Operace hemoroidů, plastika

Anonymní
5.5.18 20:01

Operace hemoroidů, plastika

Prosím anonymně (velmi intimní problém), jinak smazat!
Zbývá mi pár týdnů do porodu a poprvé mě to potkalo…Máte někdo zkušenosti s operací hemoroidů a taky následků v podobě kožních řas po trombotizovaných hemoroidech? Našla jsem kliniku Chimare v Praze, kde nabízejí odstranění hemoroidů i plastiku anu, ale výsledky a zkušenostmi na netu pochopitelně nikdo veřejně neprezentuje. Jinak aktuálně můj konečník vypadá jak u ovulující samice paviána, svědí to nepředstavitelně. Mám pocit, že zbývající období do porodu proležím, protože když ujdu pár kroků, nejradši bych se narazila na nějaký kůl a udrbala. Čípky ani masti příliš nepomáhají, dvakrát mi již vyřízli trombus, nicméně zůstaly kožní řasy, plus klasické hemoroidy bez trombů. Hygiena nefunguje, a to se pokaždé sprchuji, zkrátka je to v takovém stavu, že vydrbat dokonale všechny ty záhyby a laloky se málokdy podaří. Budu vděčná za každé sdílené zkušenosti. Chci na operaci co nejdřív, šestinedělí s tímhle rozhodně nevydržím. Jinak jsem sportovní typ, jím spoustu ovoce a zeleniny, análním sexem nedotčená. Prostě to těhotenství…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.5.18 20:16

Pokud je to takové, jak píšeš, tak přijmi mou upřímnou soustrast, to musí být peklo :( Já jsme žila v omylu, že mám vnější hemoroidy, ale to ukrutně bolestivé byla právě prasklina. Po operaci mi nepřijde, že by zmizela, ale rozhodně přestala bolet. A při té operaci mi zjistili vnitřní hemoroidy a že si v těhotenství užiju, až to přijde :/

No, můj zadek není nic nádherného, ale dokážu s tím žít, používám jen vlhčené kapesníky a sem tam nějakou mastičku, když jsem odřená. Partner s análem ještě nepřišel, což je fajn.
Plastika análu by mě zajímala, ale nevěřím, že by to tam pak vypadalo nějak výstavně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.18 20:36

Já jsem po jednom porodu a samozřejmě se mi po něm také ukázali :( mám tam pár hemoroidů…a je to děsně nepříjemný, občas i krvácí pri „kakání“…jsem z nich nešťastná…nechci s tím jít nikam, stydím se :oops: :(

• Citovat
  • Upravit
185
5.5.18 20:41

A co detralex, mě po porodu vylezly hemoroidy extreme a během par dnů užívání+mast hemastop+ hygiena bylo vše v pohodě, a to jsem nemohla ani sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.18 21:16

Detralex mi na chirurgii (kdy mi vyřezávali tromby) nenabídli, zkusím si o něj říct. Samotné hemoroidy podle mě mají šanci na nějaké zatažení, ale ty kožní řasy (jmenuje se to řitní výčnělky, výrůstky) už těžko. Ještě jsem v Praze našla Hemo Clinic, kde by to měli operovat. Jinak kdo má ten hemoroid tvrdý (perianální tromboza), tak tam doporučuji neotálet a jít na ošetření, když se neudělá včas, kůže se vytahá a následky jsou trvalé. Musím říct, že pro mě návštěva lékaře bylo obrovské sebezapření, ale jsem aktivní člověk a nemohu fungovat tak, že neujdu 100 m, musím to zkrátka nějak vyřešit.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.18 21:17
@Anonymní píše:
Prosím anonymně (velmi intimní problém), jinak smazat!
Zbývá mi pár týdnů do porodu a poprvé mě to potkalo…Máte někdo zkušenosti s operací hemoroidů a taky následků v podobě kožních řas po trombotizovaných hemoroidech? Našla jsem kliniku Chimare v Praze, kde nabízejí odstranění hemoroidů i plastiku anu, ale výsledky a zkušenostmi na netu pochopitelně nikdo veřejně neprezentuje. Jinak aktuálně můj konečník vypadá jak u ovulující samice paviána, svědí to nepředstavitelně. Mám pocit, že zbývající období do porodu proležím, protože když ujdu pár kroků, nejradši bych se narazila na nějaký kůl a udrbala. Čípky ani masti příliš nepomáhají, dvakrát mi již vyřízli trombus, nicméně zůstaly kožní řasy, plus klasické hemoroidy bez trombů. Hygiena nefunguje, a to se pokaždé sprchuji, zkrátka je to v takovém stavu, že vydrbat dokonale všechny ty záhyby a laloky se málokdy podaří. Budu vděčná za každé sdílené zkušenosti. Chci na operaci co nejdřív, šestinedělí s tímhle rozhodně nevydržím. Jinak jsem sportovní typ, jím spoustu ovoce a zeleniny, análním sexem nedotčená. Prostě to těhotenství…

Mam to stejny po tretim porodu, v zivote jsem netrpela na zacpu, pohankou se laduju jak pitoma, masti, kremy nic. Taky by me zajimalo, kdo co poradi. Ach jo, uprimnou soustrast.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.18 21:38

Anonym 21:17: zkus kefiry… cele sestinedeli jsem na wc prorvala. a pak nekde vycetla kefir..pravidelne jsem ho pila kazdy den, hooodne pila vodu, chvili pouzivala rekt. cipky od Hemagelu a mam klid..a to uz jsem s tim chtela nekam jit :think:

• Citovat
  • Upravit
21680
5.5.18 21:42

Mam kamaradku, co si uzila, po bezne operaci peklo, nakonec si zaplatila lecbu tady http://www.hemoclinic.cz a je spokojena.
Resi tady PRICINU a ne nasledek jako jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.5.21 21:35

Hemoroidy

Ahojky holky trápí mě hemeroidy a hlavně mám velkou kožní rasu. Mate některá zkušenosti s operaci a popr. Cena a kde??? Dekuji moc 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.21 21:45

Hlásím se do klubu. Měla jsem jen drobné před porodem a po něm podstatné zhoršení. Kožní řasu tam mám taky. Chci to řešit taky zákrokem, klidně si i víc připlatím, ale hlavně ať je pryč…Taky doufám za tipy na cenu a kliniku

• Citovat
  • Upravit
119
6.5.21 21:52
@Anonymní píše:
Hlásím se do klubu. Měla jsem jen drobné před porodem a po něm podstatné zhoršení. Kožní řasu tam mám taky. Chci to řešit taky zákrokem, klidně si i víc připlatím, ale hlavně ať je pryč…Taky doufám za tipy na cenu a kliniku

Mas velkou tu rasu? Já ano ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.5.21 22:18

Kamaradka mi po ruznych zakrocich doporucila vsema deseti hemoclinic v Praze, resi totiz pricinu, ne dusledek. a bezbolestnou metodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.5.21 22:23
@Káťa19 píše:
Kamaradka mi po ruznych zakrocich doporucila vsema deseti hemoclinic v Praze, resi totiz pricinu, ne dusledek. a bezbolestnou metodou

A jakou metodou? A cena? A bolelo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.21 22:57

Hemoclinic ale nemá smlouvu s pojišťovnami, je čistě soukromá a ty ceny jsou brutální, navíc dělá úplně stejné metody IRC a Barronovou metodu jako i kliniky se smlouvami zp…Nemám problém platit, ale rozhodně se mi nelíbí platit to komplet za pojišťovnu, kterou si nakonec taky „platím“. Zase tak moc nic převratného na Hemoclinic nedělají, co jsem koukala.

• Citovat
  • Upravit
1103
6.5.21 23:00

Mám velmi negativní zkušenost se soukromým klinikami že si nechají zaplatit 2×, jak od pacienta, tak si to ještě navíc k tomu vykážou na pojišťovnu. Osobní zkušenost, jsem z oboru..Ale neříkám, že tady to tak nutně musí taky, Lepší apoluúhrada s pojišťovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí