Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kdo ji tam bude hlídat? Hloupost. Nechej ji s tatínkem, bude ve svém prostředí, zná ho… Muž to zvládne a malá taky, důvěřuj jim ![]()
A jak si to představuješ? jedině by tam musel být i manžel, a to jí rovnou nech doma bude jí tam líp
Kdo jo pohlídat až budeš na operaci, kdo se o ní postará ať budeš po ní??? Neboj oni to s tatínkem zvládnou.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky mam jit na operaci ale mam dceru rok a pul a je na me fixovana a nenecha se od taty najist napit nic musi mit jen me chtela bych se zeptat myslite ze mi dovoli si ji vzit sebou?
Přehánís a jestli ne samozřejmě zruš operaci.
Anonymní, tak ji už pomalu zkoušej víc nechat muži, třeba si pohrát podat láhev, misku..
Takto to řešila známá, byla z toho nešrtěstná, myslela si, že holčička bez ní nic.. a nakonec se všichni divili. tam člo jeno mo to, že je tam máma a jakoby pořád u ní neni možnost ten táta, a nakonec zjistíš, že malá bude ráda, že je chivlku víc s tátou a prostě to dají..
Možná je na čase aby jste s tou fixaci něco udělali, hlady ani žízní s tátou určitě neumře
Jo, na mě je malý (rok a půl) závislý úplně stejně. Do té doby než se za mnou zavřou dveře. Než obejdu dům a nasedám do auta, slyším, jak se s tátou řežou smíchy. Jinak je to taky jen mami mami…
Hele nase ditko (priblizen stejne stare) ma obdobi, kdy je na me vic fixovane a pak obdobi, ze kdybych ma mesic zmizela, tak je mu to fuk
ono to, ze je tak strasne fixovana ma Tebe ma pravdepodobne dva duvody - Tvoje uzkost, ze to tata nezvladne a druhy duvod, ze diky Tve uzkosti, ji otci nenechavas
ja jsem si rikala, ze presne tohle nechci a proto jsem kolem roka zacala odjizdet obcas nekam pryc a manzelovi jen oznamila, ze bude hlidat
a svete div se, nic se nestalo, oba to prezili a ted uz je to dokonce tak, ze ditko jde kolikrat radeji za tatou, nez za mnou
operaci bych nerusila, zdravi mas jen jedno a dcera to s tatou urcite zvladne ![]()
Ja byla na operaci a doma ctyrmesicni mimino a taky to s tatou zvladlo…
nech ji doma s tatou, kdo si myslis, ze ti ji v nemocnici bude hlidat?
Určitě ne a myslím, že při zapojení všech mozkových buněk ti to musí být jasné i bez epipi. Jak bys to jako chtěla udělat? Vždyť to není hotel a wellness, ale nemocnice a operace. Spíš bych řešila tu závislost. Proč má problém od táty si vzít? Protože je s ním málo, nebo protože I když je doma všechno děláš ty a tátu nenecháš?
Dobrovolně hlady a žízní neumře, neboj. Nech ji s otcem doma, předpokládám, že není lempl a malou se postará. A btw… zvykej ji i na něj, tohle by se ti jednou mohlo vymstít
Ahoj maminky mam jit na operaci ale mam dceru rok a pul a je na me fixovana a nenecha se od taty najist napit nic musi mit jen me chtela bych se zeptat myslite ze mi dovoli si ji vzit sebou?