Opustil mne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3473
5.11.16 07:51
@Jana525 píše:
Neni zac. Je to sileny pribeh, on tahal manzelce milenku primo pod nos do jejich baraku a zakladatelka kolem nich litala, varila jim, sekala drivi. Protoze Janicka se musi vzpamatovat z rozchodu a Janicka chudinka si neumi uvarit. Kazdymu tady to bylo jasny, jen hodna zakladatelka si myslela, ze i jeji manzel je tak silene hodny clovek.

Tak šílené to není. Možná je její manžel tak hodný člověk a na začátku byla skutečně snaha pomoci. A najednou láska, ta mocná čarodějka vykřesala v srdcích těch dvou plamínek, který se tak rozhořel, že už se nedalo té lásce ubránit…
Nebo to Janča prostě dobře umí v posteli, a on, třeba léta sexuálně neuspokojený jednou večer, když Janičče jako kamarád dostěhoval poslední kousek nábytku, byl odtažen do ložnice a poznal něco, co celý život neznal a věděl, že se současnou ženou nikdy neprožije. Nebo… Těch variant je spousta. Nesuďme, když nevíme jak to bylo.
Láska je silná, mocná :srdce: a sex taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.11.16 07:57

Je mi to moc líto :( Drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.11.16 08:00

@PetrVesely ale ja taky nerikam, ze ne. Ono taky z toho pribehu plyne, ze si za to zakladatelka svym pristupem muze i sama a pritom, jak se malo videli, do toho deti a statek, tak ani ten sex nebyl asi kdovijaky. A je jasny, ze pak prijde nejaka divoka Janicka, ktera sice neumi varit, ale zrejme umi jiny veci a jeste je tak silene potreba ji ochranovat, kdo by odolal, ze? Silene je to podle me hlavne diky naivite zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
5.11.16 08:09

Možná by pomohlo odvést děti tatínkovi a starej se, jo a táto, nezapomeňte s Janičkou obstarat dobytek na statku, já teď mizím na 14 dní. Ona by ta Janička asi rychle vycouvala a muže máš zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.11.16 08:13
@canaglia píše:
Možná by pomohlo odvést děti tatínkovi a starej se, jo a táto, nezapomeňte s Janičkou obstarat dobytek na statku, já teď mizím na 14 dní. Ona by ta Janička asi rychle vycouvala a muže máš zpět.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.11.16 08:18

No ja bych taky nechala drahého se vším všudy na statku a jela pryč…trochu lecba šokem
Nevím jak to máš s barakem/statkem byl tvuj/vas/jeho…máte hypo/nemáte hypo…v dobrém stavu/horším vztahu
Ja bych to nedělá a našla si jiné bydlení, v bytě, protože sama zenska na baráku, natož statku sne zrovna dobryma finance ma nemůže dlouhodobě zvladnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
5.11.16 08:20

@canaglia Nejlepší medicína!!!

Třeba se manžel vzpamatuje a vrátí… Nové koště dobře meze, a ta Janička nic než koště není… Na její ego zabralo to, že urvala hodného chlapa, zas je v sedle. A manželovi dělá dobře pocit rytíře a zachránce… Podle mě to nemusí trvat dlouho, než mu budou chybět děti a schopná a oddaná manželka. Co s nesamostatnou intrikářkou, co akorát hřeje v posteli?

• Citovat
  • Upravit
9223
5.11.16 08:35

Zakladatelko mrzí mě to, drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
5.11.16 08:43

Zakladatelko, podle toho, co jsem cetla, tak bude pro Tebe spis vyhra od nej odejit.
Hodne stesti a drz se.
Jak radi ostatni, nejlepsi by bylo si vzit pravnika. A zaplat ho ze spolecnych penez, ne aby Te napadlo resit, ze na nej nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.11.16 08:52

Bohuzel ukazka rytirskeho komplexu v praxi. Manzel opusti svou schopnou zenu, protoze ta si prece poradi a jde zachranovat neschopnou fnuknu, ktera si neni schopna ani uvarit a obstarat otop.
Az opadne sexualni nadseni, pravdepodobne bude litovat, protoze od manzelky byl zvykly na stoprocentni full servis a to i vcetne vsech muzskych praci. U Janicky mu k tomu pribude i zasterka s vareckou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.11.16 08:53
@Anonymní píše:
Ahoj, už jsem tu psala, nevěřila jsem tomu, ale manžel mne opustil. Kvůli nejmenované Janě. Ted mne zajímá to, že táhnu statek s příjmem 8000. On bere 30000, plus máme půjčku 7000. to budu platit půlku?

ty seš ta co si ji- „kamarádku“ tahal domů?
hele právníka.. ted už jen právníka.. drž se holka :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.11.16 09:05
@canaglia píše:
Možná by pomohlo odvést děti tatínkovi a starej se, jo a táto, nezapomeňte s Janičkou obstarat dobytek na statku, já teď mizím na 14 dní. Ona by ta Janička asi rychle vycouvala a muže máš zpět.

Je otázka, kdo by takového deb.la chtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
5.11.16 09:31

Je to drsné, ale čekal to snad každý. Až zvládneš ty soudní věci, tak se zaměř na svojí vnitřní proměnu. Už nebuď jako Xena, začni pěstovat svou ženskou stránku, protože to potřebuješ jako sůl. A budeš pak sama mnohem šťastnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
5.11.16 09:36
@canaglia píše:

Já bych řekla, že to nepomůže, i když to zní logicky. Podle mě k ní on cítí hlubokou lásku, protože to pomáhání trvalo celkem dlouho a on se na ní hodně citově navázal. Pak je každý sex extatický a Janička si s ním připadá jako bohyně. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
5.11.16 09:44
@Saatine píše:
Ale co je to za ženskou, přebrat chlapa v přímém přenosu a dělat z manželky takovou krávu a účastnici toho všeho. Jak spousta lidí říká, že milenka za to nemůže, tak tahle ženská je potvora první kategorie, je nechutná.

S tím souhlasím. Žádná charakterní osoba to nebude. Ale takových po světě chodí bohužel celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna