Opustil mě přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.12.14 13:24

@BAZÁREK ANGIE

tak je to vždycky, někdo založí téma azmizí. Chápu, že tady nemůže sedět celý den, ale někdy by nějaká reakce neškodila, když už tady sypeme moudra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
30.12.14 13:24
@Krasavicaa píše:
To právě nevíme :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Ale já to pochopila tak, že ano…

Já právě taky :). Musí být zakladatelky, protože s dluhy přítele by tak jako tak neměla nic společného, pokud mu tedy neručila. A to také nevíme :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.14 13:25

@Krasavicaa

ahoj krásko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@Anonymní píše:
@momi33 to je taky dobrá hláška :) Vím, jak zakladatelce je, neboť já se z toho taky ještě nevzpamatovala.
Víte, nejhorší je, že ten člověk je přes rok s váma a pak přijdou vánoce, Silvestr a je po všem. A pokud člověk v době rozchodu překlene tyhle dny, tak potom už běžné oproti těmto nic nebudou.

jj, to jsem si vždycky říkala, když jsem toho „bouráka“ potkala, nebo když i po letech na nějakého narazím ;)
Ale je to hnus, to bez debat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@kouřící králík píše:
@Krasavicaaahoj krásko :hug:

Ahoj zajíci :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@majki.r dluhy jsou přítele, ne mé. Děkuji všem za pěkná slova

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
30.12.14 13:26
@Anonymní píše:
@majki.r dluhy jsou přítele, ne mé. Děkuji všem za pěkná slova

Jo ták, a ty je máš napsané na sebe?

• Citovat
  • Upravit
12550
30.12.14 13:27
@Anonymní píše:
@majki.r dluhy jsou přítele, ne mé. Děkuji všem za pěkná slova

tak v tom případě je vůbec neřeš, s tebou jeho dluhy nemají nic společného. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji se tu jen vybrečet. Opustil mě přítel, zrovna teď o svátcích. Nechal mě tu s dluhy (se svými)a nemocnou. Ještě jsem zjistila, že mě pomluvil u nějakých společných známých, a to drsně. Bože, proč nejsou taky nějací NORMÁLNÍ chlapi :-( Nebo já jsem divná? Nikdy jsem nevěřila, jak říkali ženské, že je těžké najít slušného chlapa-a ona je to pravda…Jak jste prožívaly první dny po rozchodu? Co vám pomohlo? je lepší být sama nebo zajet na Silvestra k mámě? Co sama v bytě…Krásný nový rok všem :srdce: a ať se vám vyhnou špatné věci

Zakladatelko nezoufej. Normální chlapi existují, jenom si asi neměla štěstí. Kamarád řeší opačný problém, nemůže najít normální ženskou a musím říct, že najít normální ženskou je mnohem větší oříšek, než najít ucázejícího chlapa. Důležité je se poučit z chyb a nenavazovat kontakt pořád se stejnými typy. Jestli být po rozchodu sama nebo ne nedokážu poradit, neb jsem to nezažila. Ale asi bych chtěla být spíš s rodinou a nemyslet na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@momi33 tohle všechno chce čas, ale pokud už jsem překlenula vánoce, teď silvestra tak běžné dny už budou lehčí, neboť si člověk řekne, že to nejhorší má za sebou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Nehal mě tu s dluhy ( se svými ) tak sou snad jebo ne? To by napsala s mými… každopádně je mi to moc líto, já jsem po rozchodu pár měsíců, ale pořád mě to bolí a ty svátky jsou pro mě peklo.. :(

• Citovat
  • Upravit
25324
30.12.14 13:29
@Anonymní píše:
@momi33 tohle všechno chce čas, ale pokud už jsem překlenula vánoce, teď silvestra tak běžné dny už budou lehčí, neboť si člověk řekne, že to nejhorší má za sebou.

jj, a kamrádovi jsem řekla, aby si tu bolest odžil, nesnažil se předstírat že je už ok a nad věcí…
Pak se dostaví solidní recidiva.
Prostě to musí přebolet, i kdyby to mělo trvat nevím jak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 13:32

@momi33 to je pravda, prostě člověk si tu bolest asi musí odžít. nejsem zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
1309
30.12.14 13:35

Jeď k mámě, projdi se venku, pročisti si hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.12.14 13:37
@Anonymní píše:
@momi33 to je pravda, prostě člověk si tu bolest asi musí odžít. nejsem zakladatelka.

mužu Ti říct, když mi to kamarád/dlouholetý kolega řekl, tak jsem byla v šoku.
Chlap, kterýho znám drahný léta jako člověka kterýho nic neporazí měl najednou slzy v očích a klepal se mu hlas…a ještě mě prosil, abych kolegům nic neříkala…byl to pro mě šok, a celé svátky jsem si s ním psala, protože jsem se opravdu o něj bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí