Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych šla na gyndu asi dřív
Ale může ti to posunout stres.. zkus horkou vanu, sex, třeba přijde
V klidu bych počkala, pokud nemáš jiné potíže. To je prakticky za týden. Já to i s hodně pavidelným cyklem taky párkrát zažila, bylo to buď cystou nebo hodně pounutou ovulací/ anovulačním cyklem. Dr. mě zkoukla a když nic zásadního nenašla, ještě tomu dala čas, jinak jsem měla instrukce, že nemám-li žádné potíže a testy jsou negativní, přijít po třítýdenním zpoždění.
Taky bych počkala na kontrolu, pokud by se bolest nějak nezhoršovala.
Zdravím, v pondělí jsme měla dostat menstruaci, chodí mi vždy na čas a teď vůbec
neberu žádné nové prášky ani antikoncepci, těhotná nejsem podle testu, které jsme si dělala už 4, každý den ráno a hlanr používáme kondomy. Minulý rok vyloučeny polyc. ovaria, endiometroza při operaci. Jediné co mě napadá je cysta, ty se mi dělají často, ale vždy mě bolí a teď nic, jak kdyby tam nic nebylo…mám hroznou pleť a akné na těle jako při menstruaci, i mě tak bolí podbřišek, jen mám místo krvácení čirý výtok, bez zápachu…tak já nevím
je to už 6 dnů a jsme z toho hodně nesvá
kor když od příštího měsíce plánujeme začít dělat na miminku. 6.5. Jdu na gynekologii, myslíte, že mám do té doby počkat?
nebo myslíte že se ještě dostaví?
jsem dost cíťa a děsně si to beru 
Příspěvek upraven 28.04.24 v 10:33