Operace kýly s diastázou

2121
9.1.25 14:39

Operace kýly s diastázou

Zdravím, chtěla bych se zeptat na zkušenosti ostatních kdo jste byli kde na operaci diastázy a kýly zároveň. Měla jsem podstoupit operaci v nem. Třebíč příští úterý, nicméně nastal problém že mě nemocnice zapomněla kontaktovat, že doktor který to měl dělat ukončil s nemocnicí spolupráci a šel jinam…to je zase jiný příběh:/ Nicméně operace měla být provedena metodou eETEP tedy všechno pouze laparoskopicky. Ovšem problém je že pan doktor není dělají to pouze snad ještě nějaký jiný doktor, který ani neříkala kam odešel. Takže jsem ted v pasti o tom jak jsem naštvaná nebudu vypisovat o tom že mě neinformovali včas, ale ted si musím sehnat jinou nemocnici nebo třeba i soukromé zařízení. Nechci 30-40 cm jizvu přes celé břicho jak se to dělá standartně nebo tak klasicky. Ale zase tím nemyslím abdominoplastiku, pouze zašití epigastrické kýly tedy nad pupkem a sešití diastázy.
Byl prosím někdo někde ted na této operaci?? Sháním nějaké zkušenosti od ostatních. Na internetu sem tam nějaká diskuse je, ale ne zrovna aktuální. Našla jsem kliniku třeba Surgical klinik Brno… recenze různé. Mám docela dosti strach z narkózy a všeho toho okolo, hospitalizace… takže sháním nějaké zařízení kde není hospitalizace týdenní.
Hospizalizace byla 2× zrušena dříve pro covid, jednou jsem ji rušila já pro ruku v sádře no a ted je zrušena úplně. Tak prosím kdyby jste měli někdo zkušenosti tak pište. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.1.25 16:33

30 až 40cm by to snad nebylo, to bys musela být opravdu vysoká, já mám jizvu téměř přes celé břicho, zachránila mi miminko a můj život a má max 12cm, začíná nad pupíkem a ztrácí se v kalhotkách…ale přisednu si, já mám nad touto jizvou kýlu a diastázu okolo jizvy…

• Citovat
  • Upravit
2121
9.1.25 17:34

No myšleno 30 cm od vrchu až dolů. Ptala jsem se na to asi ve dvou nemocnicích. Jako kýlu dělají všude možně i laparo, jen že když je tam ještě i ta diastáza tak no je to trochu jiné. Jsem z Olomouckého kraje, tak jedině kde jsem se ted dočetla tak právě v tom surgical Brno dělají mini invazivně tu diastázu… ale zase různé recenze no na kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.25 18:36

Muzu mit blbej dotaz, proto anonym: laparoskopicky je ale taky narkoza, je mensi?

• Citovat
  • Upravit
2121
10.1.25 15:13

Laparoskopicky je bez velké jizvy, ale v narkóze vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí