Termály a začátek těhotenství

6703
25.7.17 10:12

Termály a začátek těhotenství

Ahoj zeny. Mam takovej dotaz. Snad mi tady nekdo poradi. Tenhle tyden jsme se kolem pozitivniho ovulacniho testu s manzelem snazili. Tak uvidime jak to dopadne. Ale, co kdyz ano (pri prvni dceri stacil jeden skok :) ), tak jedeme 14.8.do Madarska do termalnich lazni. Co kdyz se zadari, myslite ze se budu moct koupat v te teple vode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.7.17 10:25

V telple se koupat muzes, ale v hodne vrele bys nemela..
Dej si bacha na infekce. V termalech se hodne lidi chodi i lecit a buhvi co tam zanesou. Jednou jsem si z lazni dovezla nepeknou infekci.
Ja jsem ted tehu a do bazenu (i do plaveckeho) nosim zasadne protekcni tampony (PROTECT), koupis v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
25.7.17 10:25

A proč bys jako nemohla? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
25.7.17 10:29

@Ghanaian Princess dekuju za tip na tampony. Urcite si koupim. :). No ona je tam vetsinou voda horka tak 38, 39 stupnu. Tak se radsi ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
25.7.17 10:30

@Šmoulice no v horky vode se nedoporzcuje ne? Vim, ze v tehotenstvi kvuli predcasnemu porodu, ale na zacatku je to asi taky blby kdyz je to horka voda ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 10:36

@prdelka184 - neni zac :) Jsou vhodne i pro tehotne.
Ta horka voda - pokud jde o 39 stupnu tak to je v pohode.
Je tim mysleno, aby ses nevyvalovala v horke lazni, ktera je opravdu hodne horka, tak ze bys v ni i ty dlouho nevydrzela. 39 je normalni podle me prijemna teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
25.7.17 10:41
@prdelka184 píše:
@Šmoulice no v horky vode se nedoporzcuje ne? Vim, ze v tehotenstvi kvuli predcasnemu porodu, ale na zacatku je to asi taky blby kdyz je to horka voda ne? :)

Ještě ani nejsi těhotná těhotná a už řešíš předčasný porod? 8o I kdyby se to teď povedlo, tak za ty tři týdny bude úplně jedno, jestli se rácháš ve vařící, nebo ne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
25.7.17 10:42
@Ghanaian Princess píše:
@prdelka184 - neni zac :) Jsou vhodne i pro tehotne.
Ta horka voda - pokud jde o 39 stupnu tak to je v pohode.
Je tim mysleno, aby ses nevyvalovala v horke lazni, ktera je opravdu hodne horka, tak ze bys v ni i ty dlouho nevydrzela. 39 je normalni podle me prijemna teplota.

Přesně tak. V termálech se fakt neuvaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
25.7.17 10:46

@Šmoulice neresim predcasny porod. Asi sis to spatne precetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
25.7.17 10:47
@Šmoulice píše:
Ještě ani nejsi těhotná těhotná a už řešíš předčasný porod? 8o I kdyby se to teď povedlo, tak za ty tři týdny bude úplně jedno, jestli se rácháš ve vařící, nebo ne… :mrgreen:

To právě není vůbec pravda, to jsou ty nejcitlivější týdny, byla by třeba 5 nebo 6tt.
@prdelka184 Vadí horká voda a třeba výřivka, ale je jasné, že ti to tady budou vymlouvat, dej na svůj pocit. ;) Kdyby to teda vyšlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
25.7.17 10:48

@Ghanaian Princess taky si rikam, ze teplota tela je cca 36, 37 stupnu, tak by snad nemelo vadit. Proto jsem se chtela jen zeptat. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
25.7.17 10:51

@hehehe diky za prispevek. :) Prave ze vsude ctu, ze muze dojit z teple, horke vody k potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
25.7.17 10:51

Já jsem byla v termálech v Maďarsku v 9 tt. A termální vodu jsem měla vyloženě zakázanou. Směla jsem jen do normálního plaveckého bazénu. Tak bacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 10:52

@prdelka184 - ja byt tebou tak na smoulici vubec nereaguju, co ctu, tak ona prudi skoro v kazde diskuzi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
25.7.17 10:59

@Ghanaian Princess jojo prijde mi ten typ. Ze je nejchytrejsi :lol: diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí