Opoždění menstruace, nejsem těhotná

Anonymní
27.4.24 21:43

Opoždění menstruace, nejsem těhotná

Zdravím, v pondělí jsme měla dostat menstruaci, chodí mi vždy na čas a teď vůbec :oops: neberu žádné nové prášky ani antikoncepci, těhotná nejsem podle testu, které jsme si dělala už 4, každý den ráno a hlanr používáme kondomy. Minulý rok vyloučeny polyc. ovaria, endiometroza při operaci. Jediné co mě napadá je cysta, ty se mi dělají často, ale vždy mě bolí a teď nic, jak kdyby tam nic nebylo…mám hroznou pleť a akné na těle jako při menstruaci, i mě tak bolí podbřišek, jen mám místo krvácení čirý výtok, bez zápachu…tak já nevím :,( je to už 6 dnů a jsme z toho hodně nesvá :,( kor když od příštího měsíce plánujeme začít dělat na miminku. 6.5. Jdu na gynekologii, myslíte, že mám do té doby počkat? :,( nebo myslíte že se ještě dostaví? :,( jsem dost cíťa a děsně si to beru :,(

Příspěvek upraven 28.04.24 v 10:33

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65165
27.4.24 21:50

Jsem si rikala, co to je opotřebení menstruace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.24 21:51

@vokishka ano, pak jsem si to přečetla co mi to napaslo za blbost :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1729
27.4.24 22:00

Já bych šla na gyndu asi dřív :nevim: Ale může ti to posunout stres.. zkus horkou vanu, sex, třeba přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
27.4.24 22:04

V klidu bych počkala, pokud nemáš jiné potíže. To je prakticky za týden. Já to i s hodně pavidelným cyklem taky párkrát zažila, bylo to buď cystou nebo hodně pounutou ovulací/ anovulačním cyklem. Dr. mě zkoukla a když nic zásadního nenašla, ještě tomu dala čas, jinak jsem měla instrukce, že nemám-li žádné potíže a testy jsou negativní, přijít po třítýdenním zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35767
27.4.24 22:14

Taky bych počkala na kontrolu, pokud by se bolest nějak nezhoršovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí