Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu a třeba i zkušenosti, mám prasklý displej na mobilu až tak, že funguje, jde zapnout, ale displej se vůbec nerozsvítí, takže totalka. No a já ho chtěla dát do CZC opravit a kamarád mi doporučil spíš Mobil Pohotovost v City Parku v Jihlavě. Že jsou rychlejší a kvalita odpovídá ceně, narozdíl od CZC. Tak by mě zajímaly vaše zkušenosti nebo třeba doporučení, kde by jste si nechali opravit mobil vy. Předem díky 🙂
No zkoušíš to pěkně, ale reklama není povolená. Pokud dotaz myslíš vážně, tak se spíš poptej na jihlavském FB. Nebo to přeformuluj jinak.
@Kačka999 píše:
Prosím o radu a třeba i zkušenosti, mám prasklý displej na mobilu až tak, že funguje, jde zapnout, ale displej se vůbec nerozsvítí, takže totalka. No a já ho chtěla dát do CZC opravit a kamarád mi doporučil spíš Mobil Pohotovost v City Parku v Jihlavě. Že jsou rychlejší a kvalita odpovídá ceně, narozdíl od CZC. Tak by mě zajímaly vaše zkušenosti nebo třeba doporučení, kde by jste si nechali opravit mobil vy. Předem díky 🙂
Pokus dobrej noo ![]()
Prosím vás, o co vám jde? Já jsem máma na mateřský a sháním pokud možno co nejlevnější a nejrychlejší opravu na telefon a jediná nejbližší opravna je pro mě CZC. O tom, že mobil pohotovost opravuje telefony jsem ani nevěděla. ![]()
@Kačka999 píše:
Prosím vás, o co vám jde? Já jsem máma na mateřský a sháním pokud možno co nejlevnější a nejrychlejší opravu na telefon a jediná nejbližší opravna je pro mě CZC. O tom, že mobil pohotovost opravuje telefony jsem ani nevěděla.
A to je takovej problém si zadat do vyhledávače servis mobilních telefonů ve svém okolí? Dojít tam, a zeptat se na cenu a délku opravy? Někde ti to udělají i na počkání. Ale jak si to napsala v úvodu, tak to prostě vyznělo jako reklama ![]()
@Kačka999 píše:
Prosím vás, o co vám jde? Já jsem máma na mateřský a sháním pokud možno co nejlevnější a nejrychlejší opravu na telefon a jediná nejbližší opravna je pro mě CZC. O tom, že mobil pohotovost opravuje telefony jsem ani nevěděla.
Tak to zadek na jihlavský fb. Případně do maminkovske skupiny z Jihlavy. Určitě ti někdo poradí a doporučí.