Operace varikokély u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1983
9.5.14 08:37

@Solaris dyť blasty se vitrifikují, což je teda nejjšetrnější způsob mražení a to přežijou :nevim: :nevim: kam chodíš do caru??

jojo, hoď report, nás to čeká až za 3 měsíce.. bere manžel nějaké hormony na podporu spermia?? my vyfasovali tamoxifen nebo tak nějak..

@miisenka tz. že u vás to nemělo na spermio vliv, když jsi otěhotněla přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.5.14 09:34
@Danny77 píše:
@Solaris dyť blasty se vitrifikují, což je teda nejjšetrnější způsob mražení a to přežijou :nevim: :nevim: kam chodíš do caru??

jojo, hoď report, nás to čeká až za 3 měsíce.. bere manžel nějaké hormony na podporu spermia?? my vyfasovali tamoxifen nebo tak nějak..

@miisenka tz. že u vás to nemělo na spermio vliv, když jsi otěhotněla přirozeně?

Manzel mal zly spermio, myslim ze prvy krat 4mil a druhy krat 6mil..ale otehotnet sa podarilo, bez operacie, bez stimulacie, nic..len vitaminy jedol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
9.5.14 10:21

@miisenka takže předpokládám, že měl málo spermií, ale zase kvalitní?? my máme jednak málo a jednak špatnou kvalitu, asi jen 5% bylo v pořádku.. diagnoza oligoasthenoteratozoospermie.. místama střídavá s nějakou lehčí formou.. ale přirozeně jsem nikdy neotěhotněla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.5.14 10:49
@Danny77 píše:
@miisenka takže předpokládám, že měl málo spermií, ale zase kvalitní?? my máme jednak málo a jednak špatnou kvalitu, asi jen 5% bylo v pořádku.. diagnoza oligoasthenoteratozoospermie.. místama střídavá s nějakou lehčí formou.. ale přirozeně jsem nikdy neotěhotněla.. :nevim:

mal tu istu dg ako tvoj chlap..oligoastenozoo..ale my to neresili, k oplodneniu potrebujes len 1..dali sme si rok, s tym ze sa uvidi co bude dalej a za 4mes som bols tehotna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
9.5.14 11:21

@miisenka tak to jsme buď těžký případi nebo máte z pekla štěstí.. :think: já za 3,5 roku prostě přirozeně neotěhotněla.. jiná chyba se nenašla, takže ví bůh.. já vím, že i s 1 spermií se dá otěhotnět, hodně asi záleží na tý morfologii.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
9.5.14 11:22

@miisenka a nemáš nějaký fígl, jak otěhotnět?? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.5.14 12:00

@Danny77
Nam doktrka po spermiogramu povedala, ze prirodzene neotehotnim, ze mame ist do CAR, tak sme to neresili, nechranili sa a otehotnela som, sice mimodelozne, takze mi vzali vejcovod, za pok roka znovu(opat nas hnali, ze s tym spermio a 1 vajcovodom uz vubec neni sanca) a za polroka tehotna, sice ZT v 14tt, kyretaz a za 3mes opat tehotna a ted mame 19mes prdolku..rada znie, neriesit, nemerat ovulaciu, zobat vitaminy a treba budete mat tiez stastie.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
9.5.14 12:28

@miisenka tak to je mazec.. já mám za sebou taky mimoděložní, takže taky bez vejcovodu.. tak teplotu neměřím (tu jsem měřila jen, když jsme se snažili 1. rok a to asi 2 měsíce.. :-)), vitamínama jsem manžela dopovala přes půl roku a vůbec to vliv nemělo.. takže to už taky neřešíme.. vlastně jak víme, že přirozeně to taky nepůjde, tak to nějak neřeším, netestuju apod.. a ono to fakt nejde.. :think: no nedá se svítit, prostě to tak je.. třeba by to prostě nešlo i kdyby problém nebyl, nikdo neví.. prostě musíme něco zkoušet.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.5.14 14:20

@Danny77
Drzim palce.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
27.5.14 16:00

@Solaris tak jak dopadly manželovi testy?? jsem jedno velký oko.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
28.5.14 12:25
@Danny77 píše:
@Solaris tak jak dopadly manželovi testy?? jsem jedno velký oko.. :-)

No prosimtě, zrovna včera jsem se ho zeptala, kdy půjde na tu kontrolu, že už se květen tak nějak chýlí ke konci :mrgreen: No, má strach, to je jasný. Říkal, že chce ještě chvíli brát Profertil (nebo něco podobného), než na ten kontrolní spermiogram půjde. Jakmile budu vědět, napíšu, myslim na tě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
28.5.14 15:37

@Solaris jojo díky.. :hug: teda.. přečetla jsem si tvůj deníček a je vážně skvěle nepsanej.. neživíš se psaním?? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
28.5.14 15:58

@Danny77 díky za pochvalu, to potěší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
2.6.14 12:59

@Danny77 Tak kontrolní spermiogram sice zatím neproběhl, ale po třech měsících od operace s pravidelným nechráněným stykem jsem stejně dneska 1DC :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
2.6.14 14:09

@Solaris no upřímně.. já si nemyslím, že by nás to zachránilo před IVF, ale třeba nebude takový odpad embryí.. a nemůžeš chtít všechno hned, třeba se zadaří později.. :-) my jsme zatím 1,5 měsíce po operaci..a taky nic.. ani psychikou to nebude.. :-) hlavu vzhůru.. máte ještě jiný problém nebo jen to spermio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí