Operace varikokély u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1983
10.7.14 09:16

@Solaris pořád stejně.. ještě nebyl, myslím, že někdy v srpnu.. musím spočítat menželovi prášky, až je bude dobírat, má přijít.. ale myslím na tebe, neboj.. :hug: jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
11.7.14 14:59

@Danny77 No tak budu držet palce! Můj muž by měl jít v srpnu (ale vidím to u něj tak na září :mrgreen: ) už na druhý kontrolní po půl roce.
Já zrovna o víkendu čekám mrchu, už týden se vždycky alespoň jednou denně můžu po*** z těch křečí, co mám. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.7.14 08:07

@Solaris no prosím tě.. to máš normálně?? a dorazila nebo se stal zázrak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.7.14 10:32

@Danny77 bohužel, to je u mě normální. Takže vždycky jen kroutím očima, když někde čtu, jak bolesti před menses stoprocentně-zaručeně-tutově znamenají úspěch :roll:
Dneska 2DC, takže žádný zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
7.5.15 10:38

Ahoj děvčata, přítel byl v únoru 2014 na operaci varikokély a nyní máme již normální spermiogram. Zlepšení probíhalo postupně, nejdříve se zlepšila morgologie a pohyblivost, počet byl trochu nižší a nyní je v pořádku i počet. Přítel bere i vitamíny, kyselinu listovou, selzink a 3 měsíce bral fertilan. Takže u nás operace měla smysl a jsem moc ráda, že to pomohlo. To že za sebou teď máme neúspěšný ET už je zase jiná kapitola. :|

@Solaris @Danny77 jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.5.15 11:01

@lachi Tak to jsou vynikající zprávy a moc blahopřeju.
U nás bohužel operace nezabrala v podstatě nijak. Ale abych neděsila ostatní diskutující - ukázalo se, že příčina špatného spermiogramu bude pravděpodobně někde úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
7.5.15 11:55

@lachi tak to moc gratuluju, u nás bohužel taky nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
7.5.15 12:11

@Solaris @Danny77 díky, je to super, ale radši bych byla, kdyby dopadl ET. :oops: ale je moc dobře, že to pomohlo, když už to přítel absolvoval.

to mě mrzí, že vám to nepomohlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
7.5.15 17:41

Ahoj holky, tak můj byl na operaci loni v červnu, a nedávno byl na novém spg pač jsme snažení začali už řešit v CAR, a taky tam bylo veliký zlepšení, dr. ho chválil hlavně za pěknou morfologii, ta byla kolem 14%, mortilita 56%, progresivita byla taky dobrá 30% akorát ten počet celkovej taky menší, no celkově skoro 10mil. z toho dobrejch 6,6 mil. tak doufám že se to bude taky postupně zlepšovat jak píše @lachi Jinak na doporučení CAR nasadil Reproman. Jinak prej z tohohle spermia půjde udělat všechno, takže se chystáme příští měsíc na IUI :-) dr. říkal že ještě kousek a šlo by to přirozeně ale už nechceme čekat na náhody… snažení už bude skoro 3 roky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
9.5.15 22:48

@allene tak to je super, že vám to taky pomohlo. A ten počet se určitě časem ještě zlepší. Přítel měl vždycky 13-14 mil. (půl roku stejné hodnoty) a teď v dubnu dokonce 19 mil. :D (celkem nás to překvapilo, protože už jsme nepočítali s tím, že by se to ještě mohlo zlepšit) Čekáme skoro stejnou dobu, my už 3,5 roku… :roll: a taky už nechceme čekat na přirozený zázrak.
Držím pěsti na IUI. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
1.10.15 14:46

Dobry den chtel jsem se zeptat jak se projevila u vas(chlapu)nebo vasich partneru varikokela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
1.10.15 15:08

@B4RC3LON4 normálně pohledem, na varlatech jsou křečové žíly. Jako důsledek je pak i většinou horší spermiogram, ale to je asi individuální a závisí na více faktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.10.15 15:37

Nahmatal si bulku na oplodneni to vliv nemelo. Nemusel na operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie