Opět problém s Českou poštou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
17.2.18 22:12

@sarka_lukacova najdi si na webu ČP stav zásilky, pokud z toho nevyčteš, že je zrovna doručovaná, tak budeš muset jít ještě jednou na tu poštu.
Pokud by zas měli problém, tak zavolej na infolinku ČP přímo odtamtud a nějak je propoj, ať se teda dohodnou.
Pokud budou chtít volat PČR, tak v klidu setrvejte do jejich příjezdu (samozřejmě se chovej neústupně, ale slušně), aspoň bude o problému záznam.
Kdyby ČP vydávala jen podle trvalého bydliště, tak v Praze nedostane zásilku půlka lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.2.18 22:18

@sarka_lukacova co si nechat balíček opětovně doručit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.2.18 22:47

Taky mám jinou adresu v OP a nikdy jsem neměla problém. Občas se mě paní/slečna za přepážkou zeptá, jaká adresa je na balíku, asi pro jistotu, aby měla jistotu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
18.2.18 05:33

8o 8o 8o Je pravda, že jednou na mě pracovnice také zkoušela, že na občance mám jinou adresu než na balíku. Řekla jsem jí, že se „přechodné“ adresy již do občanky přeci nepíšou a jestli mi tedy může vysvětlit fungování jejich služby „balík na poštu“, kde uvádí, že se dá doručit na jakoukoli poštu v ČR - to samé balík do ruky, kdy si můžu poslat balík třeba do práce. Pak už mi ho dala.
Ale aby někdo volal PČR-to je silná káva.
Jenže pokud podáš nějakou stížnost, stejně se nic nestane. Já jich podala moc na nedoručování a odezva 0.
Na tvém místě bych šla na poštu a chtěla balík vydat. Pokud ne, tak zavolat na tu centrálu přímo z pošty. Ale udělala bych tam asi haló…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.2.18 09:00

@Halamka Pokud bys chtěla masivní efekt, tak je potřeba stěžovat si na ČTÚ, který na poštu dohlíží. Zejména když se jim tam sejde víc stížností, tak jednají a pošta dostane celkem mastné pokuty. Žiju v regionu, který byl před pár lety „postižen nedoručováním“ (ala - no voni to nechaj všechno na poště, co by to rozváželi, za pár dní donese pošťačka výzvu k vyzvednutí, když půjde kolem). ČP zatáhla pár mega a už se doručuje celkem OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.18 12:18
@Laurie píše:
@sarka_lukacova co si nechat balíček opětovně doručit :think:

To jsem nechala, samozřejmě nic nepřišlo ani výzva ve schránce nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.18 12:20
@Halamka píše:
8o 8o 8o Je pravda, že jednou na mě pracovnice také zkoušela, že na občance mám jinou adresu než na balíku. Řekla jsem jí, že se „přechodné“ adresy již do občanky přeci nepíšou a jestli mi tedy může vysvětlit fungování jejich služby „balík na poštu“, kde uvádí, že se dá doručit na jakoukoli poštu v ČR - to samé balík do ruky, kdy si můžu poslat balík třeba do práce. Pak už mi ho dala.
Ale aby někdo volal PČR-to je silná káva.
Jenže pokud podáš nějakou stížnost, stejně se nic nestane. Já jich podala moc na nedoručování a odezva 0.
Na tvém místě bych šla na poštu a chtěla balík vydat. Pokud ne, tak zavolat na tu centrálu přímo z pošty. Ale udělala bych tam asi haló…

To jsem také zkoušela a nic, řekla ze je to prostě nezajímá, a balík mi i tak nevydali i když slyšeli ze nám na infolince řekli ze mi to musí vydat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.18 12:27
@Kamkam píše:
Taky mám jinou adresu v OP a nikdy jsem neměla problém. Občas se mě paní/slečna za přepážkou zeptá, jaká adresa je na balíku, asi pro jistotu, aby měla jistotu… :nevimcitace]

Tqke jsem s tim nikdy neměla problém az ted a také jsem ji řekla ješte tu adresu korespondenční a stejně bez efektu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.2.18 18:19

@sarka_lukacova Ne, že slyšeli, že vám někdo řekl - musíte zavolat na infolinku přímé z té pošty a dát nahlas, ať to slyší přímo.
Jinak ještě lze požadovat potvrzení o tom, že vám balíček odmítají vydat z tohoto důvodu. Asi bych si to napsala předem doma včetně všech dat a podacích čísel a chtěla bych, aby mi tam napsali čitelně jméno a podepsali se.
Upřímně řečeno mi připadá, že v tom je nějaký háček.
Jaký je stav zásilky na stránkách ČP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.2.18 19:34

@sarka_lukacova to je neuvěřitelný.. Co vám to tam sedí… Jak píše Knihomyš, jinak to asi nepůjde… Ale takový obstrukce kvůli jednomu balíku… Aby je mravenci snědli, fakt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.18 21:00
@Knihomyš píše:
@sarka_lukacova Ne, že slyšeli, že vám někdo řekl - musíte zavolat na infolinku přímé z té pošty a dát nahlas, ať to slyší přímo.
Jinak ještě lze požadovat potvrzení o tom, že vám balíček odmítají vydat z tohoto důvodu. Asi bych si to napsala předem doma včetně všech dat a podacích čísel a chtěla bych, aby mi tam napsali čitelně jméno a podepsali se.
Upřímně řečeno mi připadá, že v tom je nějaký háček.
Jaký je stav zásilky na stránkách ČP?

Pani si i schovávala svou jmenovku, taky jsem to nepochopila bylo to poprvé, chtěla prostě důkaz toho že na te koresp. adrese jsem opravdu já prilozim foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.18 21:02
@Kamkam píše:
@sarka_lukacova to je neuvěřitelný.. Co vám to tam sedí… Jak píše Knihomyš, jinak to asi nepůjde… Ale takový obstrukce kvůli jednomu balíku… Aby je mravenci snědli, fakt :?

Pritom je to dobirka za 1700 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.2.18 21:23

Tak se tam prostě v pondělí stav - buď narazíš na někoho normálnějšího (případně se jim to rozleží), nebo halt musíš trvat na vydání zásilky.
Ještě si teda než vyrazíš zkontroluj, jestli se stav nezměnil a nezkoušejí to znovu doručit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová