Opustil mne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3473
5.11.16 09:54
@Katy 7 píše:
Já bych řekla, že to nepomůže, i když to zní logicky. Podle mě k ní on cítí hlubokou lásku, protože to pomáhání trvalo celkem dlouho a on se na ní hodně citově navázal. Pak je každý sex extatický a Janička si s ním připadá jako bohyně. :?

Ono to tak bývá, že zatím co manželka stále víc vidí v tom svém jen blba, postel a plotna chladne a chladne tak když jeho kvality objeví jiná, tak najednou se manželka diví, co se to vlastně děje a co na ní vidí! No všechno to, co už mu ona přestala poskytovat, ať jde o postel, nebo uznání… Nejpikantnější je pak vždy sledovat to divení té manželky… Smutné je že si to ty ženy neuvědomí dřív, než chlap dojde do bodu, kdy už prostě má šanci ta jiná i když by to, mít alespoň trochu z toho doma, nikdy by to neudělal ani na to nepomyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.16 09:56

Taky si myslím, že by sis mela vzít „dovolenou“ nechá chlapovi deti a statek. Na týden by to mohlo stačit. On možná prozře později, ale ty si za těch pár dní utřídíš myšlenky. Drž se, je to otřesný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
5.11.16 09:58
@Saatine píše:
Bojím se, že se více zatvrdí, protože teď musí vše zvládnout sama :(
Ten chlap je prostě…

Jakej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.11.16 10:06

@Saatine Souhlasim. Nevera jako takova je jedna vec, ale zakladatelka ji pomahala, podporovala, poskytla ji azyl a o vikendech se o ni starala. Zacit si s jejim manzelem v situaci, kdy je to prakticky rodinna pritelkyne, zna manzelku, ktera ji notabene dela servis, aby ji pomohla a to vse v primem prenosu a pred ditetem…na to musi byt clovek otrly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
5.11.16 10:09
@Anonymní píše:
Ahoj, už jsem tu psala, nevěřila jsem tomu, ale manžel mne opustil. Kvůli nejmenované Janě. Ted mne zajímá to, že táhnu statek s příjmem 8000. On bere 30000, plus máme půjčku 7000. to budu platit půlku?

Budete platit poměrem ke svému příjmu. Teď bych využila situace, dokud se chlap třeba cítí trochu provinile, a sama od sebe bych neplatila žádné půjčky s tím, že přece opustil on tebe. A sam ví, jak jsi na tom finančně s detma. Navíc bych hned začala řešit, jak si dal to fungování představuje ohledně děti a péče o ně. Máte tři, tuším, tak kdy si je bude brát atd. a jak finančně. A co nejdriv k právníkovi. Nemusí dojít k rozvodu, pokud se vzpamatuje a budeš ho chtít. Ale ať víš, co a jak a neuděláš nekde zbytečne chyby. Milenku nekomentuju - ultra cu.ka, když ti ještě lezla do baráku…blici smajlík. :jazyk: A ty chceš na statku zůstat? Podle toho, co plánuješ dal, bych se poradila a právníkem. Držím pěsti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.16 10:13

Nejsem schopna nejsem schopna ničeho. Hlídá babička. Statek je můj, jen máme půjčku na rekonstrukci. Bojím se, abych ji nesplácela já. Jinak jak je to s výživným u střídavky? Jinak fakt nevím, neutáhnu to. S mým příjmem…Za statek platím 2000 měsíčně elektrika, Tv, rozhlas. Studna vlastní, topivo také. Takže příspěvek na bydlení nehrozí. Navíc tu má TP a ten snad v manželství nejde zrušit.

• Citovat
  • Upravit
3473
5.11.16 10:14
@Saatine píše:
A tys tu diskuzi četl, kdyby za ní jen odešel tak jako jaksi ok, ale to jak to udělal je přespříliš, to musíš uznat i Ty.

K tomu jsem se vyjadřoval o kus výše, na začátku to mohlo být opravdu nevinné, snaha pomoci a časem… Lásce neporučíš, přeskočí jiskra, a najednou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.11.16 10:21
@Anonymní píše:
Nejsem schopna nejsem schopna ničeho. Hlídá babička. Statek je můj, jen máme půjčku na rekonstrukci. Bojím se, abych ji nesplácela já. Jinak jak je to s výživným u střídavky? Jinak fakt nevím, neutáhnu to. S mým příjmem…Za statek platím 2000 měsíčně elektrika, Tv, rozhlas. Studna vlastní, topivo také. Takže příspěvek na bydlení nehrozí. Navíc tu má TP a ten snad v manželství nejde zrušit.

Na to pozor, statek je tvuj, ale on muze pozadovat vyplaceni pomerne castky penez vlozenych do rekonstrukce. Pujcka je sice obou, ale na tvou nemovitost.
Snaz se vyuzit eventualniho spatneho svedomi a chtej po nem podepsat, ze po tobe nebude chtit vyrovnani. A jednej rychle, dokud se neoklepe a jeste ma nejake svedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
5.11.16 10:22
@PetrVesely píše:
Ono to tak bývá, že zatím co manželka stále víc vidí v tom svém jen blba, postel a plotna chladne a chladne tak když jeho kvality objeví jiná, tak najednou se manželka diví, co se to vlastně děje a co na ní vidí! No všechno to, co už mu ona přestala poskytovat, ať jde o postel, nebo uznání… Nejpikantnější je pak vždy sledovat to divení té manželky… Smutné je že si to ty ženy neuvědomí dřív, než chlap dojde do bodu, kdy už prostě má šanci ta jiná i když by to, mít alespoň trochu z toho doma, nikdy by to neudělal ani na to nepomyslel.

To je pořád od chlapů řečí, že jak žena muže neoceňuje a nesouloži na lusknuti prstu, ať se nediví, že jde za jinou. :jazyk: Kdyby byli chlapi tak uvedomeli i u sebe - ze ocenit musí být za co a sex je dobrovolny. A je třeba se k ženě chovat jako k ženě, aby ona viděla vedle sebe chlapa, na kterého má chuť. Ne vola, který jen prudí a neumi ocenit to, co ona doma vše dela pro nej a jeho deti. Otravní, vztekli a nabruceni chlapi jsou asexuální, tak je holt doma některé ženy jen trpí kvůli dětem. To je stejný rizikový faktor pro odchod k milenci, jako u chlapů malo sexu a uznání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.11.16 10:23
@PetrVesely píše:
K tomu jsem se vyjadřoval o kus výše, na začátku to mohlo být opravdu nevinné, snaha pomoci a časem… Lásce neporučíš, přeskočí jiskra, a najednou :srdce:

Vis co na tohle rika muj manzel Petre? Ano, zamilovat se muze kazdy. To ale neznamena, ze si sbali sve veci, opusti manzelku a deti a jde za milenkou. Od toho ma chlap mozek, aby utnul s dotycnou jakykoliv kontakt, kdyz citi, ze se zacina zamilovavat. To ze je zamilovany ho neomlouva a taky nikho nezajima. To je jeho problem a nema do toho tahat rodinu.

Proste te neztrapnuj se tady obhajovanim nekoho, kdo si to ale absolutne nezaslouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.11.16 10:31
@warita píše:
Vis co na tohle rika muj manzel Petre? Ano, zamilovat se muze kazdy. To ale neznamena, ze si sbali sve veci, opusti manzelku a deti a jde za milenkou. Od toho ma chlap mozek, aby utnul s dotycnou jakykoliv kontakt, kdyz citi, ze se zacina zamilovavat. To ze je zamilovany ho neomlouva a taky nikho nezajima. To je jeho problem a nema do toho tahat rodinu.Proste te neztrapnuj se tady obhajovanim nekoho, kdo si to ale absolutne nezaslouzi.

Přesně tak. Láska není choroba, kterou se náhle bez vlastního přičinění nakazíš a nemůžeš s tím nic dělat, prostě jí musíš podlehnout. City vznikají postupně, je na zodpovědnosti rozumného člověka utnout vztah včas a pokud už se stane, že se naprosto zamiluje někde jinde -je to jedna věc. Co s tím potom udělá je věc druhá. Že se někde zakoukáš se může stát i prima chlapovi, ale prima chlapi neopouštějí své manželky a děti proto, aby začali nový život jinde, jen na základě hormonálního poblouznění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
5.11.16 10:35
@Silia píše:
To je pořád od chlapů řečí, že jak žena muže neoceňuje a nesouloži na lusknuti prstu, ať se nediví, že jde za jinou. :jazyk: Kdyby byli chlapi tak uvedomeli i u sebe - ze ocenit musí být za co a sex je dobrovolny. A je třeba se k ženě chovat jako k ženě, aby ona viděla vedle sebe chlapa, na kterého má chuť. Ne vola, který jen prudí a neumi ocenit to, co ona doma vše dela pro nej a jeho deti. Otravní, vztekli a nabruceni chlapi jsou asexuální, tak je holt doma některé ženy jen trpí kvůli dětem. To je stejný rizikový faktor pro odchod k milenci, jako u chlapů malo sexu a uznání. :mrgreen:

To nema cenu zrovna jemu vysvetlovat, v jinych diskuzich taky nepochopil a neni sam z muzu, kdy si stale stoji za svym…jako nazory ma celkem rozumne, ale porad nedokaze pochopit zcela jednoduchou rovnici, kterou ja uz roky vysvetluji i svemu muzi jakoze spokojena manzelka =spokojeny chlap a ne naopak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
5.11.16 10:36
@warita píše:
Vis co na tohle rika muj manzel Petre? Ano, zamilovat se muze kazdy. To ale neznamena, ze si sbali sve veci, opusti manzelku a deti a jde za milenkou. Od toho ma chlap mozek, aby utnul s dotycnou jakykoliv kontakt, kdyz citi, ze se zacina zamilovavat. To ze je zamilovany ho neomlouva a taky nikho nezajima. To je jeho problem a nema do toho tahat rodinu.Proste te neztrapnuj se tady obhajovanim nekoho, kdo si to ale absolutne nezaslouzi.

A co ti má asi tvůj manžel žíct? Že zamilovat se může každý a že když by se to stalo jemu, sebere si dítě, vkladní knížku, auto a odejde za tou druhou?

A mimochodem, já nikoho neobhajuji, jen prostě říkám, že se stát může cokoli.
A co by se asi tak dělo, být to jinak? Být tady na eMiminu žena, která by napsala:
Dlouhou dobu už mě nanžel nepřitahuje, není to jako to bylo po svatbě, chodí z práce unavený, už ani cestička z růžových lístků každý den z předsíně do ložnice není prostě zmizela láska, nic k němu necitím a objevil se ON, jezdí na bílém koni a cítím, že to je muž mého života. Už vidím ty rady: Rozejdi se, máš na to právo žít život jaký chceš, plný lásky a ne jen pro toho svého prát podlíkačky, zvlášť, když už tě nemiluje. Ještě budeš mít alíky na dítě a na sebe a čeká tě princ, tak neváhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
5.11.16 10:39
@warita píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
5.11.16 10:40

@PetrVesely Tvé příspěvky jsou zrovna v tomto tématu u této konkrétní uživatelky značně nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna