Opila jsem se ve 14tt

16.7.22 19:26

Opila jsem se ve 14tt

Ahoj, vím, že mě tu teď všechny asi zakousnete. Udělala jsem strašnou věc a bojim se, jestli se něco nestalo. Prostě jsem měla asi 2 panáky ferneta a 2 male sklenky ruda s kolou. Byla jsem už opila ale ne moc. Mohlo se něco stát? Do téhle doby jsem neměla ani sklenku vína a ani si už nehodlám cokoli dat. Strašně mě to mrzí a bojim se další kontroli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Velo
16.7.22 19:34

A ty jsi jako nevěděla, že jsi těhotná, když jsi začla lejt? Ano, samozřejmě že jsi dítěti mojhlq ublížit. V začátku těhotenství je plod hodně náchylný, především nervová soustava.

• Citovat
  • Upravit
2653
16.7.22 19:37

A proc jsi pila clovece? 8o

Jako asi z toho nic nebude, ale tvrdy chlast dobry fakt neni, co chces slyset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
16.7.22 19:38

Ty jsi věděla, ze jsi těhotná a tohle pila? Upřímně se mi stalo asi v 8tt ze jsem si dala sklenicku jen přípitek sektu, takže tak půl deci, protože sem si to v tu chvíli ještě neuvědomila, ale pít panáky a rum s colou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
16.7.22 19:42

Hele, sama vidíš, že to za to nestálo. Mrzí tě to, víš, že to bylo špatně, tak jsi doufám poučena. Nedělej kraviny a nenervuj se. Neříkám, že to bylo správné, to v žádném případě, ale tím stresem miminku ublížíš daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.22 19:45

Ano jsem pitoma strašně moc. Prostě mě to neomlouva. Jen se bojím že může být mrtvý nebo něco. :( Já se fakt nenávidím. Bohužel jsme měli úmrtí v rodině a já to tak strašně špatně nesu že jsem to nevydrzela. Muze to takhle jednorazove ublížit? :,( poškodit mozek nebo zabít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33685
16.7.22 19:49
@Leontýna99 píše:
Ahoj, vím, že mě tu teď všechny asi zakousnete. Udělala jsem strašnou věc a bojim se, jestli se něco nestalo. Prostě jsem měla asi 2 panáky ferneta a 2 male sklenky ruda s kolou. Byla jsem už opila ale ne moc. Mohlo se něco stát? Do téhle doby jsem neměla ani sklenku vína a ani si už nehodlám cokoli dat. Strašně mě to mrzí a bojim se další kontroli

Proč to sem píšeš, když ti musí být jasný, že dostaneš čočku. Jo, jsi trubka nezodpovědná.
Jako pochopím, že se někdo opije, když o těhotenství neví, ale když to víš, a stejně chlastáš? A ještě panáky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
16.7.22 19:49

Ne nic. To bys musela lejt denně, ale to víš, opila si i to chudinku děcko. Nedělej to
Jestli si na dně, jdi k lékaři. Da ti něco ať se nehroutis. Rozhodně už nechlastej. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33685
16.7.22 19:52
@Leontýna99 píše:
Ano jsem pitoma strašně moc. Prostě mě to neomlouva. Jen se bojím že může být mrtvý nebo něco. :( Já se fakt nenávidím. Bohužel jsme měli úmrtí v rodině a já to tak strašně špatně nesu že jsem to nevydrzela.Muze to takhle jednorazove ublížit? :,( poškodit mozek nebo zabít?

To mě mrzí, ale právě proto bys měla mít rozum. Pravděpodobně se nic nestalo, snad si nepila víc, než píšeš. Příště už to nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.7.22 19:53

Myslím, že jsi mu způsobila pěknou opici a následnou kocovinu, ale jednorázová opilost by nic způsobit neměla :think: teď to budeš mít nejspíš tak, že když tomu miminku nedej Bože něco bude, budeš to automaticky dávat za vinu sobě a tomuhle excesu. Ale tak nejspíš ses už vytrestala dost, hlavně už nepij a určitě bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
16.7.22 19:54
@Leontýna99 píše:
Ano jsem pitoma strašně moc. Prostě mě to neomlouva. Jen se bojím že může být mrtvý nebo něco. :( Já se fakt nenávidím. Bohužel jsme měli úmrtí v rodině a já to tak strašně špatně nesu že jsem to nevydrzela. Muze to takhle jednorazove ublížit? :,( poškodit mozek nebo zabít?

zabít určitě ne, a poškodit mozek při jednorázovém pití snad také ne, no už to nevrátíš, hlavně to už neopakuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
16.7.22 19:58
@Leontýna99 píše:
Ano jsem pitoma strašně moc. Prostě mě to neomlouva. Jen se bojím že může být mrtvý nebo něco. :( Já se fakt nenávidím. Bohužel jsme měli úmrtí v rodině a já to tak strašně špatně nesu že jsem to nevydrzela. Muze to takhle jednorazove ublížit? :,( poškodit mozek nebo zabít?

zabít nejspíš ne, na kontrole se nepozná jestli mu to mozek poškodilo nebo ne to poznáš až po letech jestli bude mít následky hele jestli jednou bude mít dysfázii nebo autismus nebo pas nebo cokoliv vždy budeš přemýšlet jestli to není následek tvého pití :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.22 20:03

Už si nedám ani lok piva. Nenávidím se strašně moc. Dekuju za uklidnění od všech a ano jsem nezodpovědna a blbá. Už to nevrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
16.7.22 20:08
@Leontýna99 píše:
Už si nedám ani lok piva. Nenávidím se strašně moc. Dekuju za uklidnění od všech a ano jsem nezodpovědna a blbá. Už to nevrátím.

už se zase tak neobviňuj, stalo se, byla jsi v těžké situaci, opakovat to nebudeš, věř, že bude vše dobré - maminčiny úzkosti také dítě v děloze můžou poškodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.22 20:12

@stinga dobře, dekuju. Už budu v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat