Oplodnění mimo ovulace

75
26.7.17 00:45

Oplodnění mimo ovulace

Ahoj holky chci se vás zeptat měla jsem MS 11.7 skončila mi 15.7 a druhý den po skončení jsme se s přítelem milovali udělal se do mě no a potom ještě 20. 7 se do mě udělal taky.. A asi už týden mě bolej prsa mám citlivé Bradavky a bolest v podbřišku už trvá 3 dny.. Trošku se mi motala hlava jako nemyslím si že jsem těhotná ale co když? :think: má to cenu si dělat test když na ovulaci jsme se ne milovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.7.17 01:04

Ahoj počkala bych jestli ti dorazí měsíčky a když ne tak bych testovala. Těhotenský test není drahý. Jinak příznaky můžeš mít vsugerované, pokud chceš miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.7.17 02:32

Ahoj myslím, že otěhotnění je klidně možné. Ovulaci víš kdy máš (BT, testy)? Klidně mohla být i toho 20.7. to není zas tak brzy. Nevím jak dlouhý máš cyklus, ale kdyby jsi měla vše ideální, tak ovulace by měla být cca 24.7. + - 5 dní a ještě ber v potaz, že spermie v ideálních podmínkách ještě 3-5 dní vydrží. Jen na příznaky si myslím, že je ještě brzy - píšeš, že je máš týden a styk byl před šesti dny. Vy se snažíte? Nemáš ty příznaky trochu vsugerované? Nemyslím to zle, měla jsem to také, hlavně první měsíc. Ono i kdyby si ovulaci trefila, tak to není jisté, já tomu nechávám volný průběh už pátý měsíc :). Test bych dělala nejdříve v první den vynechané MS. Držím palce, ať to vyjde podle tvých představ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
26.7.17 06:45

@eva1595 Těhotná být můžeš, a to ne kvůli vsugerovaným příznakům, ale kvůli tomu, že máš nechráněný sex. Spermie jsou vytrvalé, ve vejcovodu počkají a ovulace může proběhnout kdykoliv během cyklu, to nikdy nevíš.
Počkej ještě aspoň týden a udělej si těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
26.7.17 07:17

Bez ovulace není mimco, jelikoz by spermie nemela co oplodnit. Pokud jsi tehotna tak proto ze si v tu dobu musela mit ovulaci nebo 2-3 dny po sexu. Spermie si na vajicko par dni pockaji. Rika se že je těhotenství možné tri dny pred ovu a den po cca. Neni nic jednoduššího nez si počkat a pak udelat test. My ti tady nerekneme jestli jsi v tom je to 50/50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
26.7.17 08:10

Milovali jste se před a to stačí.
Já mám dítko ze sexu tři dny před ovulací a kamarádka pět dní ( oba to jsou kluci). Když nevíš kdy máš přesně ovulaci, tak těžko říct jaká je pravděpodobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.7.17 08:26

Jak víš že nebyla ovulace? Máš ji sledovanou lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.7.17 11:00

Děkuji vám holky vím kdy byla ovulace 24.7 proto že ji mám bolestivou nebo jsem si to aspoň myslela jenom že mě už pod břiše bolí cca 5 den jako by na levé straně tak uvidím no.. Spíše by jsem chtěla ale testnu příští týden a uvidíme když tak sem dám foto nevim jestli je to vsugerovane ale takhle mě prsa nikdy neboleli 2 týdny před MS prostě si připadám jako bych to měla dostat už teď někdy když to jde i do zad.. Tak nevím jednoho prcka už mám jsou mu 2 roky jenom že to jsem vůbec ani nevěděla že jsem těhotná do 6 týdne dokud mi nezačali nevolnosti a nálady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí