Mám jít na operaci - doma mám roční dcerku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
5.6.19 20:36
@Natálka26 píše:
Určitě ne a myslím, že při zapojení všech mozkových buněk ti to musí být jasné i bez epipi. Jak bys to jako chtěla udělat? Vždyť to není hotel a wellness, ale nemocnice a operace. Spíš bych řešila tu závislost. Proč má problém od táty si vzít? Protože je s ním málo, nebo protože I když je doma všechno děláš ty a tátu nenecháš?

dítě se může batolit na operačním sále a tahat za hadičky. Bože, kam se ztratil rozum :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
5.6.19 20:50

Jak moc je ta operace akutní? Jestli to až tak nespěchá, tak máš čas dceru a manžela připravit na to, jak budou hospodařit doma sami. Jestli je to akutní, tak prostě nastoupíš do špitálu a manžel se musí nějak zařídit bez přípravy, za pochodu. Zdraví máš jen jedno. Oni to dají, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
5.6.19 21:42

Věřím, že doma bude malé líp ;) Děti mám velký závisláky, ale do špitálu bych je nevzala, nuda, riziko infekce…

Nicméně vzít s sebou osobu blízkou jde. Viz zde zákon o zdr. službách paragraf 28 písmeno e https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2011-372?…

V praxi to znamená mít někoho, kdo se o dítě postará, když maminka nemůže, což během operace a po ní prostě nastane. A zaplatit nadastandart, tady je riziko, že nebude volný.
A samozřejmě to ve špitále nevidí rádi. Ale jde to, ne že ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová