Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chci se vás zeptat měla jsem MS 11.7 skončila mi 15.7 a druhý den po skončení jsme se s přítelem milovali udělal se do mě no a potom ještě 20. 7 se do mě udělal taky.. A asi už týden mě bolej prsa mám citlivé Bradavky a bolest v podbřišku už trvá 3 dny.. Trošku se mi motala hlava jako nemyslím si že jsem těhotná ale co když?
má to cenu si dělat test když na ovulaci jsme se ne milovali?
Ahoj počkala bych jestli ti dorazí měsíčky a když ne tak bych testovala. Těhotenský test není drahý. Jinak příznaky můžeš mít vsugerované, pokud chceš miminko.
Ahoj myslím, že otěhotnění je klidně možné. Ovulaci víš kdy máš (BT, testy)? Klidně mohla být i toho 20.7. to není zas tak brzy. Nevím jak dlouhý máš cyklus, ale kdyby jsi měla vše ideální, tak ovulace by měla být cca 24.7. + - 5 dní a ještě ber v potaz, že spermie v ideálních podmínkách ještě 3-5 dní vydrží. Jen na příznaky si myslím, že je ještě brzy - píšeš, že je máš týden a styk byl před šesti dny. Vy se snažíte? Nemáš ty příznaky trochu vsugerované? Nemyslím to zle, měla jsem to také, hlavně první měsíc. Ono i kdyby si ovulaci trefila, tak to není jisté, já tomu nechávám volný průběh už pátý měsíc
. Test bych dělala nejdříve v první den vynechané MS. Držím palce, ať to vyjde podle tvých představ ![]()
@eva1595 Těhotná být můžeš, a to ne kvůli vsugerovaným příznakům, ale kvůli tomu, že máš nechráněný sex. Spermie jsou vytrvalé, ve vejcovodu počkají a ovulace může proběhnout kdykoliv během cyklu, to nikdy nevíš.
Počkej ještě aspoň týden a udělej si těhotenský test.
Bez ovulace není mimco, jelikoz by spermie nemela co oplodnit. Pokud jsi tehotna tak proto ze si v tu dobu musela mit ovulaci nebo 2-3 dny po sexu. Spermie si na vajicko par dni pockaji. Rika se že je těhotenství možné tri dny pred ovu a den po cca. Neni nic jednoduššího nez si počkat a pak udelat test. My ti tady nerekneme jestli jsi v tom je to 50/50.
Milovali jste se před a to stačí.
Já mám dítko ze sexu tři dny před ovulací a kamarádka pět dní ( oba to jsou kluci). Když nevíš kdy máš přesně ovulaci, tak těžko říct jaká je pravděpodobnost.
Děkuji vám holky vím kdy byla ovulace 24.7 proto že ji mám bolestivou nebo jsem si to aspoň myslela jenom že mě už pod břiše bolí cca 5 den jako by na levé straně tak uvidím no.. Spíše by jsem chtěla ale testnu příští týden a uvidíme když tak sem dám foto nevim jestli je to vsugerovane ale takhle mě prsa nikdy neboleli 2 týdny před MS prostě si připadám jako bych to měla dostat už teď někdy když to jde i do zad.. Tak nevím jednoho prcka už mám jsou mu 2 roky jenom že to jsem vůbec ani nevěděla že jsem těhotná do 6 týdne dokud mi nezačali nevolnosti a nálady ![]()