Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak je to vždycky, někdo založí téma azmizí. Chápu, že tady nemůže sedět celý den, ale někdy by nějaká reakce neškodila, když už tady sypeme moudra
@Krasavicaa píše:
To právě nevíme![]()
![]()
![]()
Ale já to pochopila tak, že ano…
Já právě taky
. Musí být zakladatelky, protože s dluhy přítele by tak jako tak neměla nic společného, pokud mu tedy neručila. A to také nevíme
.
@Anonymní píše:
@momi33 to je taky dobrá hláškaVím, jak zakladatelce je, neboť já se z toho taky ještě nevzpamatovala.
Víte, nejhorší je, že ten člověk je přes rok s váma a pak přijdou vánoce, Silvestr a je po všem. A pokud člověk v době rozchodu překlene tyhle dny, tak potom už běžné oproti těmto nic nebudou.
jj, to jsem si vždycky říkala, když jsem toho „bouráka“ potkala, nebo když i po letech na nějakého narazím ![]()
Ale je to hnus, to bez debat ![]()
@Anonymní píše:
@majki.r dluhy jsou přítele, ne mé. Děkuji všem za pěkná slova
Jo ták, a ty je máš napsané na sebe?
@Anonymní píše:
@majki.r dluhy jsou přítele, ne mé. Děkuji všem za pěkná slova
tak v tom případě je vůbec neřeš, s tebou jeho dluhy nemají nic společného. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji se tu jen vybrečet. Opustil mě přítel, zrovna teď o svátcích. Nechal mě tu s dluhy (se svými)a nemocnou. Ještě jsem zjistila, že mě pomluvil u nějakých společných známých, a to drsně. Bože, proč nejsou taky nějací NORMÁLNÍ chlapiNebo já jsem divná? Nikdy jsem nevěřila, jak říkali ženské, že je těžké najít slušného chlapa-a ona je to pravda…Jak jste prožívaly první dny po rozchodu? Co vám pomohlo? je lepší být sama nebo zajet na Silvestra k mámě? Co sama v bytě…Krásný nový rok všem
a ať se vám vyhnou špatné věci
Zakladatelko nezoufej. Normální chlapi existují, jenom si asi neměla štěstí. Kamarád řeší opačný problém, nemůže najít normální ženskou a musím říct, že najít normální ženskou je mnohem větší oříšek, než najít ucázejícího chlapa. Důležité je se poučit z chyb a nenavazovat kontakt pořád se stejnými typy. Jestli být po rozchodu sama nebo ne nedokážu poradit, neb jsem to nezažila. Ale asi bych chtěla být spíš s rodinou a nemyslet na to.
@momi33 tohle všechno chce čas, ale pokud už jsem překlenula vánoce, teď silvestra tak běžné dny už budou lehčí, neboť si člověk řekne, že to nejhorší má za sebou.
Nehal mě tu s dluhy ( se svými ) tak sou snad jebo ne? To by napsala s mými… každopádně je mi to moc líto, já jsem po rozchodu pár měsíců, ale pořád mě to bolí a ty svátky jsou pro mě peklo.. ![]()
@Anonymní píše:
@momi33 tohle všechno chce čas, ale pokud už jsem překlenula vánoce, teď silvestra tak běžné dny už budou lehčí, neboť si člověk řekne, že to nejhorší má za sebou.
jj, a kamrádovi jsem řekla, aby si tu bolest odžil, nesnažil se předstírat že je už ok a nad věcí…
Pak se dostaví solidní recidiva.
Prostě to musí přebolet, i kdyby to mělo trvat nevím jak dlouho…
@momi33 to je pravda, prostě člověk si tu bolest asi musí odžít. nejsem zakladatelka.
@Anonymní píše:
@momi33 to je pravda, prostě člověk si tu bolest asi musí odžít. nejsem zakladatelka.
mužu Ti říct, když mi to kamarád/dlouholetý kolega řekl, tak jsem byla v šoku.
Chlap, kterýho znám drahný léta jako člověka kterýho nic neporazí měl najednou slzy v očích a klepal se mu hlas…a ještě mě prosil, abych kolegům nic neříkala…byl to pro mě šok, a celé svátky jsem si s ním psala, protože jsem se opravdu o něj bála…