Doporučte dětského zubaře - Opava

84
31.3.11 20:42

Opavačky prosím pomoc!!!

prosím všechny holky z okolí opavy jestli by mi mohli dát tip na dětského zubaře??? mám ročního syna, který má 4zuby, tož nejvyšší čas někoho navštívit, jenže můj zubař v Krnově nemá atestaci na děti a dvě dětské zubařky v Krnově mi řekli, že bydlištěm už spadáme pod Opavu tak ať se zeptám tam. :twisted: Holky můžete mi prosím poradit kde zajít? na internetu jsem našla akorát tyhle dětské zubaře Vlček Aleš, Musilová Šárka, Švábová Kamila. máte s nimi někdo zkušenosti? nebo prosím poraďte kde se mám zeptat. Mooooc děkuji za rady :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3440
31.3.11 20:45

Ahoj mi sice jsme okres opava ale chodime do ostravy k nasi zubarce kde jsme vsichni akorat nevim zda by vas vzala kdyby jsi chtela tak napisu jak se jmenuje a je v Sadu. B.Němcové maly tam chodi od roka a pul bezproblemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
31.3.11 22:51

Já jsem teď „vecpala“ malého ke svojí doktorce, a jen díky známostem, říkala že ví že bych stejně nikoho nenašla, protože je všude plno. V roce mi řekla že je brzo, že mám přijít ve dvou letech ať je s ním nějaká domluva, my měli v roce 2zuby…
Zkusila bych zubaře na vesnicích- ve městě bude plno nebo placené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.6.12 12:09

Ahoj holky, nevíte někdo o zubaři v Opavě který by teď dobíral nové pacienty? Mám tříletého syna a ještě nikdy nebyl u zubaře. Měli jsme věčně nějaké jiné doktory že jsem to pořád oddalovala, ale teď dostal inhalátory na astma po kterých se kazí zuby, tak by bylo dobré aby už někam chodil a někdo mu je kontroloval. A ještě jena otázka…máme trvalé bydliště v Ostravě, ale bydlíme v Opavě, tak vezmou mi ho tady vůbec někam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.