Opalujete se rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
21.4.21 19:32

Mám ráda jarní sluníčko, když to ještě tolik nepraží…to se vyhřívám ráda…jinak, když je 30 plus, jsem buď v bazénu nebo ve stínu, na sluníčku vydržím max 5 minut…

• Citovat
  • Upravit
4164
21.4.21 19:38

Sluníčko miluju, mám ráda, když vylezu z moře, plácnu se do písku a slunce si pozvolna z těla bere ty kapky slané vody… Ale nepřeháním to.
V solárku jsem nebyla nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.4.21 19:44

Já se neopaluju a na ostatní názor nemám, je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
21.4.21 20:01
@Astra80 píše:
Opalujete se v létě rádi? já na zahradě, dám si ledový čaj, čtu knihu, relaxuji. Avšak toto aprílový počasí tomu nenechá. Jediné co nechápu je to že nějací lidé jsou ochotni navštěvovat solária a dokonce za to ještě platit dokonce vysoké sumy. Co vaše názory na přírodní opalování nebo solária? :roll:

Neni to az tak salek meho caje..lezet bez hnuti na slunci a grilovat se..solarko vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.4.21 20:04

Opalovani a slunicko v lete, pohodu u bazenu a nekonecne moc prectenych knih… milovala jsem to nez mi diagnostikovali rakovinu kuze.
Od ty doby 50 faktor, bazen porad stejny, a klid natoz precteny knihy nemam protoze litam za synem :D :D a většinou stejne jsem ve stinu mimo svit…
Ale driv jsem byla schopna prolezet venku hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
21.4.21 20:06

Neopaluji, nemám zájem o předčasné vrásky, či rakovinu kůže a nebaví mě to. V solárku jsem byla 1× a naposledy před svým maturitním plesem a ehm, nic pro mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.4.21 20:47

V soláriu jsem nikdy nebyla. Cíleně ležet na sluníčku a snažit se opálit by mě nebavilo. Ale dost sportujeme, trávíme hodně času venku, takže se opálíme tak nějak přirozeně.

• Citovat
  • Upravit
3767
21.4.21 20:54

Cíleně se určitě neopaluju, na to mám svoji kůži příliš ráda. :mrgreen: Mám od přírody mléčně bílou kůži, která se opálit ani nedá. Nikdy mi to nevadilo, naopak to beru jako svou přednost. Jinak si na zahradě u bazénu hodně ráda čtu, ale v hlubokém stínu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
21.4.21 20:54

Opalování nesnáším, nemám ráda přímé slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
21.4.21 20:56

Opalování teda nemusím. I válení na pláži je pro mě trest. Mně stačí být venku a celkem se chytnu a nahá nikde nepochoduju, tak mi neopálene fleky nevadí😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
21.4.21 20:58

Nesnáším to. Vyhledavam stín a vyhýbám se poledníku slunci. Solarka také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
21.4.21 21:03

Ja se rada na slunicku vyhrivam. Ale chvilku, hodiny ne. Jsem vecne zmrzla a tohle me nabiji. Ale jsem namazana 50 a oblicej a dekolt zakryvam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
21.4.21 21:32

@Astra80 ja se taky rada opaluju, ale kdyz neni cas, tak si párkrát zajdu na jare do solarka pro chyceni prvni barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.4.21 21:35

Oboje.Na jaře solarko, protože mi chybí teplo a v létě slunce. Podzim a zima nechám kůži odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
21.4.21 22:18

Opalování, zmrzlina je pro mě relax!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie