Oprava prasklého displeje - kde?

128
3.10.21 14:47

Oprava prasklého displeje - kde?

Prosím o radu a třeba i zkušenosti, mám prasklý displej na mobilu až tak, že funguje, jde zapnout, ale displej se vůbec nerozsvítí, takže totalka. No a já ho chtěla dát do CZC opravit a kamarád mi doporučil spíš Mobil Pohotovost v City Parku v Jihlavě. Že jsou rychlejší a kvalita odpovídá ceně, narozdíl od CZC. Tak by mě zajímaly vaše zkušenosti nebo třeba doporučení, kde by jste si nechali opravit mobil vy. Předem díky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
3.10.21 15:27

Iphone point.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.10.21 15:28

No zkoušíš to pěkně, ale reklama není povolená. Pokud dotaz myslíš vážně, tak se spíš poptej na jihlavském FB. Nebo to přeformuluj jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33540
3.10.21 16:25
@Kačka999 píše:
Prosím o radu a třeba i zkušenosti, mám prasklý displej na mobilu až tak, že funguje, jde zapnout, ale displej se vůbec nerozsvítí, takže totalka. No a já ho chtěla dát do CZC opravit a kamarád mi doporučil spíš Mobil Pohotovost v City Parku v Jihlavě. Že jsou rychlejší a kvalita odpovídá ceně, narozdíl od CZC. Tak by mě zajímaly vaše zkušenosti nebo třeba doporučení, kde by jste si nechali opravit mobil vy. Předem díky 🙂

Pokus dobrej noo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.10.21 18:48

Prosím vás, o co vám jde? Já jsem máma na mateřský a sháním pokud možno co nejlevnější a nejrychlejší opravu na telefon a jediná nejbližší opravna je pro mě CZC. O tom, že mobil pohotovost opravuje telefony jsem ani nevěděla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33540
3.10.21 20:05
@Kačka999 píše:
Prosím vás, o co vám jde? Já jsem máma na mateřský a sháním pokud možno co nejlevnější a nejrychlejší opravu na telefon a jediná nejbližší opravna je pro mě CZC. O tom, že mobil pohotovost opravuje telefony jsem ani nevěděla. :D

A to je takovej problém si zadat do vyhledávače servis mobilních telefonů ve svém okolí? Dojít tam, a zeptat se na cenu a délku opravy? Někde ti to udělají i na počkání. Ale jak si to napsala v úvodu, tak to prostě vyznělo jako reklama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.10.21 22:02
@Kačka999 píše:
Prosím vás, o co vám jde? Já jsem máma na mateřský a sháním pokud možno co nejlevnější a nejrychlejší opravu na telefon a jediná nejbližší opravna je pro mě CZC. O tom, že mobil pohotovost opravuje telefony jsem ani nevěděla. :D

Tak to zadek na jihlavský fb. Případně do maminkovske skupiny z Jihlavy. Určitě ti někdo poradí a doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák