Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sluníčko miluju, mám ráda, když vylezu z moře, plácnu se do písku a slunce si pozvolna z těla bere ty kapky slané vody… Ale nepřeháním to.
V solárku jsem nebyla nikdy.
@Astra80 píše:
Opalujete se v létě rádi? já na zahradě, dám si ledový čaj, čtu knihu, relaxuji. Avšak toto aprílový počasí tomu nenechá. Jediné co nechápu je to že nějací lidé jsou ochotni navštěvovat solária a dokonce za to ještě platit dokonce vysoké sumy. Co vaše názory na přírodní opalování nebo solária?
Neni to az tak salek meho caje..lezet bez hnuti na slunci a grilovat se..solarko vubec.
Opalovani a slunicko v lete, pohodu u bazenu a nekonecne moc prectenych knih… milovala jsem to nez mi diagnostikovali rakovinu kuze.
Od ty doby 50 faktor, bazen porad stejny, a klid natoz precteny knihy nemam protoze litam za synem
a většinou stejne jsem ve stinu mimo svit…
Ale driv jsem byla schopna prolezet venku hodiny ![]()
Neopaluji, nemám zájem o předčasné vrásky, či rakovinu kůže a nebaví mě to. V solárku jsem byla 1× a naposledy před svým maturitním plesem a ehm, nic pro mne.
V soláriu jsem nikdy nebyla. Cíleně ležet na sluníčku a snažit se opálit by mě nebavilo. Ale dost sportujeme, trávíme hodně času venku, takže se opálíme tak nějak přirozeně.
Cíleně se určitě neopaluju, na to mám svoji kůži příliš ráda.
Mám od přírody mléčně bílou kůži, která se opálit ani nedá. Nikdy mi to nevadilo, naopak to beru jako svou přednost. Jinak si na zahradě u bazénu hodně ráda čtu, ale v hlubokém stínu. ![]()
Opalování teda nemusím. I válení na pláži je pro mě trest. Mně stačí být venku a celkem se chytnu a nahá nikde nepochoduju, tak mi neopálene fleky nevadí😁
Nesnáším to. Vyhledavam stín a vyhýbám se poledníku slunci. Solarka také ne.
Ja se rada na slunicku vyhrivam. Ale chvilku, hodiny ne. Jsem vecne zmrzla a tohle me nabiji. Ale jsem namazana 50 a oblicej a dekolt zakryvam.
@Astra80 ja se taky rada opaluju, ale kdyz neni cas, tak si párkrát zajdu na jare do solarka pro chyceni prvni barvy.
Oboje.Na jaře solarko, protože mi chybí teplo a v létě slunce. Podzim a zima nechám kůži odpočinout.
Mám ráda jarní sluníčko, když to ještě tolik nepraží…to se vyhřívám ráda…jinak, když je 30 plus, jsem buď v bazénu nebo ve stínu, na sluníčku vydržím max 5 minut…