Opožděná vzpřím.motorika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.3.10 05:11

dobrý den, mám dceru deset měsíců teprve týden se převracíme na bříško a neumímě změt ani nic dalšího máme za sebou všechna vyšetření co jsou včetně mmg, jsem zoufalá a bezradná cvičíme vojtu, to mě ničí, nejsem si jesta jestli něco nedělá špatně, nemůžete mi poradit? Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.10 05:14

moje adélka váží v deseti měsících 6,70kg je to holka amáme úplně stejný problém. jsem zoufalá cvičíme vojtu, zatím nic martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 11:52

SOS

Dobrý den , já mám taky takový problém a jsem z toho nešťastná malá bude mít 11 měsíců neleze nestojí nesedí nic, přitom je točilá holčička, neumí použití ruce a má je slabé měsíc cvičíme vojtu šílím břečím zuřím, ale to mi asi nepomůže. Adélka je vymodléné dítě, strašně se bojím co bude dál máme za sebou veškerá opravdu veškerá vyšetření je prostě zdravá. nevím jak dál Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.4.10 12:45

Martino,
ještě nedávno bych Ti psala, že se máš uklidnit a nechat malou, aby si jela svým tempem.

Taky jsem nechávala dcerku aby si jela po svém. Ona se sice v 11 měsících posadila, obracela na obě strany, ale na nožkách nejsme dodnes - a neodpustím si, že jsem začala její pomalou motoriku být až do jejích 15 měsíců, kdy jsme byli odeslány k jedné neuroložce, která nám „jenom“ předepsala Vojtovku a prý jsme jinak OK. Výsledek se dozvím zítra - jestli se potvrdí podezření.

Píšeš, že máte za sebou veškerá vyšetření - co to znamená?Kteří odborníci Tvou dcerku viděli?
Vojtova metoda je to nejlepší, co můžeš Ty jako máma pro svou malou udělat - je mi jasné, že to je o nervy, hlavně, když dítko brečí.Vydrž to! :kytka:

Viděl dcerku neurolog? Pokud ne, tak si nechám urychleně napsat žádanku a jednám :think: . Pokud ano, bylo to opravdu důkladné vyšetření? Nebo s malou jenom mávnul doprava, doleva a poklepal ji kolínka a loketní jamky? (u nás první vyšetření trvalo 10 minut - hrůza)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí