Opět problém s Českou poštou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5618
1.3.12 08:39

Určitě zavolat o nove doruceni+stezovat, oni s te „zapisou s vykticnikem“ a budou dorucovat, jak pise Jizvikova.
Jen se zeptam, je to Praha nebo jine velke mesto, ne?

Příspěvek upraven 01.03.12 v 08:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
1.3.12 08:39

Mně pomohlo jít za vedoucí pošty, řekla mi, že doručovatelé mají nově v autech GPS, takže se hned vidí,kdo kde byl a nebyl a taky jsem si volala o opakované doručení - spousta lidí to nedělá, protože se třeba na ten balíček těší a ještě ten den běží na poštu. Já se taky na každý balíček těším, ale platím poštovné a ne malé, takže ať kmitají. Už je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.3.12 08:43

Mě se toto stalo jen jednou a ani jsem si nestěžovala, protože to byla tak trochu moje vina. Byla jsem venku s dětma, pošta jezdí tak kolem poledne. Jenže ten den zrovna chodila brigádnice a šla už v deset :zed: . Druhý den jsem odchytla „naší“ pošťačku a další den mi balík přinesla. To je situace na vsi blízko malého města.
V tvé situaci bych si buď pořád dokola stěžovala, nebo pořád dokola volala o opětovné doručení balíku. Platíš si za dodání do domu, tak proč bys měla mít další náklady s vyzvedáváním na poště? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
1.3.12 08:54

Já jsem se na ČP naštvala a domů si od nich nenechávám nic doručovat, všechno k manželovi do firmy, tam to totiž donesou vždycky, na tu adresu si nerisknou něco nedonést. Ale třeba sestra si objednávala z Německa světřík a po 3 týdnech zjistila, že adresát nebyl nalezen a zásilka se vrazí zpět, to trochu nepochopila, když mají na schránce jméno, na zvonku a pošta jí normálně chodí, je tam prostě bordel.
Poslední věc se mi stala, když jsem já posílala doporučenou zásilku - poslední info bylo, že jsem ji podala a už nic víc. Takže po dvou týdnech reklamace, uznali mi ji, protože opravdu zásilku nedohledali. Ovšem - z adresy, kam jsem to posílala mi byla za tři týdny zaslána odpověď, takže na český poště mají pěknej bordel a neevidují předávání zásilek.
A na ČP si už stěžovat nechodíme, nemá to cenu, občas máme pocit, že to je banda tupců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.3.12 09:01

Mně se zas stalo, že pošta dva balíky cestou rozbila (podle mě s tím museli fakt házet, krabice sice nebyly super pevné, ale běžnou manipulaci snesly a navíc se rozbily i igeliťáky vevnitř a obsah (lněné semínko) se tak začal sypat). U prvního se ani neráčili dát vědět adresátovi, jestli ho chce, balík měsíc prostě nebyl a po měsíci se vrátil zpět sem na poštu - bylo vráceno poštovné. U druhého aspoň dali adresátovi vědět, ale co mě dostalo bylo, že adresát musí osobně na poštu potvrdit, že balík si i tak vezme, ale pošta už NEMUSÍ ten jimi poškozený balík doručit až domů. Konkurenci na ně!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.3.12 09:07
stazka píše:
Určitě zavolat o nove doruceni+stezovat, oni s te „zapisou s vykticnikem“ a budou dorucovat, jak pise Jizvikova.
Jen se zeptam, je to Praha nebo jine velke mesto, ne?Příspěvek upraven 01.03.12 v 08:40

Brno, už jsem tam bylo to vyzvednout a řekla jim to (znovu) a tentokrát reakce lepší - napsala si mě na lístek, že mají ZVONIT :lol: :lol: tak uvidíme příště.

Tu stížnost asi teď na tu poslední doručovatelku nepošlu a počkám až co bude s dalším balíkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
1.3.12 09:34

J8 naštěstí musím zaklepat co jsme se přestěhovali do jiné části tka lístěčky ev shcránce nemívám zvoní:)))ale když jsme bydleli jinde byla to klasika prostě lístek ani ten kolikrát ne…já bohužel ppl nechci protože jezdí pokaždý v jinou dbu a já kolikrát nemůžu sedět doma pořád a čekat ažs e uráčí navíc ten co jezdí sem volá kdžy je před barákem tkaže docela na prd no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
1.3.12 14:58

Já psala stížnost přímo řediteli kraje a ten se mi jen omluvil. Máš štěstí, že jsi tam ten lístek o nezaštižení měla. Já ani to ne a to jsem čekala balík z USA. Takže jsem pak znova platila ze svého cestu sem asi 450,– kč je kvůli tomu, že blbá doručovatelka byla líná! A to se nestalo poprvé, dělá to tak s dopisama z úřadu atd. Prodejce v USA mi ještě vyfotil balík, kde byla nálepka adresát nezaštižen a jméno doručovatelky. Žádná druhá výzva, jak má podle zákonu být, ve schránce nebyla. Ať jde česká pošta do háje. Beztak na poště kradou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.3.12 18:24

Tak ještě jsem, aby toho dnes nebylo málo, našla v naší schránce důležité dopisy - sousedovic ovšem :lol: No a nějaký manželův „lístek na peníze“ byl u dalšího souseda…

No a pak se ty pošťačky diví, že na ně každej nadává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.3.12 00:43

Me se to stalo zrovna minulej tejden.. Nebylo to poprvy, uz jsem si asi 2× stezovala, ale tohle je podle me jina postacka :mrgreen:
Jak debil cekam na dva balicky, cely pondeli do 15.15h doma, nic, tak kouknu do schranky a tam „vyzva, cas doruceni vyzvy 12.30h“ tak jsem myslela, ze ji zabiju a hned volala nasr.. na postu!
Takovej pomalej kluk si zapsal mou stiznost, za hodku mi volal, ze to s dorucovatelkou vyresil, ze pry byl zamceny dum. TAk mu rikam, ze zvonky nejsou za zamcenyma dverma, ze mohla teda zazvonit????
Tak pry uz se to nestane. :cert:
Sla jsem potom na postu, kde jsem to znova resila s tou zenskou, ta prave rikala, ze na prepazce s tim nic nenadelaji, ze si clovek musi stezovat vedoucimu dorucovatelek nebo komu a hlavne rikala, ze kdyz toho ma ta postacka hodne, tak ten balicek ani nebere a rovnou si predepise vyzvu na poste..
Tak to me dorazilo :roll: Takze tak..
Jak to jde, pres CP neposilam ani nepouzivam, ale nekdy bohuzel......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.3.12 00:53

Tak já to musím zaklepat (ťuk ťuk), ale Česká pošta dělá to, co od ní očekávám. Možná je to i tím, že tato část Brna je taková „vesnická“ a doručovatelky jsou tady mimobrněnské, takže to berou zodpovědně, jako by doručovaly doma ve své vesnici. A to nakupuju na Aukru docela dost a balíky chodí jak o život… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.18 20:54

Tak ja jsem mela taky hezky zážitek s poštou, s manželem jsme šli na postu pro balíček, a balíček byl na dobirku a ja OP mám jinou trvalou adresu než korespondenční a odmítli mi balíček vydat, protože adresa nesouhlasí, když jsme tam trochu vyvadeli, a pani na přepážce zavolala pani vedoucí ta si nas vyfotila a zavolala na nas policii, odešli jsme a na policii jsme zavolala sami a ti nám řekli ze tam byli a nakonec jim nic neřekli tak to PČR předala městské,??? voalla jsem na infolinku ČP a tam nám řekli ze je to pěkná hloupost ze nám to nechtěli vydat tak jsme se tam vrátili a řekli jsme ze ten balíček prostě máme právo dostat, řekli nám ze nea ze nám to nechají ještě jednou poslat, a druhy den ani třetí nic. Už nevím kam mám zavolat. A udělat tam bordel abychom dostali svůj balík.
(Pani na přepážce nám na začátku když jsme ji řekli něco o zákonů tak si schovala svou jmenovku a řekla nám ze proč by mela znát zákony ze ji to je jedno tak jen taková vsuvka pro pobavení.)
ani výzvu jsem do schránky nedostala, což se mi stává opakovaně a vždy. Bydlim v centru pošta je ode me opravdu kousek, jinak je to pošta v Liberec 1

Příspěvek upraven 17.02.18 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.18 20:56

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
17.2.18 22:08

@sarka_lukacova Já bych zavolala přímo na centrálu české pošty popřípadě na call centrum a doptala bych se jak a co dál dělat a co se stalo. Přímo na stránkách české pošty jsou kontakty.

Teď jsem ještě narazila na poštovního ombucmana https://www.ceskaposta.cz/…ni-ombudsman
Tak se zkusit obrátit tam.

Je mi líto, že nemůžu poradit víc, ale já se nakonec vždy i přes nějaké potíže domluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
17.2.18 22:11

@sarka_lukacova Je mi líto co se vám stalo, za to konkrétně mohla paní na přepážce. Určitě bych si na ni stěžovala. Mně také chodí balíky co chvílu a adresu na občance mám také jinou a nikdy s tím nebyl problém. :roll: Chování paní za přepážkou opravdu nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová