Co pomáhá na opruzeniny u 14 denního miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
12.3.06 20:43

Nám vždycky pomohla ondřejova mast používám ji i u straších dcer a vždy zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.3.06 20:52

ahoj, také přidám svou trošku do mlýna…

Chlapeček se nám 2× oprudil. Poprvé v porodnici, kdy jsem mazala sice krémem na opr. Weleda, ale utírala jsem ho ubrouskama Johnsons (ty bych doporučila zá:,–(ně NEBRAT!) a navíc byl pod horským sluníčkem. Dr. nám na cestu domů dala krém MENALIND - a opravdu do druhého dne pomohl.
Podruhé to bylo v půl roce při změně plín - zkoušela jsem místo Pampers Babylove - sice se mi moc líbily, ale asi to bylo opravdu nima.
Takže používám jenom ubrousky Pampers Sensitive (mívají akce - 4balení za 239,–) pak umyjeme vodou, osušíme, namažeme - Weledou či (asi od 9. měsíce) Nivea krémem a dáme plínku Pampers.

Ještě z dovolené v řecku jsme si přivezli bezva krém na opruzeniny „Sudokrem“, ale v ČR jsem na něj nenarazila.
Rybilka je asi dobrá, ale ta vůůůůně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
13.10.14 19:42

Ahoj. Mam tbytek lenienske masti. Muze se pouzit na opruzeniny? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.10.14 19:44
@Mikina píše:
Prosím, můžete mi poradit, co pomáhá na opruzeniny u 14 denního miminka ??
I když přebaluju skoro každé dvě hodiny, tak má malá opruzenou prdelku :(
Zatím používám Bepanthen a aviril, ale ten nezabírá.

Potřebuju nějakou první pomoc do zítra, než skočím do lékárny.

Moc díky :)

Určitě co nejvíc větrat, nepoužívat moc vlhčené ubrousky, lepší je voda, a nám se nejvíc osvědčil krém z DM Babylove :palec:

• Citovat
  • Upravit
7661
13.10.14 19:53

@Jančakecalka Odpovídáš na osm let starý dotaz, neva? :lol:
@Corie Pokud nic jiného nemáš, tak to zkus, asi lepší než nic. Něco přímo na opruzeniny by ale podle mě bylo vhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.10.14 19:55

@Bersaba Je,to jsem si nevšimla, sorry ;)
To je fuk, tohle stejně řeší denno denně plno mamin, takže moje odpověd je v poho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13.10.14 21:26

Ahoj, čím mimi myjes? Může to taky způsobovat opruzeniny. Toto je značka ideál a vydrzi to strašně dlouho, na male tělíčko stačí kapka a není to jen na mimi, ale na intimní hygienu pro oba partnery http://www.justnahrin.cz/…ty/deo-intim
Pak toto http://www.justnahrin.cz/…slezovy-krem
A pecka je i toto http://www.justnahrin.cz/…ty/bodyfresh samo zřejmě tyto produkty díky bylinam a eterickym olejům maji i jiné uplatnění než jen na opruzeniny, také je to ideál pro dětskou pokožku. Ta je totiž 5× tenčí než v pozdějším věku a vyžaduje opravdu tu nejlepší peci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
14.10.14 07:33

@Bersaba Já sem to blbě napsala asi…malej opruzenej vůbec není…při každém přebalení preventivně mažu sudokremem nebo ondřeovkou…tak lenienská mast mi zbyla tak nevím jestli je to na zadeček vhodné, ale opruzenej není :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.10.14 09:38

@Corie Aha, to jsem nepochopila. Já považuju leniensku v podstatě za lék, asi jako Expicial, na hodně suchou kůži. Takže mi připadá trochu zbytečný ji mazat „jen tak“, když se nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
14.10.14 10:18
@Bersaba píše:
@Corie Aha, to jsem nepochopila. Já považuju leniensku v podstatě za lék, asi jako Expicial, na hodně suchou kůži. Takže mi připadá trochu zbytečný ji mazat „jen tak“, když se nic neděje.

jj já sem si to myslela, jenže ona se má spotřebovat do měsíce..tak sem přemýšlela co s ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí