Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zeny. Mam takovej dotaz. Snad mi tady nekdo poradi. Tenhle tyden jsme se kolem pozitivniho ovulacniho testu s manzelem snazili. Tak uvidime jak to dopadne. Ale, co kdyz ano (pri prvni dceri stacil jeden skok
), tak jedeme 14.8.do Madarska do termalnich lazni. Co kdyz se zadari, myslite ze se budu moct koupat v te teple vode?
V telple se koupat muzes, ale v hodne vrele bys nemela..
Dej si bacha na infekce. V termalech se hodne lidi chodi i lecit a buhvi co tam zanesou. Jednou jsem si z lazni dovezla nepeknou infekci.
Ja jsem ted tehu a do bazenu (i do plaveckeho) nosim zasadne protekcni tampony (PROTECT), koupis v lekarne.
@Ghanaian Princess dekuju za tip na tampony. Urcite si koupim.
. No ona je tam vetsinou voda horka tak 38, 39 stupnu. Tak se radsi ptam.
@Šmoulice no v horky vode se nedoporzcuje ne? Vim, ze v tehotenstvi kvuli predcasnemu porodu, ale na zacatku je to asi taky blby kdyz je to horka voda ne? ![]()
@prdelka184 - neni zac
Jsou vhodne i pro tehotne.
Ta horka voda - pokud jde o 39 stupnu tak to je v pohode.
Je tim mysleno, aby ses nevyvalovala v horke lazni, ktera je opravdu hodne horka, tak ze bys v ni i ty dlouho nevydrzela. 39 je normalni podle me prijemna teplota.
@prdelka184 píše:
@Šmoulice no v horky vode se nedoporzcuje ne? Vim, ze v tehotenstvi kvuli predcasnemu porodu, ale na zacatku je to asi taky blby kdyz je to horka voda ne?
Ještě ani nejsi těhotná těhotná a už řešíš předčasný porod?
I kdyby se to teď povedlo, tak za ty tři týdny bude úplně jedno, jestli se rácháš ve vařící, nebo ne… ![]()
@Ghanaian Princess píše:
@prdelka184 - neni zacJsou vhodne i pro tehotne.
Ta horka voda - pokud jde o 39 stupnu tak to je v pohode.
Je tim mysleno, aby ses nevyvalovala v horke lazni, ktera je opravdu hodne horka, tak ze bys v ni i ty dlouho nevydrzela. 39 je normalni podle me prijemna teplota.
Přesně tak. V termálech se fakt neuvaří…
@Šmoulice neresim predcasny porod. Asi sis to spatne precetla.
@Šmoulice píše:
Ještě ani nejsi těhotná těhotná a už řešíš předčasný porod?I kdyby se to teď povedlo, tak za ty tři týdny bude úplně jedno, jestli se rácháš ve vařící, nebo ne…
To právě není vůbec pravda, to jsou ty nejcitlivější týdny, byla by třeba 5 nebo 6tt.
@prdelka184 Vadí horká voda a třeba výřivka, ale je jasné, že ti to tady budou vymlouvat, dej na svůj pocit.
Kdyby to teda vyšlo. ![]()
@Ghanaian Princess taky si rikam, ze teplota tela je cca 36, 37 stupnu, tak by snad nemelo vadit. Proto jsem se chtela jen zeptat. Diky ![]()
@hehehe diky za prispevek.
Prave ze vsude ctu, ze muze dojit z teple, horke vody k potratu.
Já jsem byla v termálech v Maďarsku v 9 tt. A termální vodu jsem měla vyloženě zakázanou. Směla jsem jen do normálního plaveckého bazénu. Tak bacha
@prdelka184 - ja byt tebou tak na smoulici vubec nereaguju, co ctu, tak ona prudi skoro v kazde diskuzi. ![]()
@Ghanaian Princess jojo prijde mi ten typ. Ze je nejchytrejsi
diky ![]()