Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
prosím všechny holky z okolí opavy jestli by mi mohli dát tip na dětského zubaře??? mám ročního syna, který má 4zuby, tož nejvyšší čas někoho navštívit, jenže můj zubař v Krnově nemá atestaci na děti a dvě dětské zubařky v Krnově mi řekli, že bydlištěm už spadáme pod Opavu tak ať se zeptám tam.
Holky můžete mi prosím poradit kde zajít? na internetu jsem našla akorát tyhle dětské zubaře Vlček Aleš, Musilová Šárka, Švábová Kamila. máte s nimi někdo zkušenosti? nebo prosím poraďte kde se mám zeptat. Mooooc děkuji za rady ![]()
Ahoj mi sice jsme okres opava ale chodime do ostravy k nasi zubarce kde jsme vsichni akorat nevim zda by vas vzala kdyby jsi chtela tak napisu jak se jmenuje a je v Sadu. B.Němcové maly tam chodi od roka a pul bezproblemu
Já jsem teď „vecpala“ malého ke svojí doktorce, a jen díky známostem, říkala že ví že bych stejně nikoho nenašla, protože je všude plno. V roce mi řekla že je brzo, že mám přijít ve dvou letech ať je s ním nějaká domluva, my měli v roce 2zuby…
Zkusila bych zubaře na vesnicích- ve městě bude plno nebo placené.
Ahoj holky, nevíte někdo o zubaři v Opavě který by teď dobíral nové pacienty? Mám tříletého syna a ještě nikdy nebyl u zubaře. Měli jsme věčně nějaké jiné doktory že jsem to pořád oddalovala, ale teď dostal inhalátory na astma po kterých se kazí zuby, tak by bylo dobré aby už někam chodil a někdo mu je kontroloval. A ještě jena otázka…máme trvalé bydliště v Ostravě, ale bydlíme v Opavě, tak vezmou mi ho tady vůbec někam?