zvykla
Já opalování nesnáším. Je to pro mě něco jako mučení
takže ho vůbec neprovozuju ![]()
Ahoj opalování miluju ale zásadně nahá, nesnáším pruhy od prádla na těle ![]()
Solárium jsem nikdy nezkoušela a ani nechci. ![]()
Ani jedno. Do solarka bych nevlezla a ani to cílené opalování někde na zahradě/ pláži mě nebaví ![]()
Během střední jsem měla velmi fajn brigádu v solárku. Tak tehdy jsem se opalovala tam pravidelně, že to byl bonus. Pak před svatbou nějaký čas. Od té doby jsem v solárku nebyla. Máme zahradu, kde tráví rodina od jara do podzimu dost času. Žijeme venku na zahradě. Takže chytáme barvu od slunka.
Vůbec mě nebaví. Do solária jsem chodila před svatbou a narozdíl od normálního opalování mě to i celkem bavilo.
Neopaluju se. Ani u moře ne. Tam jsem zalezlá ve stínu. A zde si to vůbec neumím představit, péct se na sluníčku, celá zpocena. To je mučení.
Já se opaluju ráda, ale né sama.. Musím mít někoho k sobě. Většinou ségru nebo kamošku a něco dobrýho k pití. ![]()
A v největších vedrech venku si hrajeme na aligátory 🐊 🐊 🐊. Vlezeme do kaluže, kde je luxusně, trčí pouze hlava a kšiltovka.
@Astra80 píše:
Opalujete se v létě rádi? já na zahradě, dám si ledový čaj, čtu knihu, relaxuji. Avšak toto aprílový počasí tomu nenechá. Jediné co nechápu je to že nějací lidé jsou ochotni navštěvovat solária a dokonce za to ještě platit dokonce vysoké sumy. Co vaše názory na přírodní opalování nebo solária?
Rada, hlavně dříve, když jsem byla mladší.
V soláriu jsem nikdy nebyla, taky nevim k čemu to je.
Já se ráda opaluji, ale již budu hodne opatrná. Obličej se mažu 50, mám ráda opálenou kůži. Člověk vypadá lépe, mě to také nejvíc v létě sluší. Do solária nechodím, byla jsem snad naposledy, když mi bylo náct. Hodně mě celkově nadměrné opálení odrazuje, jelikož vídám holky i kolem 35 let, které znám léta a jsou to milovnice opalování jak v létě, tak v zimě. A jde to na ně moc znát. Strašně zestárly, tón pleti není ani přirozeně hnědý, jsou takové „vysušené“, v obličeji vrásky. Takže já se od letos hlídám a max na chvilku namazaná krémem
@vejilka máte pravdu na internetu taky psaly že nadměrné opalování může předčasně způsobovat vrásky v obličeji kord solária
Opalujete se v létě rádi? já na zahradě, dám si ledový čaj, čtu knihu, relaxuji. Avšak toto aprílový počasí tomu nenechá. Jediné co nechápu je to že nějací lidé jsou ochotni navštěvovat solária a dokonce za to ještě platit dokonce vysoké sumy. Co vaše názory na přírodní opalování nebo solária?