Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je mi líto
Určitě bych zajela k rodině, proč bys měla zůstávat sama…jinak nechápu to, že tě tam nechal s jeho dluhy, přeci ještě nejste manželé, tak jsou to jen jeho dluhy a vybodla bych se na ně.
Já jsem chtěla být po rozchodu sama… To že tě nechal s dluhy radši nekomentuju, jelikož to opravdu není jeho problém… Nebo aspoň to tak chápu, že jsou tvoje
![]()
Byli jste spolu dlouho?
Víš jak se říká : Pro jedno kvítí, slunce nesvítí… Najdeš si jiného, lepšího
![]()
Jsem na tom uplně stejně, opustil mě před vánocema. Nejsi divná.
První dny po rozchodu jsem prožívala..špatně. Psala jsem mu, volala, vyhledávala jeho společnost, jsem trošku citlivější povahy, tak mě to sebralo.
Ted už je to o něco lepší, ale stále to bolí. Díky diskuzi-sama na Silestra vim, že už nebudu jediná na světě, která bude sama. Nakoupím si jídlo pití, to budu pijídat a večer vyrazím ven mezi lidi-sama. Hlavně nesedět doma s pocitem, že on se teď někde baví venku, je mu dobře a já jsem sama doma a je mi mizerně. Toho silvestra nějak musím překlenout.
Jamile překleneš Silvestra, tak už další dny budou v pohodě, protože to budou běžné dny.bude ti pak čím dál líp. Chlapi jsou sfí. ně
Drž se
čas to spraví…
Mého kolegu před Vánoci opustila manželka po 12 letech manželství i se 3mi vymodlenými dětmi za které by dýchal…jako důvod uvedla že se jí zhnusil…
To že tě nechal s dluhy, to je hnus…
@Krasavicaa píše:
Já jsem chtěla být po rozchodu sama… To že tě nechal s dluhy radši nekomentuju, jelikož to opravdu není jeho problém… Nebo aspoň to tak chápu, že jsou tvoje![]()
Byli jste spolu dlouho?
Víš jak se říká : Pro jedno kvítí, slunce nesvítí… Najdeš si jiného, lepšího![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Proč myslíš, že to není jeho problém? Jsou to jeho dluhy a dokud nejsou manželé, tak ona s nima nemá nic společného, ne?
@Krasavicaa ted jsem četla lepší: slunce, měsíc, hvězdy ani země se netočí jen kolem něj. Nějsem zakladatelka. Třeba Lucka
@majki.r píše:
Proč myslíš, že to není jeho problém? Jsou to jeho dluhy a dokud nejsou manželé, tak ona s nima nemá nic společného, ne?
Takhle jo, já jsem to pochopila jako, že jsou její
Divně napsaný.
Pokud jsou jeho, tak bych je vůbec neřešila… Pokud je má teda ale napsaný on na sebe…
![]()
@Anonymní píše:
@Krasavicaa ted jsem četla lepší: slunce, měsíc, hvězdy ani země se netočí jen kolem něj. Nějsem zakladatelka. Třeba Lucka
já jsem říkala, že je zbytečné lkát nad ztraceným prasetem-Čení baroni ![]()
@Krasavicaa píše:
Takhle jo, já jsem to pochopila jako, že jsou její![]()
Divně napsaný.Pokud jsou jeho, tak bych je vůbec neřešila… Pokud je má teda ale napsaný on na sebe…
![]()
Aha, no jak to teď čtu, tak taky nevím, čí jsou
Uvidíme, třeba to zakladatelka objasní ![]()
Těžko se radí, každý to prožívá jinak. Někdo je totálně zbořený, jiný to jde zapít a potřebuje k tomu společnost.
Záleží jak to cítíš sama, jestli sneseš návštěvu u rodičů, tak tam běž. Ale někdy mohu být také pěkně urýpaní a rádi poskytují rady do života, ač to myslí dobře, někdy to fakt nejde ![]()
Divná určitě nejsi. A pomluvy, buď ráda, že se o tobě mluví, na lidi kašli, řeš svůj život ne to co si kdo myslí ![]()
Nesmutni, nejsi první ani poslední, čas vše zahojí.
Příspěvek upraven 30.12.14 v 13:22
@momi33 to je taky dobrá hláška
Vím, jak zakladatelce je, neboť já se z toho taky ještě nevzpamatovala.
Víte, nejhorší je, že ten člověk je přes rok s váma a pak přijdou vánoce, Silvestr a je po všem. A pokud člověk v době rozchodu překlene tyhle dny, tak potom už běžné oproti těmto nic nebudou.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Dluhy jsou ale zakladatelky, ne?
To právě nevíme
Ale já to pochopila tak, že ano…
@BAZÁREK ANGIE píše:
Dluhy jsou ale zakladatelky, ne?
Ono když napíše „se svými dluhy“, tak se můžem jen hádat, čí jsou ![]()
Ahoj, potřebuji se tu jen vybrečet. Opustil mě přítel, zrovna teď o svátcích. Nechal mě tu s dluhy (se svými)a nemocnou. Ještě jsem zjistila, že mě pomluvil u nějakých společných známých, a to drsně. Bože, proč nejsou taky nějací NORMÁLNÍ chlapi
Nebo já jsem divná? Nikdy jsem nevěřila, jak říkali ženské, že je těžké najít slušného chlapa-a ona je to pravda…Jak jste prožívaly první dny po rozchodu? Co vám pomohlo? je lepší být sama nebo zajet na Silvestra k mámě? Co sama v bytě…Krásný nový rok všem
a ať se vám vyhnou špatné věci