Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže,
Celé dny jsem doma a čekám na balíky - všichni známe - posléze najdu ve schránce lístek, že jsem nebyla zastižena. V Prosinci jsem podala stížnost, ta byla potvrzena a vyřešena - služby se na dva měsíce daly do normálu. Předevčírem jsem nedostala třetí balík a poslala novou stížnost na dalšího doručovatele. Den po odeslání stížnosti mi opět byl vhozen lístek do schránky, s tím, že jsem nebyla zastižena (další jiná doručovatelka).
Moje otázka zní: Mám poslat opět další stížnost na doručovatelku? Nebo se na to vybodnout? Mám z toho nervy na dranc, přijde mi že si ze mě ČP dělá prdel a já si za to ještě pěkně platím ![]()
Joooo tohle mi dělali taky, proto vše objednávám přes ppl a mám pokoj. Další stížnost je zbytečná, budou to dělat pořád
Rybano: ja jsem prudsi povahy takze bych vlitla primo na postu.Bohuzel jinak to nejde.Uz jsem snima taky neco resila pro zmenu vraceni posty,a vhazovani do schranky prestoze me t o ma zustat na poste.
Jasně pokud to jde, tak ČP nevyužívám, ale když není jiná možnost…je to na palici ![]()
Kattkko: Vlítnout k nám na pobočku nemá smysl, už jsem to zkoušela
Vedoucí mě slušně a rázně poslala do míst kam Slunce nesvítí s tím, že oni s rozvozcema balíků nemají nic společného - ať si stěžuju přes centrálu.
V tom pripade si najdi odkud jdou baliky.U nas jsou posty dve a baliky se vyzvedavaji jinde.Ale zas pokud si ty baliky vyzvedavas u nich tak by to resit mela.
RyBANA píše:
Kattkko: Vlítnout k nám na pobočku nemá smysl, už jsem to zkoušelaVedoucí mě slušně a rázně poslala do míst kam Slunce nesvítí s tím, že oni s rozvozcema balíků nemají nic společného - ať si stěžuju přes centrálu.
To je typické, nikdo za nic nemůže ![]()
Mě šel balík na dobírku, ráno SMS že mi ho dovezou a v poledne, že mě nezastihli a balík je na poště a já seděla doma na pr.eli… Já už se nerozčiluju, taky jsem si stěžovala a stěžovala, nakonec zde vyměnily vedoucí pošty a ta je strašně milá a ochotná, tak se mi na ni nechce už si stěžovat, tak si pro ty balíky chodím ![]()
Není na tom lístku napsaná ta možnost, že si zavoláš a oni to musí znova doručit? Já bych volala pokaždé, oni si to pak rozmyslí, jestli k tobě jezdit jednou nebo dvakrát…
Tady to naštěstí docela funguje.
Pipet: není chtěla jsem včera volat, že tu babu seřvu a nebudu to hnat přes stížnosti a bohužel telefon tam není..
Aha blondýna jsem…jo to zavolání na pobočku aby to doručili znova tam je, jenže mě to z mobilu bude stát majlant ![]()
RyBANA píše:
Aha blondýna jsem…jo to zavolání na pobočku aby to doručili znova tam je, jenže mě to z mobilu bude stát majlant
To asi jo, my máme pevnou linku taky…
Někde jsou fakt hovada
Ještě, že to tady nedělaj. Poštu máme ve vedlejším městě a to bych chtěla vidět, jak bych tam furt jezdila ![]()
RyBANA píše:
Aha blondýna jsem…jo to zavolání na pobočku aby to doručili znova tam je, jenže mě to z mobilu bude stát majlant
Dovezou ti to zitra ale ja bych trvala na tom ze to chces dneska.Pac tvoje chyba to neni at si to balikare nahani kde chcou nebo at ti to donese sama vedouci.
ja si stezovala u postovni ombudsmanky a hle od te doby mam baliky vsechny